orck Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, theoritikos είπε Είσαι σίγουρος ότι είναι για το old 3ds? Έχει τρύπα για το πενάκι του new 3ds. Θέλω να αγοράσω και εγώ ένα για το old 3ds, αλλά το κινεζοbay έχει μόνο για το new Εγω πηρα για το NEW XL γιατι αυτο εχω. Βρηκα ομως και αρκετα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για το NEW XL Παραδειγμα, https://www.ebay.co.uk/itm/For-Nintendo-NEW-3DS-LL-XL-Console-Game-Controller-Hand-Grip-Handle-Stand-Black/152713035080?hash=item238e67fd48:g:dqEAAOSwOyZZcXtY Τωρα πως γινεται αυτο να το πουλαει για το NEW XL; Υπαρχει περιπτωση να εχουν βγαλει διαφορετικη εκδοση στην Ανομαλοχωρα (Ιαπωνια); Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από orck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Moderators Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 On 11/08/2018 at 18:51, sils said: Εχει πετυχει κανεις new 3ds xl orange black me ips screens? Την κάτω δε τη χρειάζεσαι τόσο γιατί έτσι κι αλλιώς δεν "παίζεις" εκεί και έχει και το resistive touchscreen film από πάνω που τη χαλάει λίγο. Βρες ένα με πάνω μόνο. Εγώ πλήρωσα ebay 250 ευρώπουλα για ένα Metallic Red σε εντελώς mint κατάσταση με πάνω IPS. Λίγο καιρό μετά το πούλησα εδώ στην ίδια τιμή, αφού του είχα περάσει luma (επί πληρωμή γιατί ήταν στην τότε latest 11.6 και δεν είχα το κασετάκι) και με 32GB κάρτα. Μιλάμε για εντελώς mint όμως, ούτε μισό ίχνος γρατσουνιάς πουθενά, με screen protectors κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μπήκα για πλάκα στο Nintendo e-shop για να δω καμιά προσφορά, τώρα που τελειώνω το Phoenix Wright Trilogy και είδα σε προσφορά τα Apollo Justice: Ace Attorney και Dual Destinies προς 10 και 7 ευρώ έκαστο. Τρελό value που μου ήρθε κουτί. Εξυπακούεται ότι έκανα το καθήκον μου σαν Phoenix Wright fan. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από Ren_of_Heavens 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chara300 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Region Blocks και παιχνιδια του 3DS Καλησπερα παιδια, υπαρχουν πολλα παιχνιδια που θα ηθελα να παιξω για το 3ds τα οποια δεν ειναι διαθεσιμα σε public και αλλα αντιστοιχα Ελληνικα καταστηματα, τα εχω βρει παρ'ολα αυτα στο amazon, ebay και αλλα κλασσικα αμερικανικα μαγαζια, ομως εμαθα οτι δεν θα λειτουργησουν στο Ευρωπαικο 3ds μου. Εχει κανεις περισσοτερες πληροφοριες για το πως λειτουργει αυτο; Πως μπορω να παιξω αυτα τα παιχνιδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Αν θες "σπας" το 3ds και μετά παίζεις όποιο game θες μιας και δεν θα έχεις πλέον το region lock. Ειδάλλως παίρνεις ένα 3ds από το region που θες (π.χ Αμερική) και παίζεις εκεί τα παιχνίδια εκείνα. Πες μας ποια games είναι αυτά να δούμε μήπως έχουν βγει στην Ευρώπη οπότε να πάρεις τις ευρωπαϊκές εκδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SageMarios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Γεια σας παιδια ,εχω το εξης θεμα με το 3ds μου : θελω να συνδεθω στο nintendo id που ειχα φτιαξει παλια σε ενα αλλο 3ds που εχω χασει ,και ενω ειδα οτι η νιντεντο μπορει να σου κανει remote unlink ,δεν μπορω να το κανω γιατι δεν εχω το serial number της παλιας κονσολας που εχασα.... Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να κανω unlink απο το χαμενο 3ds για να παρω πισω το nintendo id μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masamune Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 On 09/10/2018 at 14:10, SageMarios said: Γεια σας παιδια ,εχω το εξης θεμα με το 3ds μου : θελω να συνδεθω στο nintendo id που ειχα φτιαξει παλια σε ενα αλλο 3ds που εχω χασει ,και ενω ειδα οτι η νιντεντο μπορει να σου κανει remote unlink ,δεν μπορω να το κανω γιατι δεν εχω το serial number της παλιας κονσολας που εχασα.... Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να κανω unlink απο το χαμενο 3ds για να παρω πισω το nintendo id μου? Το serial number της κονσόλας υπάρχει και πάνω στο κουτί της συσκευασίας, αν το έχεις κρατήσει βέβαια. Διαφορετικά επικοινώνησε με την αντιπροσωπεία της Νιντέντο στην Ελλάδα, τη CD Media μήπως μπορεί να σε βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SageMarios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, Masamune είπε Το serial number της κονσόλας υπάρχει και πάνω στο κουτί της συσκευασίας, αν το έχεις κρατήσει βέβαια. Διαφορετικά επικοινώνησε με την αντιπροσωπεία της Νιντέντο στην Ελλάδα, τη CD Media μήπως μπορεί να σε βοηθήσει. τους εστειλα μειλ αλλα δεν φανηκε να το πολυδιαβασαν γιατι τους εγραφα ξεκαθαρα μεσα οτι δεν εχω τον σειριακο ουτε εχω κρατησει κουτι και αυτοι απλα μου την εστειλαν την φορμα για τη μεταφορα που λογαριασμου που θελει και τον παλιο σειριακο , ευχαριστω παντως για το μυνημα θα τους παρω αυριο τηλεφωνο να δω αν μπορουν να κανουν κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masamune Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 9 minutes ago, SageMarios said: τους εστειλα μειλ αλλα δεν φανηκε να το πολυδιαβασαν γιατι τους εγραφα ξεκαθαρα μεσα οτι δεν εχω τον σειριακο ουτε εχω κρατησει κουτι και αυτοι απλα μου την εστειλαν την φορμα για τη μεταφορα που λογαριασμου που θελει και τον παλιο σειριακο , ευχαριστω παντως για το μυνημα θα τους παρω αυριο τηλεφωνο να δω αν μπορουν να κανουν κατι Το nintendo network ID που είχες φτιάξει σε τι region το είχες; Ελληνικό; Αν δεν βρεις άκρη με την αντιπροσωπεία, δοκίμασε να στείλεις και email στη Nintendo of Europe. Καλή τύχη με το θέμα σου, πάντως κράτα μας ενήμερους για ό,τι γίνει, είναι μεγάλο πρόβλημα η μη δυνατότητα μεταφοράς account απλά από το χρήστη της κονσόλας για τα 3DS και Wii U, στο εξωτερικό τουλάχιστον ΗΠΑ από αυτά που έχω διαβάσει είναι απλή η διαδικασία και στην κάνει η Νιντέντο χωρίς πολλά πολλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SageMarios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Masamune είπε Το nintendo network ID που είχες φτιάξει σε τι region το είχες; Ελληνικό; Αν δεν βρεις άκρη με την αντιπροσωπεία, δοκίμασε να στείλεις και email στη Nintendo of Europe. Καλή τύχη με το θέμα σου, πάντως κράτα μας ενήμερους για ό,τι γίνει, είναι μεγάλο πρόβλημα η μη δυνατότητα μεταφοράς account απλά από το χρήστη της κονσόλας για τα 3DS και Wii U, στο εξωτερικό τουλάχιστον ΗΠΑ από αυτά που έχω διαβάσει είναι απλή η διαδικασία και στην κάνει η Νιντέντο χωρίς πολλά πολλά... Θα σας κραταω ενημερους ,μην ανησυχεις γιατι και εγω απ οτι καταλαβα υπαρχει μεγαλο θεμα με αυτο το προβλημα τωρα που το ψαχνω αυτες τις μερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SageMarios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Πήρα τηλέφωνο σημερα το πρωι,τους εξηγησα το θέμα μου και μου λένε : στο πεδίο για τον παλιό σειριακό αριθμο Γράψε not applicable , θα μας ερθει η αίτηση και θα δουμε μετα τι θα κάνουμε , το προσπαθησα αλλά αμα έγραφα κάποιος πρόταση σε εκείνο το.πεδίο μετα παταγα συνέχεια και δεν γινόταν τιποτα , οπότε δεν ασχοληθηκα παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masamune Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, SageMarios said: Πήρα τηλέφωνο σημερα το πρωι,τους εξηγησα το θέμα μου και μου λένε : στο πεδίο για τον παλιό σειριακό αριθμο Γράψε not applicable , θα μας ερθει η αίτηση και θα δουμε μετα τι θα κάνουμε , το προσπαθησα αλλά αμα έγραφα κάποιος πρόταση σε εκείνο το.πεδίο μετα παταγα συνέχεια και δεν γινόταν τιποτα , οπότε δεν ασχοληθηκα παραπανω Στείλε κατευθείαν στη Nintendo τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manouras2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Καλό σας απόγευμα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε πόσο κοστίζει η οθόνη ενός new 2ds xl,κι αν ξέρετε μαγαζί που να αναλαμβάνει να την αλλάξει.Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 γκαις επαιξα τα ζελντα between και μετροιντ και μου αρεσαν παρα πολυ/θελω να μπω στη σειρα fire emblem (δεν εχω παιξει ποτε ουτε του wii ουτε του gameqube η καποια παλαιοτερα) να ρωτησω γιατι τα μπερδεψα 1)το Fire Emblem: Awakening ειναι σαν συνεχεια απο τα παλια απλα δεν χρειαζεται να ξερεις εντελως το lore γιατι στο πλασαρει αργα και σταθερα??κατι τετοιο?? 2)μετα βγηκε το fire emblem fates που γενικα θεωρειτε τιμιο αλλα ενα κλικ κατω απο το awaking? γιατι αυτο?εχει αναλογο gameplay με το awaking? 3)και αποτελειτε απο 3 παιχνιδια που ειτε τα βρισκω ξεχωριστα(birthright/Conquest/revelation) η ολα μαζι στο special edition?καπως ετσι 4)και μετα βγηκε το FIRE EMBLEM ECHOES: SHADOWS OF VALENTIA που ειναι ριμσατερ ενος πολυ παλιου παιχνιδιου ?και ειναι γενικα πιο απλοικο απο τα υπολοιπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα