VyronPeristeri Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Υπαρχουν δεκαδες αγγελιες για 3ds. Θα μπορουσες να τις κοιταξες και να δεις ποσο πανε περιπου. Γενικα οι τιμες παιζουν κατω απο 150€. Κατα την γνωμη μου κοιτα μονο για το new 3ds. Πριν την αγορα του μεταχειρισμενου, εχεις δει φωτογραφιες και γενικα του κανεις εναν ελεγχο απο κοντα και βλεπεις αν λειτουργει, αν εχει σπασιματα ή κατι αλλο. Επισης παιχνιδια συμφερει να παρεις απο αγγελιες. Γενικα εγω το εχω ευχαριστηθει το 3ds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Στις 29/5/2019 στις 9:02 ΠΜ, ElisavetKat είπε Σε ποια τιμή θα μπορούσα να βρω μεταχειρισμένο 3ds; Βλέπω ότι τα καταστήματα το έχουν 220-240 (μόνο του) + καινούρια παιχνίδια + φορτιστή, που πιστεύω ότι δεν αξίζει τόσα, για μία παλιά κονσόλα. Πάρε ένα 2ds. To 3d aspect βρίσκεται σε ελάχιστα παιχνίδια και είναι στα όρια του περιττου. Θα δεις μάλιστα εκατοντάδες αναφορές εδώ και εκεί ότι αρκετούς τους χαλάει.Είναι λιγο τούβλο εμφανισιακά αλλά είναι ανθεκτικό. Και επίσης την ίδια gaming εμπειρία θα έχεις πάνω κάτω. Σαν vfm εν έτη 2019 με το Switch να έχει παίξει καινούριο κάτω από τριακόσια είναι παράλογο να κοστίζει το 3ds xl τόσο πολύ. Βασικά δεν είναι παράλογο απλά η νιντεντο είναι στα.... Α....ια και δεν λογαριάζει αφού έχει μονοπώλιο. Το 2ds έχει φήμη ότι δεν χαλάει εύκολα. Μτχ κάνα 50 καινούριο κάνα 70. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 18 minutes ago, di maria kun said: Πάρε ένα 2ds. Το απλο 2DS ειναι φριχτη πλαστικουρα της Nintendo, και ντροπη τους που κυκλοφορησε εξαρχης. Εντελως γελοια κυκλοφορια, οπου δεν συναδει με τα προτυπα τους εδω και ποσες δεκαετιες. Το New 2DS XL ειναι απλα ανωτερο και η καλυτερη επιλογη για μηχανημα σε καποιον που δεν τον ενδιαφερει το 3D. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Getta Robo είπε Το απλο 2DS ειναι φριχτη πλαστικουρα της Nintendo, και ντροπη τους που κυκλοφορησε εξαρχης. Εντελως γελοια κυκλοφορια, οπου δεν συναδει με τα προτυπα τους εδω και ποσες δεκαετιες. Το New 2DS XL ειναι απλα ανωτερο και η καλυτερη επιλογη για μηχανημα σε καποιον που δεν τον ενδιαφερει το 3D. Σαφώς και τα xl μοντελα είναι ποιοτικότερα στην κατασκευή δεν αμφισβήτησα αυτό. Προσέγγισα το ερώτημα από μια οπτική χρημάτων-αξίας. Αν υπολογίσεις ότι δεν δίνουν φορτιστή στην ήδη ανεβασμένη αρχική τιμή μετά άπο τόσα πολλά χρόνια και την αξία του Switch που είναι το μέλλον, το απλό 2ds που ανά διαστήματα έχει παίξει σε ελληνικές αλυσίδες λιγότερο από 50 ευρώ καινούριο είναι πολύ τίμια αγορά για να ζήσει κάνεις πιο οικονομικά την handheld εμπειρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Εμένα πάντως μια χαρά μου φαίνεται το 2DS ειδικά στις τιμές που είναι τώρα. Τα πλαστικά του μου δίνουν την εντύπωση πως θα μείνουν για πάντα ίδια και γενικά φαίνεται στιβαρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 1 hour ago, di maria kun said: Σαφώς και τα xl μοντελα είναι ποιοτικότερα στην κατασκευή δεν αμφισβήτησα αυτό. Προσέγγισα το ερώτημα από μια οπτική χρημάτων-αξίας. Αν υπολογίσεις ότι δεν δίνουν φορτιστή στην ήδη ανεβασμένη αρχική τιμή μετά άπο τόσα πολλά χρόνια και την αξία του Switch που είναι το μέλλον, το απλό 2ds που ανά διαστήματα έχει παίξει σε ελληνικές αλυσίδες λιγότερο από 50 ευρώ καινούριο είναι πολύ τίμια αγορά για να ζήσει κάνεις πιο οικονομικά την handheld εμπειρία Εχω τα μηχανηματα μου σε αψογη κατασταση, απο το NES μεχρι τα τελευταιες κυκλοφοριες. Διαχωριζω πληρως τον εαυτο μου απο ανθρωπους που στο πρωτο εξαμηνο εχουν καταστρεψει τα μηχανηματα τους, ειμαι στην αλλη ακρη απο αυτους. Το 2DS οπως και να το θεσουμε, ειναι μια πολυ κακη κληροφορια, οπου μονο ντροπη ειναι για την ολη ιστορια και προτυπα που ξερουμε απο την Nintendo. Ουτε καν για dummy unit για επιδειξη στα καταστηματα δεν ειναι τοσο φθηνιαρικα και ψευτικα, ειναι απλα και λαικα μια ντροπιστικη κυκλοφορια που δεν επρεπε να υπαρξει ποτε, σιγουρα οχι σε ανυπτυγμενες χωρες οπως και κυκλοφορησε. Για εμενα δεν αξιζει καν τα 50ε απο οπου και να το δω. Ξεχωρα τις βελτιωσεις που εχει η σειρα XL, τα ολα ελλατωματα του κλασικου 2DS ειναι πολλα για να τα παραβλεψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Moderators Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Getta Robo said: Εχω τα μηχανηματα μου σε αψογη κατασταση, απο το NES μεχρι τα τελευταιες κυκλοφοριες. Διαχωριζω πληρως τον εαυτο μου απο ανθρωπους που στο πρωτο εξαμηνο εχουν καταστρεψει τα μηχανηματα τους, ειμαι στην αλλη ακρη απο αυτους. Το 2DS οπως και να το θεσουμε, ειναι μια πολυ κακη κληροφορια, οπου μονο ντροπη ειναι για την ολη ιστορια και προτυπα που ξερουμε απο την Nintendo. Ουτε καν για dummy unit για επιδειξη στα καταστηματα δεν ειναι τοσο φθηνιαρικα και ψευτικα, ειναι απλα και λαικα μια ντροπιστικη κυκλοφορια που δεν επρεπε να υπαρξει ποτε, σιγουρα οχι σε ανυπτυγμενες χωρες οπως και κυκλοφορησε. Για εμενα δεν αξιζει καν τα 50ε απο οπου και να το δω. Ξεχωρα τις βελτιωσεις που εχει η σειρα XL, τα ολα ελλατωματα του κλασικου 2DS ειναι πολλα για να τα παραβλεψω. Έχω αγοράσει 2x new 3ds XL και 1x 2ds (και switch αλλά δεν αφορά το παρόν). Μάντεψε ποιο έχω ακόμα...... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 6 minutes ago, GeorgeMan said: Έχω αγοράσει 2x new 3ds XL και 1x 2ds (και switch αλλά δεν αφορά το παρόν). Μάντεψε ποιο έχω ακόμα...... Το 2DS επειδη ηταν στη ντουλαπα; 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Έχω αγοράσει 2x new 3ds XL και 1x 2ds (και switch αλλά δεν αφορά το παρόν). Μάντεψε ποιο έχω ακόμα...... το switch ;😁 Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από pollop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 45 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Έχω αγοράσει 2x new 3ds XL και 1x 2ds (και switch αλλά δεν αφορά το παρόν). Μάντεψε ποιο έχω ακόμα...... Αν έχεις παιδιά υποθέτω το 2ds?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 4 hours ago, costacurta said: Αν έχεις παιδιά υποθέτω το 2ds?? Δεν έχω παιδιά, αλλά το 2ds ναι. Είναι μακράν πιο βολικό για μεγάλες συνεδριες και ειδικά ανάποδα στο κρεβάτι. Επίσης η πιο μικρή οθόνη βοηθάει να φαίνονται πιο καθαρά τα γραφικά λόγω της πολύ μικρής ανάλυσης που έχει το 2ds/3ds. Δε θα διαφωνήσω ότι το μεγάλο είναι σαφώς πιο elegant σύστημα αλλά την ώρα που παίζεις μικρή διαφορά κάνει αυτό. Επίσης εργονομικα είναι πολύ πιο βολικό επειδή τα κουμπιά είναι στη μέση στο πλάι και όχι στο κάτω μέρος, δεν πέφτει όλο το βάρος της κονσόλας στον καρπό. 4 hours ago, pollop said: το switch ;😁 Χαχαχα ναι εκτός απ αυτό 😛 4 hours ago, Getta Robo said: Το 2DS επειδη ηταν στη ντουλαπα; 😁 Θα με τρέλανετε εσείς 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 14 minutes ago, GeorgeMan said: Δεν έχω παιδιά, αλλά το 2ds ναι. Είναι μακράν πιο βολικό για μεγάλες συνεδριες και ειδικά ανάποδα στο κρεβάτι. Επίσης η πιο μικρή οθόνη βοηθάει να φαίνονται πιο καθαρά τα γραφικά λόγω της πολύ μικρής ανάλυσης που έχει το 2ds/3ds. Δε θα διαφωνήσω ότι το μεγάλο είναι σαφώς πιο elegant σύστημα αλλά την ώρα που παίζεις μικρή διαφορά κάνει αυτό. Εργονομικα εμενα δεν με βολεψε καθολου. Η ελειψη της δυνατοτητας να παραμετροποιεις την κλιση της οθονης, ειναι το βασικοτερο προβλημα στην εργονομια του. Επειτα το κρατημα ειδικα με τα L/R με αποθαρρυναν κατευθειαν. Επειτα τωρα, ο ηχος ειναι μακραν χειροτερος. Μονοφωνικος επισης. Για την ποιοτητα της κατασκευης και την αξιοπιστια αναφερθηκαμε παραπανω. Ο καθεναςξερει αν του αρεσει η οχι, το 2DS παντως εκανε πολλες επιχειρησεις ευτυχισμενες για τις επιδιορθωσεις που χρειαζεται σε σχεση με τα υπολοιπα μοντελα. Γιαυτο και ουκ ολιγοι προτρεπουν να παρει κανεις το 2DS XL εναντι αυτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 11 minutes ago, Getta Robo said: Εργονομικα εμενα δεν με βολεψε καθολου. Η ελειψη της δυνατοτητας να παραμετροποιεις την κλιση της οθονης, ειναι το βασικοτερο προβλημα στην εργονομια του. Επειτα το κρατημα ειδικα με τα L/R με αποθαρρυναν κατευθειαν. Επειτα τωρα, ο ηχος ειναι μακραν χειροτερος. Μονοφωνικος επισης. Για την ποιοτητα της κατασκευης και την αξιοπιστια αναφερθηκαμε παραπανω. Ο καθεναςξερει αν του αρεσει η οχι, το 2DS παντως εκανε πολλες επιχειρησεις ευτυχισμενες για τις επιδιορθωσεις που χρειαζεται σε σχεση με τα υπολοιπα μοντελα. Γιαυτο και ουκ ολιγοι προτρεπουν να παρει κανεις το 2DS XL εναντι αυτου. Για τον ήχο θα συμφωνήσω. Ωστόσο δεν ενοχλεί ενώ και η απόδοση με τα ακουστικά είναι εξαιρετική. Ναι τα l/r κάνουν σκουηκ σκουηκ, αλλά αυτά του ps4 κάνουν τουλάχιστον τριπλάσια χειρότερο τριξιμο, day1... Για μένα αυτό που μετράει περισσότερο από όλα είναι ότι μπορώ να... παίξω πολύ περισσότερες ώρες χωρίς να κουραζομαι. Και ξαναλέω, το 3d εφφε είναι πολύ ωραίο. Προσπάθησα να μου αρέσει το n3ds xl αγοράζοντας το ξανά δύο χρόνια αφότου είχα πουλήσει το προηγούμενο. Αλλά δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 26 minutes ago, GeorgeMan said: Για τον ήχο θα συμφωνήσω. Ωστόσο δεν ενοχλεί ενώ και η απόδοση με τα ακουστικά είναι εξαιρετική. Ναι τα l/r κάνουν σκουηκ σκουηκ, αλλά αυτά του ps4 κάνουν τουλάχιστον τριπλάσια χειρότερο τριξιμο, day1... Για μένα αυτό που μετράει περισσότερο από όλα είναι ότι μπορώ να... παίξω πολύ περισσότερες ώρες χωρίς να κουραζομαι. Και ξαναλέω, το 3d εφφε είναι πολύ ωραίο. Προσπάθησα να μου αρέσει το n3ds xl αγοράζοντας το ξανά δύο χρόνια αφότου είχα πουλήσει το προηγούμενο. Αλλά δεν... Χρησιμοποιω σπανιοτατως ακουστικα και δεν εχω αποψη για την αποδοση του με ακουστικα. Για τα L/R αναφερομαι στην αποκριση/αξιοπιστια τους. Που ειναι τραγικη. Με το που το επιασα ειπα "εδω υπαρχει προβλημα, δεν θα πρεπει να ασκησω παρα ελαχιστα πιεση για να μην χαλασουν συντομα." Οπως και γινεται δηλαδη, απο τα γνωστα του προβληματα. Αν σε βολευει δεκτο, το να μην μπορω να παραμετροποιω την οθονη παντως το αποκλειω μονο και μονο απο αυτο. Στη πραγματικοτητα δεν μπορω και δεν χρησιμοποιω το 3D ποτε και πουθενα. Ζητημα να εχω δει συνολικα πανω απο 60 δευτερολεπτα διαφορα παιχνιδια ετσι. Ολα μα ολα τα τρεχω 2D. Η εργονομια και η ποιοτητα κατασκευης ειναι που με απετρεψε απο το 2DS και αποτρεπω βαση αυτων να το παρει κανεις, με εξαιρεση φυσικα να το θελει ως συλλογη για να υπαρχει. Παρεπιπτωντος για παιδια που αναφερθηκε. Τα υπολοιπα xDS ειναι σαν "κοχυλι" τελος παντων και κλεινουν, αρα προστατευεται σε πολυ μεγαλο βαθμο και η οθονη. Δεν ισχυει αυτο σε καμια περιπτωση με το 2DS... Αν το ψαξει κανεις, το δευτερο μερος που χαλανε αμεσα ειναι η οθονη, παντα μετα τα αθλια φτερακια του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Επειδή έχω παίξει στο 2ds περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη κονσόλα έχω να πω πως σε θέμα αντοχής δεν έχει ανταγωνιστή.Έχω χαλάσει τα κουμπιά σε psp, 2 ds(στο ένα και την οθόνη με το άνοιξε κλείσε) και χειριστήριο ps2.Το 2ds το έχω ρίξει και κάτω δυο φορές και δεν καταλαβαίνει τίποτα.Και τα L και R για να χαλάσουν πρέπει να χώσεις κατσαβίδι και να τα τραβήξεις.Έχει απίστευτης ποιότητας και αντοχής πλαστικό.Και σε θέμα εμφάνισης οι διάφανες εκδόσεις τα σπάνε.Έχω την κόκκινη και θα ήθελα και την μπλε.Ο μόνος λόγος να μην προτιμήσει κάποιος 2ds είναι το 3d effect καθώς στο θέμα του ήχου το πρόβλημα λύνεται και για τον χρήστη αλλά και για τους γύρω του με τη χρήση ακουστικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα