ikaruga24 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Όταν ακόμα και το 50# είναι απλά αριστούργημα. Και δεν είναι τα μόνα, υπάρχουν και άλλα παιχνίδια διαμάντια που απλά δεν έφταναν οι θέσεις για να μπουν και αυτά. https://youtu.be/6dA-tzqwct0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Στις 20/2/2019 στις 1:19 ΜΜ, ikaruga24 είπε Όταν ακόμα και το 50# είναι απλά αριστούργημα. Και δεν είναι τα μόνα, υπάρχουν και άλλα παιχνίδια διαμάντια που απλά δεν έφταναν οι θέσεις για να μπουν και αυτά. https://youtu.be/6dA-tzqwct0 Το Resident Evil ξεχώρισα από όλα διαμαντάκι φαίνεται ,το οποίο το έχω πάρει κιόλας να δω πότε θα ευκαιρήσω να το παίξω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα παίδες μια ερώτηση. Τα παιχνίδια zelda ocarina και mayora mask στις εκδόσεις τους για 3ds είναι Remake (όπως πχ το πρόσφατο resident evil 2 )με αλλαγές σε gameplay /γραφικά και άλλα νέα πράγματα ? Η απλά ίδια με τα παλιά και απλά τα μεταφέραν στην φορητή κονσόλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε Καλησπέρα παίδες μια ερώτηση. Τα παιχνίδια zelda ocarina και mayora mask στις εκδόσεις τους για 3ds είναι Remake (όπως πχ το πρόσφατο resident evil 2 )με αλλαγές σε gameplay /γραφικά και άλλα νέα πράγματα ? Η απλά ίδια με τα παλιά και απλά τα μεταφέραν στην φορητή κονσόλα? Είναι remastered, ουσιαστικά έχει γίνει ένα λίφτινγκ στα γραφικά, από εκεί και πέρα οι διαφορές είναι σε λεπτομέρειες, αν θες δες στο link: https://www.ign.com/wikis/the-legend-of-zelda-ocarina-of-time-3d/3DS_Version_Differences Σίγουρα είναι δύο παιχνίδια που αξίζουν φουλ και αν δεν τα έχεις παίξει το μόνο σου δίλημμα είναι αν θα το κάνεις στην τηλεόραση ή σε handheld. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masamune Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 On 24/02/2019 at 04:11, rudigarcia222 said: Καλησπέρα παίδες μια ερώτηση. Τα παιχνίδια zelda ocarina και mayora mask στις εκδόσεις τους για 3ds είναι Remake (όπως πχ το πρόσφατο resident evil 2 )με αλλαγές σε gameplay /γραφικά και άλλα νέα πράγματα ? Η απλά ίδια με τα παλιά και απλά τα μεταφέραν στην φορητή κονσόλα? Κι εδώ είναι οι αλλαγές για το Majora's Mask: https://www.ign.com/wikis/the-legend-of-zelda-majoras-mask/Version_Differences Σε γενικές γραμμές στο ΟοΤ πρόσθεσαν το Master Quest, Boss Rush Mode, Seikah Keystones για συμβουλές, και στο MM πιο εύκολο σημειωματάριο για τα side quests, άλλαξαν τις μάχες με τα αφεντικά και στα 2 παιχνίδια έχουν προσθέσει 3D effect και νέους εναλλακτικούς χειρισμούς με τα γυροσκόπια και τις κάμερες 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booka Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 δες και αυτο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpompo13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για ένα 2ds/3ds για να παίξω την βιβλιοθήκη που έχει. Βρήκα από έναν φίλο μου μεταχειρισμένο 3ds XL (το παλιό όχι το NEW) στα 80 ευρώ. Αξίζει η να πάω προς το NEW 3ds XL ή κάνα 2ds (το απλό, που είναι σε καλύτερη τιμή); Να προσθέσω ότι μάλλον θα βάλω CFW ότι κ να πάρω. (Είδα στον οδηγό βέβαια ότι είναι λίγο πολύπλοκο.