Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, GeorgeMan said:

Καλό για teasing αλλά δεν μπορείς να παίζεις με τις ώρες σε καμία περίπτωση.

Κάτοχος 2DS/πρώην κάτοχος N3dsXL. 

Δεν ξέρω πόσες ώρες εννοείς αλλά μέχρι 2 ώρες συνεχόμενα που έχω παίξει δεν είχα κάποιο θέμα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Νομίζω το 3D είναι λίγο υποκειμενικό. Μερικούς τους κουράζει σχετικά γρήγορα ενώ άλλους όχι.

Ίσως δω να πάρω 3DS έτσι από περιέργια. Στην τελική παίζει κ σε 2D mode (απλά χάνεις σε άνεση σε σχέση με το απλό 2DS).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/4/2019 στις 8:24 ΠΜ, vagosvts7 είπε

Το 3ds στο χέρι σε κουράζει μετά από κάποια ώρα.. Το 2ds είναι πιο ελαφρύ και κάθετε καλύτερα στο χέρι.. Η παίρνεις μεταχειρισμένο όπως είπες κάτω από 100 ευρώ ή αλλιώς καινούργιο 2ds, μην σου πω ότι μπορείς να βρεις πλέον 2ds μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή.. Η να βρεις κάποιο με cfw μεταχειρισμένο αφού σου φαίνεται πολύπλοκη η διαδικασία.. 

Εγώ είχα το n2ds xl και πήγα σε n3dsxl μετά για το 3d και μόνο.

Ισχύουν προφανώς τα θετικά και τα αρνητικά και στις 2 κονσόλες. Το n2dxl είναι πιο μικρό, πιο ελαφρύ και έχει άμεση πρόσβαση στην sd. Το n3dsxl έχει καλύτερη κατασκευή, καλύτερα ηχεία, καλύερη μπαταρία και το 3d προφανώς. Επίσης εγώ ήμουν τυχερός και έπεσα σε dual IPS 3ds και η διαφορά στις οθόνες είναι σημαντική.

Υπάρχει κόσμος που φανατικά υποστηρίζει το o2ds λόγω κρατήματος και non-pixelated εικόνας (αφού δεν είναι stretched) και κόσμος που φανατικά υποστηρίζει το n3ds το μικρό λόγω εικόνας αλλά και φορητότητας.

Nομίζω ότι έχει να κάνει με το τι θες εσύ. Τα παλιότερα 3ds/3ds xl απόφυγε τα, δεν προσφέρουν κάτι πλέον

Για μένα, δοκίμασε τες όλες και οτι βολέυει αν μπορείς. Και αν γίνεται βρες second hand να αγοράσεις και βάλε cfw. Τα 2ds/3ds είναι εξαιρετικές κονσόλες αλλά αγορά καινούργιου τώρα δεν αξίζει πιστεύώ, διάλεξε κάτι χαμηλού κόστους να το ευχαριστηθείς

Επεξ/σία από gthe

2 ώρες πριν, gthe είπε

Εγώ είχα το n2ds xl και πήγα σε n3dsxl μετά για το 3d και μόνο.

Ισχύουν προφανώς τα θετικά και τα αρνητικά και στις 2 κονσόλες. Το n2dxl είναι πιο μικρό, πιο ελαφρύ και έχει άμεση πρόσβαση στην sd. Το n3dsxl έχει καλύτερη κατασκευή, καλύτερα ηχεία, καλύερη μπαταρία και το 3d προφανώς. Επίσης εγώ ήμουν τυχερός και έπεσα σε dual IPS 3ds και η διαφορά στις οθόνες είναι σημαντική.

Υπάρχει κόσμος που φανατικά υποστηρίζει το o2ds λόγω κρατήματος και non-pixelated εικόνας (αφού δεν είναι stretched) και κόσμος που φανατικά υποστηρίζει το n3ds το μικρό λόγω εικόνας αλλά και φορητότητας.

Nομίζω ότι έχει να κάνει με το τι θες εσύ. Τα παλιότερα 3ds/3ds xl απόφυγε τα, δεν προσφέρουν κάτι πλέον 

Για μένα, δοκίμασε τες όλες και οτι βολέυει αν μπορείς. Και αν γίνεται βρες second hand να αγοράσεις και βάλε cfw. Τα 2ds/3ds είναι εξαιρετικές κονσόλες αλλά αγορά καινούργιου τώρα δεν αξίζει πιστεύώ, διάλεξε κάτι χαμηλού κόστους να το ευχαριστηθείς 

Η αλήθεια σκεφτόμουν για το απλό 2ds αλλά τώρα κοιτάω σε 3ds xl από περιέργια να δω και το 3d πως φαίνεται. Καινούργιο δεν νομίζω να πάρω, κάτι σε μεταχειρισμένο ψάχνω και θέλω να του περάσω cfw όπως έγραψες. Τα παλιά μοντέλα δεν αξίζουν; Το ρωτάω γιατί έχουν σαφώς καλύτερη τιμή από το new 3ds xl και νόμιζα είναι αρκετά να παίξεις την βιβλιοθήκη το 3ds. Φυσικά το new 3ds xl είναι καλύτερο αλλά δεν θα καλύψει το παλιό μοντέλο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mpompo13 είπε

Η αλήθεια σκεφτόμουν για το απλό 2ds αλλά τώρα κοιτάω σε 3ds xl από περιέργια να δω και το 3d πως φαίνεται. Καινούργιο δεν νομίζω να πάρω, κάτι σε μεταχειρισμένο ψάχνω και θέλω να του περάσω cfw όπως έγραψες. Τα παλιά μοντέλα δεν αξίζουν; Το ρωτάω γιατί έχουν σαφώς καλύτερη τιμή από το new 3ds xl και νόμιζα είναι αρκετά να παίξεις την βιβλιοθήκη το 3ds. Φυσικά το new 3ds xl είναι καλύτερο αλλά δεν θα καλύψει το παλιό μοντέλο;

Μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους και τα παλιά... 

Εμένα πάντως το 3d με κουράζει μετά από 10 λεπτά και σε τέτοια μικρή οθόνη.. 

Βρες ένα 2ds μεταχειρισμένο στα 50 με 70 ευρώ, το χακαρεις και έχεις αμέτρητα παιχνίδια να απολαύσεις στη φορητή σου κονσόλα.. 

Επεξ/σία από vagosvts7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, mpompo13 είπε

Όλα αξίζουν ανάλογα με την τιμή τους. Δλδ αν δώσεις 50 και κάτω και βρεις μεταχειρισμένο o2ds είσαι οκ. Αν δώσεις λίγο παραπάνω για o3ds xl είσαι οκ. Αλλα αν μιλάμε για 80+ για ο3ds xl... Προφανώς να πάρεις το n2ds xl δεν το συζητάμε. Κανονικά το n3ds xl πρέπει να είναι γύρω στα 100 με 120 μεταχειρισμένο 

Εγω μένω uk και είχα πληρώσει 90 λίρες περισυ για το n2ds xl, και φέτος άλλες τόσες για το n3ds xl. Τώρα μην δώσεις τίποτα 70+ για o2ds... 75 λίρες έχει καινούργιο στο amazon. Μπες ebay uk και όλο κάποιος θα βρεθεί να στο στέλνει Ελλάδα φτηνά (και εγώ σου στέλνω άμα θες σιγά) 

Επεξ/σία από gthe

Καλησπέρα.

Αυτη τη στιγμή έχω ένα gba sp. Σκέφτομαι να πάρω ένα 3DS/2DS XL γιατί το switch είναι ακριβό και μεγάλο για τα χέρια. Η ποιότητα του 2DS XL είναι ίδια με το 3DS XL? (Πλαστικά, ήχος , κουμπιά)

42 λεπτά πριν, jimarass26 είπε

Καλησπέρα.

Αυτη τη στιγμή έχω ένα gba sp. Σκέφτομαι να πάρω ένα 3DS/2DS XL γιατί το switch είναι ακριβό και μεγάλο για τα χέρια. Η ποιότητα του 2DS XL είναι ίδια με το 3DS XL? (Πλαστικά, ήχος , κουμπιά)

To 2ds xl σαφώς έχει χαμηλότερη ποιότητα από το 3DS xl. Πιο πλαστικό, ήχος από κάτω (αρά με τα χέρια σου μπορείς να τον μπροκάρεις), η οθόνη κουνιέται λίγο και τα κουμπιά είναι πιο μαλακά. Αλλά είναι πιο ελαφρύ, οπότε πιο βολικό στο κράτημα, πιο μικρό και έχεις πρόσβασή στην sd χωρίς κατσαβίδια. Λειτουργικά είναι ίδια όμως.

Μοναδική παρατήρηση αν ψαξεις μεταχειρισμενο είναι ότι κάποιο 3ds xl είχαν ips οθόνες (αν είσαι τυχερός και σου κάτσει), τα 2ds βγήκαν όλα με TN

• Moderators

Υπάρχει έντονη φημολογία ότι η Ν έχει ενημερώσει τους retailers πως θέλει να ξεστοκάρουν όλο το 3DS family μέχρι το καλοκαίρι. Οπότε θα παίξουν προσφορές το επόμενο διάστημα, είναι σχεδόν σίγουρο.

2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Υπάρχει έντονη φημολογία ότι η Ν έχει ενημερώσει τους retailers πως θέλει να ξεστοκάρουν όλο το 3DS family μέχρι το καλοκαίρι. Οπότε θα παίξουν προσφορές το επόμενο διάστημα, είναι σχεδόν σίγουρο.

source? μη με λες τετοια ανετα τσιμπαω ενα 3ο Pikachu edition

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Malthador είπε

Για τα 3DS xl  φαντάζομαι είναι η φημολογία? Που πρακτικά μόνο το SNES edition βρίσκεις πλέον στα 200.

Γιατί δεν βλέπω τον λόγο να βιαστεί για τα n2dsxl και o2ds όταν πούλησε 5.5 εκαττομύρια τον τελευταίο χρόνο. Αυτά παράγονται επίσημα εδώ και καιρό από την Ν. Βγάζει τρελό κέρδος χωρίς έξοδα για νέους τίτλους από αυτά

Επεξ/σία από gthe

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, vagosvts7 είπε

Μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους και τα παλιά... 

Εμένα πάντως το 3d με κουράζει μετά από 10 λεπτά και σε τέτοια μικρή οθόνη.. 

Βρες ένα 2ds μεταχειρισμένο στα 50 με 70 ευρώ, το χακαρεις και έχεις αμέτρητα παιχνίδια να απολαύσεις στη φορητή σου κονσόλα.. 

Ευχαριστώ. Για παλιά μοντέλα κοιτάω λόγω τιμής. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει ανάμεσα σε 3ds/2ds γιατί αυτό το 3d ακόμη μου κινεί την περιέργεια - αν και παίζει να με κουράζει κ μένα. Γι'αυτό θα δω από κοντά ενα 3ds πρώτα.

5 ώρες πριν, gthe είπε

Όλα αξίζουν ανάλογα με την τιμή τους. Δλδ αν δώσεις 50 και κάτω και βρεις μεταχειρισμένο o2ds είσαι οκ. Αν δώσεις λίγο παραπάνω για o3ds xl είσαι οκ. Αλλα αν μιλάμε για 80+ για ο3ds xl... Προφανώς να πάρεις το n2ds xl δεν το συζητάμε. Κανονικά το n3ds xl πρέπει να είναι γύρω στα 100 με 120 μεταχειρισμένο  

Εγω μένω uk και είχα πληρώσει 90 λίρες περισυ για το n2ds xl, και φέτος άλλες τόσες για το n3ds xl. Τώρα μην δώσεις τίποτα 70+ για o2ds... 75 λίρες έχει καινούργιο στο amazon. Μπες ebay uk και όλο κάποιος θα βρεθεί να στο στέλνει Ελλάδα φτηνά (και εγώ σου στέλνω άμα θες σιγά)  

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Για το επόμενο διάστημα είμαι Γερμανία οπότε κοιτάω να πάρω κάτι από εδώ που έχει μεγάλη προσφορά. Γενικά οι τιμές που παίζουν μεταχειρισμένα είναι:

- o2ds 60 - 70 (εώς και 100 καμία φορά)

- o3ds xl 80 - 100

- n3ds xl / n2ds xl συνήθως δεν βρίσκεις κάτω απο 150 (και δεν θα ήθελα να δώσω τόσα)

Γι'αυτό είμαι ανάμεσα στα o2ds και o3ds που παίζουν 60 και 80 αντίστοιχα (συνήθως). (Αλλά ίσως θα έπρεπε να περιμένω μήπως και παίξουν καλές προσφορές αν ισχύει η φήμη πιο κάτω 😋 .)

17 λεπτά πριν, Malthador είπε

Επεξ/σία από mpompo13

19 λεπτά πριν, gthe είπε

To 2ds xl σαφώς έχει χαμηλότερη ποιότητα από το 3DS xl. Πιο πλαστικό, ήχος από κάτω (αρά με τα χέρια σου μπορείς να τον μπροκάρεις), η οθόνη κουνιέται λίγο και τα κουμπιά είναι πιο μαλακά. Αλλά είναι πιο ελαφρύ, οπότε πιο βολικό στο κράτημα, πιο μικρό και έχεις πρόσβασή στην sd χωρίς κατσαβίδια. Λειτουργικά είναι ίδια όμως.

Μοναδική παρατήρηση αν ψαξεις μεταχειρισμενο είναι ότι κάποιο 3ds xl είχαν ips οθόνες (αν είσαι τυχερός και σου κάτσει), τα 2ds βγήκαν όλα με TN

Τελευταία συσκευή που είχα και έχασα ήταν η Ds lite. Ήταν πολύ καλή ποιότητα. Αν ξερεις, το 2DS XL είναι ίδιο σε ποιότητα (με καλύτερο το 3ds xl) ή χειρότερο (με το 3DS XL να είναι στα ίδια  επίπεδα);

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 minutes ago, najinblue3 said:

source? μη με λες τετοια ανετα τσιμπαω ενα 3ο Pikachu edition

46 minutes ago, gthe said:

Για τα 3DS xl  φαντάζομαι είναι η φημολογία? Που πρακτικά μόνο το SNES edition βρίσκεις πλέον στα 200.

Γιατί δεν βλέπω τον λόγο να βιαστεί για τα n2dsxl και o2ds όταν πούλησε 5.5 εκαττομύρια τον τελευταίο χρόνο. Αυτά παράγονται επίσημα εδώ και καιρό από την Ν. Βγάζει τρελό κέρδος χωρίς έξοδα για νέους τίτλους από αυτά

RUMOR - Nintendo asking retailers in Spain to clear out 2DS stock by Summer 2019

Αυτή τη στιγμή παίζει το N2DSXL στην Ελλάδα, στα €120-150. Μόλις πέσει κάτω από €100 θα τσιμπήσω ένα για τη συλλογή. Κι εμένα το Picachu Edition με ψήνει άσχημα.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1

16 λεπτά πριν, Malthador είπε

RUMOR - Nintendo asking retailers in Spain to clear out 2DS stock by Summer 2019

Αυτή τη στιγμή παίζει το N2DSXL στην Ελλάδα, στα €120-150. Μόλις πέσει κάτω από €100 θα τσιμπήσω ένα για τη συλλογή. Κι εμένα το Picachu Edition με ψήνει άσχημα.

στο skroutz βλεπω 140 για pokebal/pickachu, πραγματικα στο 100ρι παιζει να τσιμπησω και τα 2 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...