Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εκει που λιωνω το παιχνιδι ερχεται απο Κινα ενα δηθεν  tempered glass για το new 3ds xl ips μου .....το οποιο δεν ειναι γυαλι αλλα πιο χοντρο πλαστικο.

Τα περναω τελεια και ξαφνικα σταματαει να δουλευει οτιδηποτε στην κατω touch οθονη.....αμαν αμαν βλεπω βιντεο αλλαζω καρτες μεμορυ κτλ τιποτε.

Ανοιγω την συλλογη μου και ετοιμαζω εγχειρηση και ακουω μια φωνη μεσα μου να λεει "δεν βγαζεις το china tempered glass " το βγαζω και ολα καλα .... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ,απλα εχασα ενα βραδι.

ΚΑΝΟΝΑΣ ποτε ξανα τετοια πραγματα απο Κινα τερμα ειναι απαράδεκτα, απορω ενας μαλακας εκει μεσα δεν το δοκιμασε?

Επεξ/σία από sils
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω ένα Nintendo 3ds που όταν πατάω το κουμπί του wifi μου βγάζει eror μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει η δεν του είναι κόπος ευχαριστώ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Golden Boy είπε

Έχω ένα Nintendo 3ds που όταν πατάω το κουμπί του wifi μου βγάζει eror μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει η δεν του είναι κόπος ευχαριστώ

Πιο μοντελο εχεις?

Κανε αυτα.

1.βγαλε την sd και κοιτα εαν κανει τα ιδια.

2.κανε φορματ

3. Εαν δεν δουλευεουν αυτα τοτε εχει χαλασει η κεραια του wifi μην ανησυχείς αλλαζει ευκολα και ειναι πολη φτηνή. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, sils είπε

Πιο μοντελο εχεις?

Κανε αυτα.

1.βγαλε την sd και κοιτα εαν κανει τα ιδια.

2.κανε φορματ

3. Εαν δεν δουλευεουν αυτα τοτε εχει χαλασει η κεραια του wifi μην ανησυχείς αλλαζει ευκολα και ειναι πολη φτηνή. 

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα και γω το 3ds xl να κάνω μια χαζή ερώτηση όταν έχω το 3d στο τέρμα η ακόμα και λιγότερο δεν μπορώ με τίποτα να παίξω τα παιχνίδια τα μάτια μου δεν το αντέχουν. Έχει κάποιο θέμα ή οθόνη η εγώ δεν έχω συνήθησει 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zafitolis είπε

Πρόσφατα αγόρασα και γω το 3ds xl να κάνω μια χαζή ερώτηση όταν έχω το 3d στο τέρμα η ακόμα και λιγότερο δεν μπορώ με τίποτα να παίξω τα παιχνίδια τα μάτια μου δεν το αντέχουν. Έχει κάποιο θέμα ή οθόνη η εγώ δεν έχω συνήθησει 

Το προσαρμόζεις ανάλογα τα μάτια σου! Είναι θέμα οπτικής γωνιας,...εγώ το έχω λίγο πριν τη μέση και...το 3D δεν το εκμεταλλεύονται κατάλληλα όλα τα παιχνίδια, υπόψη και αυτό....

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, FLIMIT είπε

τελικα αξιζεο το 3ds xl σε σχεση με το 2ds xl? σκεφτομαι το 2ο

Μην το σκέφτεσαι καν.Αν δεις το 3Δ του 3δσ θα μείνεις με το στόμα ανοικτό.Περίμενε κάποια επόμενη προσφορά και δεν θα το μετανοιώσεις.

• Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, czarjuly said:

Έχει ένας φίλος ένα nintendo 3ds αμερικάνικο,υπάρχει τρόπος σε αυτό να παίζει παιχνίδια που κυκλοφορούν εδώ στην Ευρώπη;

Ναι, περνάει cfw και φεύγει το region locking. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ναι, περνάει cfw και φεύγει το region locking. 

Είναι εύκολο να γίνει αυτό (γιατί δεν έχουμε ιδέα),υπάρχει πουθενά κάποιος οδηγός;

Δημοσ.

Καλημέρα. Είμαι σε αναζήτηση θήκης μεταφοράς για το N3DSXL. Θα ήθελα να χωράει και ο φορτιστής μέσα. Θέλω και screen protectors αλλά από ότι βλέπω έχει φθηνά Ελλάδα.

Έχετε κάτι να προτείνετε για θήκη από Ελλάδα ή Ευρώπη?

Δημοσ.

Στη θηκη που σου ειχα πει, δε χωραει ο original φορτιστης...

2cq1jqs.jpg

Πηρα ενα φορτιστη αυτοκινητου για το usb καλώδιο και το φορτιστη του iphone και χωραει ακριβος μεσα χωρις να πιεζει τα ZR, R. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...