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosvts7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 11 ώρες πριν, mpompo13 είπε Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για ένα 2ds/3ds για να παίξω την βιβλιοθήκη που έχει. Βρήκα από έναν φίλο μου μεταχειρισμένο 3ds XL (το παλιό όχι το NEW) στα 80 ευρώ. Αξίζει η να πάω προς το NEW 3ds XL ή κάνα 2ds (το απλό, που είναι σε καλύτερη τιμή); Να προσθέσω ότι μάλλον θα βάλω CFW ότι κ να πάρω. (Είδα στον οδηγό βέβαια ότι είναι λίγο πολύπλοκο.) Το 3ds στο χέρι σε κουράζει μετά από κάποια ώρα.. Το 2ds είναι πιο ελαφρύ και κάθετε καλύτερα στο χέρι.. Η παίρνεις μεταχειρισμένο όπως είπες κάτω από 100 ευρώ ή αλλιώς καινούργιο 2ds, μην σου πω ότι μπορείς να βρεις πλέον 2ds μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή.. Η να βρεις κάποιο με cfw μεταχειρισμένο αφού σου φαίνεται πολύπλοκη η διαδικασία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpompo13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Στις 19/4/2019 στις 9:24 ΠΜ, vagosvts7 είπε Το 3ds στο χέρι σε κουράζει μετά από κάποια ώρα.. Το 2ds είναι πιο ελαφρύ και κάθετε καλύτερα στο χέρι.. Η παίρνεις μεταχειρισμένο όπως είπες κάτω από 100 ευρώ ή αλλιώς καινούργιο 2ds, μην σου πω ότι μπορείς να βρεις πλέον 2ds μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή.. Η να βρεις κάποιο με cfw μεταχειρισμένο αφού σου φαίνεται πολύπλοκη η διαδικασία.. Eυχαριστώ για τις πληροφορίες. Ναι είδα ότι ειδικά το 2DS είναι λίγο σε τιμή χώμα (<=60 Ευρώ μεταχειρισμένο). Νομίζω αυτό το μοντελό εννοείς (που δεν είναι clam-shell) πως είναι πιο άνετο; Η αλήθεια για 2DS κοιτούσα, απλά βρέθηκε ένας φίλος που πουλάει το old 3DS XL του και σκέφτηκα να το χτυπήσω. (Γενικά έχουν μεγάλη βιβλιοθήκη αυτές οι κονσόλες και δεν ξέρω καν αν θα έχω χρόνο να παίξω τόσα παιχνίδια.) Μία ακόμη ερώτηση εάν γνωρίζεις βέβαια: Σε σχέση με τα PSP πως κάθονται στο χέρι και πως είναι από κούραση τα 3DS/2DS; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosvts7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Για το πως κάθετε στο χέρι σε σχέση με το psp, είχα παίξει 10 χρόνια πριν και δεν το θυμάμαι καν.. δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.. πάντως σε σχέση με τα άλλα 3ds το 2ds είναι πιο άνετο στο χέρι.. Κοίτα και το βίντεο αυτό αν θες στα Ελληνικά να καταλάβεις τι σου λέω.. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από vagosvts7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 20 ώρες πριν, mpompo13 είπε Eυχαριστώ για τις πληροφορίες. Ναι είδα ότι ειδικά το 2DS είναι λίγο σε τιμή χώμα (<=60 Ευρώ μεταχειρισμένο). Νομίζω αυτό το μοντελό εννοείς (που δεν είναι clam-shell) πως είναι πιο άνετο; Η αλήθεια για 2DS κοιτούσα, απλά βρέθηκε ένας φίλος που πουλάει το old 3DS XL του και σκέφτηκα να το χτυπήσω. (Γενικά έχουν μεγάλη βιβλιοθήκη αυτές οι κονσόλες και δεν ξέρω καν αν θα έχω χρόνο να παίξω τόσα παιχνίδια.) Μία ακόμη ερώτηση εάν γνωρίζεις βέβαια: Σε σχέση με τα PSP πως κάθονται στο χέρι και πως είναι από κούραση τα 3DS/2DS; Επειδή έχω το 2ds και psp το 2ds είναι η πιο άνετη φορητή κονσόλα που έχω πιάσει και παίζω με τις ώρες.Επειδή είναι επίπεδο και παχύ πάνω και πιο λεπτό χαμηλά κάθετε πολύ άνετα.Με το psp πάντα με πονάνε τα δάχτυλα καθώς και με το dsi xl.Δεν παίζει να υπάρχει για εμένα πιο άνετη φορητή κονσόλα από το 2ds.Και είναι και απίστευτα ανθεκτικό.Μου έχει πέσει δυο φορές από το κρεβάτι και δεν έπαθε τίποτα.Αλλά χρειάζεται να πάρεις και την ειδική θήκη για 2ds επειδή δεν κλείνει για να μη μένουν οι οθόνες εκτεθειμένες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sils Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 18/4/2019 στις 11:06 ΜΜ, mpompo13 είπε Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για ένα 2ds/3ds για να παίξω την βιβλιοθήκη που έχει. Βρήκα από έναν φίλο μου μεταχειρισμένο 3ds XL (το παλιό όχι το NEW) στα 80 ευρώ. Αξίζει η να πάω προς το NEW 3ds XL ή κάνα 2ds (το απλό, που είναι σε καλύτερη τιμή); Να προσθέσω ότι μάλλον θα βάλω CFW ότι κ να πάρω. (Είδα στον οδηγό βέβαια ότι είναι λίγο πολύπλοκο.) Φιλε παρε ενα new 3ds xl η new 2ds xl οι διαφορες ειναι πολλες απο ποιοτητα κατασκευής οθονων δευτερο μοχλο πιο γρηγορο εεξεργαστη που σημαίνει πως θα παιζει καλητερα τους emulators ..... οσο για το 3d εφφε εμενα μου αρεσει απιστευτα ειδικα σε παιχνιδια οπως το ocarina και ενα σωρό ακομα ktl Επισης το new 3ds εχει το stable 3d που πραγματικά κανει απιστευτη δουλεια Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από sils 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpompo13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 e 12 ώρες πριν, vagosvts7 είπε Για το πως κάθετε στο χέρι σε σχέση με το psp, είχα παίξει 10 χρόνια πριν και δεν το θυμάμαι καν.. δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.. πάντως σε σχέση με τα άλλα 3ds το 2ds είναι πιο άνετο στο χέρι.. Κοίτα και το βίντεο αυτό αν θες στα Ελληνικά να καταλάβεις τι σου λέω.. 4 ώρες πριν, Solatorobo είπε Επειδή έχω το 2ds και psp το 2ds είναι η πιο άνετη φορητή κονσόλα που έχω πιάσει και παίζω με τις ώρες.Επειδή είναι επίπεδο και παχύ πάνω και πιο λεπτό χαμηλά κάθετε πολύ άνετα.Με το psp πάντα με πονάνε τα δάχτυλα καθώς και με το dsi xl.Δεν παίζει να υπάρχει για εμένα πιο άνετη φορητή κονσόλα από το 2ds.Και είναι και απίστευτα ανθεκτικό.Μου έχει πέσει δυο φορές από το κρεβάτι και δεν έπαθε τίποτα.Αλλά χρειάζεται να πάρεις και την ειδική θήκη για 2ds επειδή δεν κλείνει για να μη μένουν οι οθόνες εκτεθειμένες. Ευχαριστώ κ τους δύο. Από ότι κατάλαβα το απλό 2ds είναι πιο άνετο γενικά οπότε θα δω προς εκεί. Σκεφτόμουν για 3ds να δω τι είναι αυτή η τρισδιάστατη οθόνη αλλά φοβάμαι ότι λόγω πονοκεφάλων θα το έχω μόνιμα σε 2d οπότε δεν θα έχει διαφορά με τα 2ds. 2 ώρες πριν, sils είπε Φιλε παρε ενα new 3ds xl η new 2ds xl οι διαφορες ειναι πολλες απο ποιοτητα κατασκευής οθονων δευτερο μοχλο πιο γρηγορο εεξεργαστη που σημαίνει πως θα παιζει καλητερα τους emulators ..... οσο για το 3d εφφε εμενα μου αρεσει απιστευτα ειδικα σε παιχνιδια οπως το ocarina και ενα σωρό ακομα ktl Για emulators μπορώ να χρησιμοποιήσω το psp (που έχει αποδεχτεί σκυλί) οπότε δεν με πειράζει. Η όλη φάση ξεκίνησε γιατί ήθελα παίξω με την βιβλιοθήκη του 3ds και γενικά να αγγίξω games της nintendo κ έτυχε ένας φίλος μου να πουλάει το old 3ds xl που έχει (γύρω στα 80 ευρώ). Γενικά δεν ξέρω αν αξίζει: - μιας κ όπως έγγραψα είναι λίγο διαδικασία να περάσω cfw (του φίλου είναι official) και πάντα μπορώ να δω σε κάτι με cfw ήδη περασμένο - Το 3ds xl του φίλου είναι η παλιά έκδοση κ η πιο αργή. Εφάμιλλο με το απλό 2ds από όσο είδα (που έχει χαμηλότερη τιμή κ κάθεται κ πιο καλά στο χέρι) - επίσης έχω ένα μεγάλο backlog από games που θέλω να παίξω στο psp και ίσως τσάμπα πάρω το 2/3ds να καθεται. (Η μπορεί να μου αρέσει τόσο που θα καταλήξει το psp να κάθεται; 😋) Ευχαριστώ κ πάλι για τις πληροφορίες. Θα δω τι θα κάνω. Μπορεί να περιμένω και να κοιτάξω για cfw 2ds αργότερα. Είδα ότι παίζουν το 60ευρω είτε official είτε cfw. (Μπορεί πάλι να χτυπήσω του φίλου κ να πειραματιστώ. Θα το δω από κοντά να δω μέγεθος κ αν βολεύει στο χέρι..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 36 λεπτά πριν, mpompo13 είπε e Ευχαριστώ κ τους δύο. Από ότι κατάλαβα το απλό 2ds είναι πιο άνετο γενικά οπότε θα δω προς εκεί. Σκεφτόμουν για 3ds να δω τι είναι αυτή η τρισδιάστατη οθόνη αλλά φοβάμαι ότι λόγω πονοκεφάλων θα το έχω μόνιμα σε 2d οπότε δεν θα έχει διαφορά με τα 2ds. Το 3d είναι άλλη αίσθηση μην το προσπερνάς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 13 hours ago, czarjuly said: Το 3d είναι άλλη αίσθηση μην το προσπερνάς Καλό για teasing αλλά δεν μπορείς να παίζεις με τις ώρες σε καμία περίπτωση. Κάτοχος 2DS/πρώην κάτοχος N3dsXL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα