Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, Desmond Kind είπε

Cia του νεου luigi mansion παιζει πουθενά?  Οπως ψάχνω και cia του street fighter 4 JAPAN EDITION αλλα πουθενά 

To googlαρα και μου έβγαλε 5 διαφορετικά sites συν τα links από youtube.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Desmond Kind said:

Για το street fighter japan  δεν βρίσκω cia με τπτ όμως 

For the life of me, δεν μπορώ να σκεφτώ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ για τον οποίο ψάχνεις συγκεκριμένα για jap SSF4. Να μου έλεγες ότι θες κάποιο J-RPG για τα dubs or smth, να το κατανοήσω, αλλά γιατί ψάχνεις κάτι τόσο εξειδικευμένο σε ένα απλό fighting game;

Απλή περιέργεια, για να δω τι μου διαφεύγει.

Επεξ/σία από Malthador

Μια σημείωση να κάνω με αφορμή την πρόσφατη αγορά του N3DSXL.

Μου έστειλε το Πλαίσιο mail με την εγγύηση και γράφει καθαρά ότι είναι 2 χρόνια.

Μου έκανε εντύπωση μιας και συνήθως όλα τα μαγαζιά λένε (κακώς) ότι η εγγύηση ισχύει για 1 χρόνο μόνο.

Παράλληλα, εντύπωση μου έκανε ότι η εγγύηση για το AC Adapter που πήρα μαζί γράφει μόνο 1 χρόνο, άραγε μπαίνει σε άλλη κατηγορία επειδή είναι φορτιστής;

Συνήθως ναι, έχουν άλλη εγγύηση.

Για παράδειγμα οι μπαταρίες (τουλάχιστον στα κινητά) έχουν εγγύηση 6 μήνες αν θυμάμαι καλά.

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Συνήθως ναι, έχουν άλλη εγγύηση.

Για παράδειγμα οι μπαταρίες (τουλάχιστον στα κινητά) έχουν εγγύηση 6 μήνες αν θυμάμαι καλά.

Μονο αν μπορουν να βγουν. Αν η συσκευη ειναι unibody και δεν ειναι user replaceable και η μπαταρια περνει κανονικα την εγγυηση της συσκευης.

Οκ κατανοητό!

Το λοιπόν, δεν έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου κονσόλα DS/3DS, μόνο ένα Game Boy Color είχα κάποτε.

Έχετε να προτείνετε τίποτα σε σχέση με αξεσουάρ, προστασίες οθονών, κάρτες μνήμης και δεν ξέρω τι άλλο;

Θα ψάξω εννοείται και ιντερνετικά μα θέλω και καμιά άποψη από εδώ μέσα.

• Moderators
19 minutes ago, EverythingYouBelieve said:

Οκ κατανοητό!

Το λοιπόν, δεν έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου κονσόλα DS/3DS, μόνο ένα Game Boy Color είχα κάποτε.

Έχετε να προτείνετε τίποτα σε σχέση με αξεσουάρ, προστασίες οθονών, κάρτες μνήμης και δεν ξέρω τι άλλο;

Θα ψάξω εννοείται και ιντερνετικά μα θέλω και καμιά άποψη από εδώ μέσα.

Σου δίνω το δικό μου full pack:

1) Προστασίες οθονών

2) Grip

3) Coverάκια για το αναλογικό

4) Εξωτερικό cover για προστασία (εγώ έχω πάρει το Zelda)

5) Braided καλώδιο

Η κονσόλα που πήρες είναι τέρμα χακεύσιμη, μην την αναβαθμίσεις στο τελευταίο firmware κατευθείαν. Ψάξου πρώτα.

Κάρτα μνήμης εγώ έχω μία 64άρα μέσα στο 3DS και μία 32άρα για την R4.

34 minutes ago, EverythingYouBelieve said:

Μια σημείωση να κάνω με αφορμή την πρόσφατη αγορά του N3DSXL.

Μου έστειλε το Πλαίσιο mail με την εγγύηση και γράφει καθαρά ότι είναι 2 χρόνια.

Μου έκανε εντύπωση μιας και συνήθως όλα τα μαγαζιά λένε (κακώς) ότι η εγγύηση ισχύει για 1 χρόνο μόνο.

Παράλληλα, εντύπωση μου έκανε ότι η εγγύηση για το AC Adapter που πήρα μαζί γράφει μόνο 1 χρόνο, άραγε μπαίνει σε άλλη κατηγορία επειδή είναι φορτιστής;

Όλες οι κονσόλες της Nintendo έχουν δύο χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας.

• Like 2
  • Thanks 1

• Moderators
10 minutes ago, orck said:

Καλυμα Zelda breath of the wild (η και Mario odysey) στο 3DS; :) :) :) :)

Είναι γαμάτα αυτά τα covers γιατί έχουν matte επιφάνεια σε αντίθεση με την γλίτσα που σου αφήνει σαν αίσθηση το 3ds. 

• Like 1

Εμπειροι παίδες μια ερώτηση:

Κάνω εγκατάσταση CIA αρχείων μέσω FBI. Το πρόβλημα είναι ότι όποιο παιχνίδι βάλω "πατάει" επάνω στο τελευταίο. Το εικονίδιο είναι απο το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά το τρέχων είναι αυτό που εγκατέστησα. Δεν μπαίνουν περισσότερα παιχνίδια, απλά "πατάνε" στο ίδιο εικονίδιο.

Τι στο καλό κάνω λάθος?

13 ώρες πριν, Malthador είπε

For the life of me, δεν μπορώ να σκεφτώ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ για τον οποίο ψάχνεις συγκεκριμένα για jap SSF4. Να μου έλεγες ότι θες κάποιο J-RPG για τα dubs or smth, να το κατανοήσω, αλλά γιατί ψάχνεις κάτι τόσο εξειδικευμένο σε ένα απλό fighting game;

Απλή περιέργεια, για να δω τι μου διαφεύγει.

Γιατι το παίζω 6 χρόνια στο 3ds και εχω συχαθει τα English! Θελω Japanese οπως εχω στο ultra street fighter 4 στο ps4 μου. Να σημειωθεί οτι ειναι ενα παιχνίδι που παιζω σίγουρα καθε μα καθε μερα online αλλα η εκδώση του 3ds είναι η αγαπημένη μου γιατι βρίσκεις εύκολα να παιξεις online αλλα σημαντικότερο έχει remach στο online ενω sto ps4 οχι

• Like 1

Στις 21/11/2018 στις 8:34 ΜΜ, Malthador είπε

Σου δίνω το δικό μου full pack:

1) Προστασίες οθονών

2) Grip

3) Coverάκια για το αναλογικό

4) Εξωτερικό cover για προστασία (εγώ έχω πάρει το Zelda)

5) Braided καλώδιο

Η κονσόλα που πήρες είναι τέρμα χακεύσιμη, μην την αναβαθμίσεις στο τελευταίο firmware κατευθείαν. Ψάξου πρώτα.

Κάρτα μνήμης εγώ έχω μία 64άρα μέσα στο 3DS και μία 32άρα για την R4.

Φουλ κομπλέ απάντηση!

Tempered Glass και covers αναλογικού θα τιμήσω σίγουρα, μάλλον και το grip. Τι ταχύτητα χρειάζεται μινιμουμ για την SD κάρτα;

Να πω χωρίς φόβο και πάθος ότι η κονσόλα αγοράστηκε για να χακαριστεί, δεν έχω ιδέα πως μιας και δεν έχω χακάρει ποτέ κονσόλα μα θα τη βρω την άκρη, έχω καταλάβει ότι είναι σχετικά εύκολο. Να φανταστώ ότι σε αυτό το κομμάτι χρειάζεται αυτή η R4 που ανέφερες;

Το Ιαπωνέζικο ebay μπορείς να μου πεις τι να το κάνω, ούτε το όνομα του προϊόντος δεν μπορώ να κάνω copy-paste αλλού!! :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να αναφέρω ότι ξανάπιασα μετά από καιρό το 3DS για το Picross 3D Round 2. Απίστευτα εθιστικό παιχνίδι γρίφων. Γενικά το Picross σε όλες του τις μορφές είναι τέλειο, και το 3DS είναι η ιδανική πλατφόρμα για αυτό, αλλά το Pokemon Picross παραείναι pay-to-play μεταμφιεσμένο σαν free από ένα σημείο και μετά.

Επεξ/σία από cubilone
  • Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...