Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα μου άρεσε πολύ. Δεν το βρήκα τραγικά δύσκολο αν και κάποια metroidμε ταλαιπώρησαν και κυρίως εκείνο το κέρατο που σε κυνηγάει και πρέπει να κάνεις πολύ γρήγορα. Κατά τα άλλα δεν μετάνιωσα που πήρα την "συλλεκτική" με το steel book.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
12 hours ago, najinblue3 said:

Γνωμουλα για Samus Returns?

On 28/09/2017 at 23:24, Malthador said:

Τελείωσα σήμερα το Samus Returns. Μου πήρε 16 ώρες και κάτι ψιλά, σε χαλαρούς ρυθμούς. Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο Metroid, είναι πολλά σκαλιά κάτω από το Super Metroid και το Other M (δεν συζητάμε καν για τα Prime). Χαζοχαρούμενα χρωματιστό, σε βγάζει εκτός κλίματος σε σχέση με την νταρκίλα των προηγούμενων της σειράς.

Ενιγουέι, για αυτό το Metroid ισχύει αντίστοιχα ότι και για το A Link Between Worlds: δεν είναι το καλύτερο της σειράς, αλλά από την άποψη του gameplay είναι ο ιδανικός τίτλος για να σε μπάσει στο νόημα. Προτείνεται για τους αδαείς, δεν προτείνεται για τους core fans (αν και οι core fans έχουν μείνει τόσο καιρό με το πουλί στο χέρι που θα το παίξουν ούτως ή άλλως).

• Thanks 1

τώρα που έχει περάσει πολύς καιρός και έχει ωριμάσει μέσα μου μπορώ να πω οτι είναι πολύ καλό παιχνίδι το οποία άνετα το βάζω στα 30 καλύτερα του 3ds 

Είναι τίμιο παιχνίδι το Samus returns.  Το μόνο του αρνητικό είναι ίσως η ατμόσφαιρα.  Στα παλιότερα υπήρχε μια αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα εχθρικό περιβάλλον με πολλές απειλές.  Εδώ είναι μια χαλαρή εξερεύνηση όπου μπορεί να πεταχτεί κάτι εχθρικό στο διάβα σου 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στα 5  € το Yokai Watch 3DS και Mario Party Star Rush 

Γενικα εχει βγαλει καλες προσφορες ο κωτσος σε games 3ds για οποιον ενδιαφερεται

Επεξ/σία από Alastor192
  • Like 1

18 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

στα 5  € το Yokai Watch 3DS και Mario Party Star Rush 

Γενικα εχει βγαλει καλες προσφορες ο κωτσος σε games 3ds για οποιον ενδιαφερεται

To yokai watch ειναι κλεψιμο σε αυτα τα λεφτα. Πολυ ωραιο παιχνιδι, με πολυ καλο exploration. Το μονο ισως αρνητικο το απλοικο combat, αλλα σε pokemon fans το προτεινω 110%

Στις 14/1/2019 στις 11:56 ΜΜ, EverythingYouBelieve είπε

Καλή προσφορά New 3DS XL NES Edition στα 130€ από Κωτσο.

το είχα παραγγείλει την Δευτερα αλλά  εφαγα ακυρο σημερα...μου πρότειναν το 2DS minecraft edition αμεσα ή το 3DS Samus edition σε 10 εργάσιμες...

2 λεπτά πριν, booka είπε

το είχα παραγγείλει την Δευτερα αλλά  εφαγα ακυρο σημερα...μου πρότειναν το 2DS minecraft edition αμεσα ή το 3DS Samus edition σε 10 εργάσιμες...

Στην ίδια τιμή ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, petran91 είπε

Στην ίδια τιμή ?

το 2DS στα 109 το 3DS στην ιδια τιμη...

Επεξ/σία από booka

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, booka είπε

Ναι...

Έχω κάνει κι εγώ παραγγελία.

Αν μου ακυρώσουν και με το samus edition βολευομαι εννοείται. Κι αυτό το New 3ds xl είναι απλά με διαφορετικό σκιν.

5 λεπτά πριν, booka είπε

το 2DS στα 109 το 3DS στην ιδια τιμη...

Και το 2ds από ότι βλέπω το XL είναι οπότε και αυτό καλό deal είναι. Όμως καλύτερο value θεωρώ είναι το 3ds για 20€ παραπάνω.

Επεξ/σία από petran91

1 ώρα πριν, booka είπε

Μία χαρά αν σου αφήνει στα 130 την Samus edition που κάνει 150!

Καλησπέρα,αγόρασα ένα 3ds και βλέπω ότι η οθόνη στην αριστερή μεριά δεν κουμπώνει επάνω στο πλαίσιο κι έχει έναν τζόγο ,σε όλα έτσι είναι ή έπεσα σε ελλατωματικό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...