sils Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και εκει που λιωνω το παιχνιδι ερχεται απο Κινα ενα δηθεν tempered glass για το new 3ds xl ips μου .....το οποιο δεν ειναι γυαλι αλλα πιο χοντρο πλαστικο. Τα περναω τελεια και ξαφνικα σταματαει να δουλευει οτιδηποτε στην κατω touch οθονη.....αμαν αμαν βλεπω βιντεο αλλαζω καρτες μεμορυ κτλ τιποτε. Ανοιγω την συλλογη μου και ετοιμαζω εγχειρηση και ακουω μια φωνη μεσα μου να λεει "δεν βγαζεις το china tempered glass " το βγαζω και ολα καλα .... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ,απλα εχασα ενα βραδι. ΚΑΝΟΝΑΣ ποτε ξανα τετοια πραγματα απο Κινα τερμα ειναι απαράδεκτα, απορω ενας μαλακας εκει μεσα δεν το δοκιμασε? Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από sils
Golden Boy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Έχω ένα Nintendo 3ds που όταν πατάω το κουμπί του wifi μου βγάζει eror μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει η δεν του είναι κόπος ευχαριστώ
sils Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Golden Boy είπε Έχω ένα Nintendo 3ds που όταν πατάω το κουμπί του wifi μου βγάζει eror μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει η δεν του είναι κόπος ευχαριστώ Πιο μοντελο εχεις? Κανε αυτα. 1.βγαλε την sd και κοιτα εαν κανει τα ιδια. 2.κανε φορματ 3. Εαν δεν δουλευεουν αυτα τοτε εχει χαλασει η κεραια του wifi μην ανησυχείς αλλαζει ευκολα και ειναι πολη φτηνή.
Golden Boy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, sils είπε Πιο μοντελο εχεις? Κανε αυτα. 1.βγαλε την sd και κοιτα εαν κανει τα ιδια. 2.κανε φορματ 3. Εαν δεν δουλευεουν αυτα τοτε εχει χαλασει η κεραια του wifi μην ανησυχείς αλλαζει ευκολα και ειναι πολη φτηνή.
zafitolis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Πρόσφατα αγόρασα και γω το 3ds xl να κάνω μια χαζή ερώτηση όταν έχω το 3d στο τέρμα η ακόμα και λιγότερο δεν μπορώ με τίποτα να παίξω τα παιχνίδια τα μάτια μου δεν το αντέχουν. Έχει κάποιο θέμα ή οθόνη η εγώ δεν έχω συνήθησει
kioukiou800 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, zafitolis είπε Πρόσφατα αγόρασα και γω το 3ds xl να κάνω μια χαζή ερώτηση όταν έχω το 3d στο τέρμα η ακόμα και λιγότερο δεν μπορώ με τίποτα να παίξω τα παιχνίδια τα μάτια μου δεν το αντέχουν. Έχει κάποιο θέμα ή οθόνη η εγώ δεν έχω συνήθησει Το προσαρμόζεις ανάλογα τα μάτια σου! Είναι θέμα οπτικής γωνιας,...εγώ το έχω λίγο πριν τη μέση και...το 3D δεν το εκμεταλλεύονται κατάλληλα όλα τα παιχνίδια, υπόψη και αυτό.... 1
FLIMIT Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 τελικα αξιζεο το 3ds xl σε σχεση με το 2ds xl? σκεφτομαι το 2ο
czarjuly Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, FLIMIT είπε τελικα αξιζεο το 3ds xl σε σχεση με το 2ds xl? σκεφτομαι το 2ο Αν σε παίρνει οικονομικά πήγαινε στο 3ds xl 2
orionas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, FLIMIT είπε τελικα αξιζεο το 3ds xl σε σχεση με το 2ds xl? σκεφτομαι το 2ο Μην το σκέφτεσαι καν.Αν δεις το 3Δ του 3δσ θα μείνεις με το στόμα ανοικτό.Περίμενε κάποια επόμενη προσφορά και δεν θα το μετανοιώσεις.
czarjuly Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Έχει ένας φίλος ένα nintendo 3ds αμερικάνικο,υπάρχει τρόπος σε αυτό να παίζει παιχνίδια που κυκλοφορούν εδώ στην Ευρώπη;
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 3 hours ago, czarjuly said: Έχει ένας φίλος ένα nintendo 3ds αμερικάνικο,υπάρχει τρόπος σε αυτό να παίζει παιχνίδια που κυκλοφορούν εδώ στην Ευρώπη; Ναι, περνάει cfw και φεύγει το region locking.
czarjuly Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, Malthador είπε Ναι, περνάει cfw και φεύγει το region locking. Είναι εύκολο να γίνει αυτό (γιατί δεν έχουμε ιδέα),υπάρχει πουθενά κάποιος οδηγός;
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 24 minutes ago, czarjuly said: Είναι εύκολο να γίνει αυτό (γιατί δεν έχουμε ιδέα),υπάρχει πουθενά κάποιος οδηγός; https://3ds.hacks.guide/ Διαβάζεις πολύ προσεκτικά και εφαρμόζεις με φροντίδα. 1
petran91 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα. Είμαι σε αναζήτηση θήκης μεταφοράς για το N3DSXL. Θα ήθελα να χωράει και ο φορτιστής μέσα. Θέλω και screen protectors αλλά από ότι βλέπω έχει φθηνά Ελλάδα. Έχετε κάτι να προτείνετε για θήκη από Ελλάδα ή Ευρώπη?
jowl_tnt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Στη θηκη που σου ειχα πει, δε χωραει ο original φορτιστης... Πηρα ενα φορτιστη αυτοκινητου για το usb καλώδιο και το φορτιστη του iphone και χωραει ακριβος μεσα χωρις να πιεζει τα ZR, R. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα