skanjos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 zelda ocarina of time eurogamer review http://www.eurogamer.net/articles/2011-06-15-the-legend-of-zelda-ocarina-of-time-3d-review δεν περίμενα να δώσουν τέτοιο σκορ πάντος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μιά remastered έκδοση ίσως του καλύτερου παιχνιδιού ever δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετική βαθμολογία. Οι σούπερ τυχεροί είναι οι νέοι gamers που δεν έχουν ξαναπαίξει το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ελπιζω να μου κανει την τιμη το πλαισιο και να το στειλει αυριο. Αν και προσωπικα το εχω καψει και στο N64 και στο gamecube θα το ξανακαψω και στο 3DS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μιά remastered έκδοση ίσως του καλύτερου παιχνιδιού ever δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετική βαθμολογία. Οι σούπερ τυχεροί είναι οι νέοι gamers που δεν έχουν ξαναπαίξει το παιχνίδι. Παρόν. Ελπίζω να δικαιολογεί τη φήμη του αλλιώς θα σας πάρω στο κυνήγι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Eιδικα το Ocarina of Time θεωρειτο Masterpiece της σειρας. (Μετα την NES εποχη φυσικα.) Το ocarina of time 3D σε λιγοτερο απο 24 ωρες εχει μαζεψει 10αρια απο eurogamer, nintendo life, pocket gamer uk και gameblog.fr. Ακολουθουν δυο 9.5αρια απο nintendo power και meristation. Καλη μας ορεξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ditsikts Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 πόση ώρα κάνει να φορτίσει το 3ds σας; Να το βάλετε να φορτίσει αφού ανάψει το κόκκινο λαμπάκι και έως ότου να σβήσει. Από ότι είδα έχει εμφανιστεί σε μερικούς ένα bug μετά το update που μένει μόνιμα το λαμπάκι αναμένω όσο είναι στη πρίζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Στις μπαταρίες λιθίου, όπως είναι και του 3DS, είναι προτιμότερες οι φορτίσεις να γίνονται με τη μπαταρία να είναι γεμάτη στο 50% ή ακόμα και στο 75%. Όσο πιό άδεια είναι όταν τη φορτίζεις, τόσο πιό πολύ στρεσσάρεται και μειώνεται ο αριθμός των φορτίσεων/εκφορτίσεων. Οπότε καλό είναι να μήν περιμένεις το λαμπάκι να γίνει κόκκινο για τα το φορτίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 H αληθεια ειναι οτι μου το κανε και μενα στην πρωτη φορτιση μετα το update. Αυτο που εκανα ηταν το εβγαλα, επαιξα λιγο, το ξαναβαλα για φορτιση και εσβισε οταν επρεπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 χαχα και μένα το έκανε χτες (1η φόρτηση μετά το update)και παρεξενέυτικα γιατί το είχα όλο το βράδυ, έσβισε μόλις το έβγαλα απο το Stand, δεν το έχω ξαναφορτίσει απο τότε για να δω αν θα ξανασυμβεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Παιξε κανα 15ρτο να φας λιγο μπαταρια και ξαναδοκιμασε να το φορτισεις να δεις αν θα σβησει. Ισως το update μπερδευει τo battery calibration. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 έπαιξα ένα 10λεπτο ,η μπαταρία πάλι 4 κουτάκια είχε ,το έβαλα στην μπρίζα ,άναψε το φωτάκι θα το αφήσω κάνα 2ωρο(λογικά θα έπρεπε να έχει σβήσει μέχρι τότε εφόσον έχω σχεδόν max μπαταρία)και θα ποστάρω μετά. btw έχει πετύχει κανείς κάποιον στο δρόμο με streetpass? εγώ και στο τει που το πήρα αρκετές φορές τπτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ουτε εγω εχω πετυχει κανεναν. Βγηκε και αλλο update, στην αμερικη προς το παρον. Αλλα μαλλον ειναι minor΄(διορθωνει ενα bug του Ridge Racer), kai οπως ακουγεται δε μπλοκαρει τα carts ουτε προσθετει κατι νεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 ακόμα να σβίσει το φωτάκι ,λογικά και μέχρι άυριο να το αφήσω δεν πρόκειται να σβήσει.... μάλλον δεν αντιλαμβάνεται πότε έχει φορτίσει πλήρως η μπαταρία. το καινούριο patch που βγήκε για το ridge racer το διορθώνει το πρόβλημα,ένας user στο gamefaqs λέει "Charged my 3DS last night after updating again and the light goes off normally now. Only took 3 hours this time. The update fixed that and the Ridge Racer glitch. Several other people are reporting this as well. Problem solved!" edit μόλις έκανα το update(region uk).την διαβάζει την acekard κανονικά, τώρα είμαι στο ver. 2.1.0-3E .το ξαναβάζω στην μπρίζα να δω αν σβήσει το φωτάκι όταν φουλάρει. σήμερα πρόσθεσαν το donkey kong gb στο e-shop, πανάκριβα τα έχουν ,άκου εκει 5 λίρες το zelda του gameboy....για κορόιδα ψάχνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ναι ρε γμτ, ειναι πολλα τα λεφτα. Θα φανε πορτα αμα συνεχισουν ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 έσβησε το φωτάκι ,γέμισε η μπαταρία μια χαρά. πάλι καλά που το διορθόσαν τόσο γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα