orck Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Ξερει κανεις εαν υπαρχει (επισημη η ανεπισημη) θηκη για το New 3DS XL η οποια να προσθετει ογκο πισω απο τα χεριστηρια και τα L-R γιατι συνεχως εχω ενοχλησεις στους αντιχειρες απο την περιεργη θεση των κουμπιων; Ιδεατα θα ηθελα κατι αντιστοιχο με την θηκη που εχουν φτιαξει για το Switch
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 50 minutes ago, orck said: Ξερει κανεις εαν υπαρχει (επισημη η ανεπισημη) θηκη για το New 3DS XL η οποια να προσθετει ογκο πισω απο τα χεριστηρια και τα L-R γιατι συνεχως εχω ενοχλησεις στους αντιχειρες απο την περιεργη θεση των κουμπιων; Ιδεατα θα ηθελα κατι αντιστοιχο με την θηκη που εχουν φτιαξει για το Switch Cyber gadget grip Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από Malthador 1
Bourdoulas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Η μέρα με την νύχτα όταν παίζεις με grip. Πολύ πιο ξεκούραστο gaming.
Ren_of_Heavens Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το είχα άχτι αλλά επιτέλους το πήρα. Ήρθε όλο το πακέτο οπότε έχουμε και λέμε: Nintendo 2DS XL Pokeball Edition Super Mario 3D Land Yo-Kai Watch 2: Fleshy Souls The Legend of Zelda: Ocarina of Time The Legend of Zelda: A Link between Worlds Fire Emblem: Shadows of Valentia Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King Yoshi's Woolly World Special Edition Luigi's Mansion: Dark Moon Zero Escape: Virtue's Last Reward ΄'Ημουν μεταξύ 2DSXL Pokeball Edition και SNES 3DS XL Edition αλλά το ένα είχε 139 και το άλλο 219 με φορτιστή (κάπου είχε και 209) και σκέφτηκα ότι 60-70 ευρώ διαφορά είναι πολλά για το 3D effect. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από Ren_of_Heavens 5
orck Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μια χαρα είσαι. Δεν θέλω να σου χαλάσω αλλά το 3d εφέ είναι πολύ ωραίο. Εμένα δεν με έχει κουράσει ποτέ. Απλά θολώνει λίγο εάν δεν κοιτάς την οθόνη γιατί ψάχνει να δει τα μάτια σου. Ένας φίλος του γιου μου έχει το 2dsxl και έχουν αρπάξει άσχημα οι μεντεσέδες του. Θέλω να του το φτιάξω αλλά δεν ασχολούμαι γιατί ξέρω ότι οτιδήποτε πάθει στο μέλλον θα πουν οι γονείς του ότι εγώ φταίω. Σε αντίθεση με το 2ds που έχουμε εμείς που δεν έχει πάθει τίποτα. Δες και το Metroid Samus returns
Greygore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Καλορίζικο Με μερικούς γρήγορους υπολογισμούς, βλέπω αρκετό game time για να σε κρατήσει τα επόμενα.... 217 χρόνια; Προσωπικά πάντως, το 3D effect σχεδόν ποτέ δεν μου φάνηκε "χρήσιμο"/απαραίτητο/κάτι παραπάνω απο gimmick - ίσως ενδιαφέρον για τις πρώτες 1-2 εβδομάδες στις αρχές του 3DS αλλά τόσα χρόνια (μέχρι και το "πρόσφατο" upgrade προς 2DS XL) ζήτημα να το είχα ανοιχτό για 1-2 παιχνίδια, και εκεί eventually το έκλεινα μετά τις πρώτες ώρες... 3
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Ακριβώς αυτό. Και εγώ το θεωρώ πολύ καλή προσθήκη αλλά σίγουρα όχι σημαντική αν και σε ορισμένα παιχνίδια για να τα γουστάρεις τα δέοντα είναι σίγουρα επιθυμητό (κάτι Resident Evil, Mario 3D land, Luigis mansion και άλλα). Θα έδινα 60-70 ευρώ παραπάνω για το 3D; Και εγώ δεν είμαι σίγουρος τη σήμερον ημέρα. Θα προτιμούσα να πάρω μάλλον 2-3 παιχνίδια ακόμα. 1
dekulinkgr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) καλοριζικο ομως το zelda:majoras mask δεν βλεπω στην λιστα!!!!! orck και το 3ds που ειχα παρει για τα ανιψια εχει θεμα με τους μεντεσεδες οπως λες.Βεβαια τα ανιψια δεν το προσεχαν καθολου. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από dekulinkgr
Ren_of_Heavens Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Θα αγοραστεί το Majora's Mask, όπως και τα Shin Megami Tensei, Fire Emblem Awakening κτλ.., Σταδιακά θα γίνει αυτό διότι αν η γυναίκα δει πολλά έξοδα άντε να τα διακιολογήσεις. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 10 minutes ago, Ren_of_Heavens said: Σταδιακά θα γίνει αυτό διότι αν η γυναίκα δει πολλά έξοδα άντε να τα διακιολογήσεις. Δίνουν λεφτά για μανικιούρ, για πεντικιούρ, για φρύδια, για βλεφαρίδες, για μακιγιάζ, για αποτρίχωση, για ρούχα που δεν χρειάζονται και για παπούτσια που σίγουρα δεν χρειάζονται (αφού έχουν 159 ζευγάρια, αλλά ωστόσο «δεν έχουν τι να φορέσουν😟»). Μόλις όμως πας να πάρεις μια κονσολίτσα σε bundle σου λένε «τι το θες το PS4, αφού έχεις το ΤΡΙΑ!» Νισάφι.
orck Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 18 λεπτά πριν, Malthador είπε Δίνουν λεφτά για μανικιούρ, για πεντικιούρ, για φρύδια, για βλεφαρίδες, για μακιγιάζ, για αποτρίχωση, για ρούχα που δεν χρειάζονται και για παπούτσια που σίγουρα δεν χρειάζονται (αφού έχουν 159 ζευγάρια, αλλά ωστόσο «δεν έχουν τι να φορέσουν😟»). Μόλις όμως πας να πάρεις μια κονσολίτσα σε bundle σου λένε «τι το θες το PS4, αφού έχεις το ΤΡΙΑ!» Νισάφι. Συλλογος Καταπιεσμενων Συζηγων "Η ΠΑΝΤΟΦΛΑ" Το παραπανω ειναι απο την ιδρυτικη ομιλια του αρχηγου μας.
Greygore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 1 hour ago, Ren_of_Heavens said: Θα αγοραστεί το Majora's Mask, όπως και τα Shin Megami Tensei, Fire Emblem Awakening κτλ.., Σταδιακά θα γίνει αυτό διότι αν η γυναίκα δει πολλά έξοδα άντε να τα διακιολογήσεις. Ανεβάζω το time estimate στα 300-κάτι χρονάκια τότε To SMT IV είναι πολύ καλό (εκτός απο το ρημάδι το overworld map), αλλά αν θες μια εισήγηση, ίσως να θες να ρίξεις επίσης μια ματιά στα παλιότερα re-releases της σειράς (όπως SMT: Soul Hackers και το σχετικά πρόσφατο remake του SMT: Strange Journey), όπως και κάποια απο τα side games (βλ. Devil Survivor 1-2) . 55 minutes ago, Malthador said: Μόλις όμως πας να πάρεις μια κονσολίτσα σε bundle σου λένε «τι το θες το PS4, αφού έχεις το ΤΡΙΑ!» Νισάφι. Αν έχουμε κανένα κόλπο για να καθησυχάζουμε/πείθουμε/εξηγούμε τις συγκεκριμένες αγορές, θα ήταν ευπρόσδεκτο - πλησιάζει καιρός για αγορά Switch και ήδη άρχισα να ετοιμάζω 20-σέλιδο πλάνο (με διαγράμματα, κοστολόγιο και 6-μηνο projection rate) για να "προλάβω" την μουρμούρα...
orck Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Greygore είπε Ανεβάζω το time estimate στα 300-κάτι χρονάκια τότε To SMT IV είναι πολύ καλό (εκτός απο το ρημάδι το overworld map), αλλά αν θες μια εισήγηση, ίσως να θες να ρίξεις επίσης μια ματιά στα παλιότερα re-releases της σειράς (όπως SMT: Soul Hackers και το σχετικά πρόσφατο remake του SMT: Strange Journey), όπως και κάποια απο τα side games (βλ. Devil Survivor 1-2) . Αν έχουμε κανένα κόλπο για να καθησυχάζουμε/πείθουμε/εξηγούμε τις συγκεκριμένες αγορές, θα ήταν ευπρόσδεκτο - πλησιάζει καιρός για αγορά Switch και ήδη άρχισα να ετοιμάζω 20-σέλιδο πλάνο (με διαγράμματα, κοστολόγιο και 6-μηνο projection rate) για να "προλάβω" την μουρμούρα... Εύκολακι. Μα μωρό μου ήταν ευκαιρία μεταχειρισμένο. Μόνο 50ευρω το έδινε ο κύριος που το πήρα. Πιο πολλά θα το πουλήσουμε εμείς. Επένδυση έκανα. Επειδη εδω έχουμε αλληλεγγύη εάν θες φτιάχνω μια ψεύτικη αγγελία όπου θα πουλάω το switch μου με 50ευρω. Για να έχεις να δείξεις όταν σου πει "ψεύτη, κάνει 340 πως το βρήκες με 50;"
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Παιδιά όλοι οι καταπιεσμένοι έχουν μια λύση η οποία είναι η παρακάτω. Επίσης υπάρχει ανέκδοτο επί αυτού: Πάνε σούπερ μάρκετ ένα ανδρόγυνο και αρχίζουν τα ψώνια, σε κάποια φάση περνάνε από τα ποτά και ρίχνει ο άντρας ένα bacardi μέσα στα ψώνια. Πετάγεται λοιπόν η γυναίκα και λέει: - Πόσο κάνει αυτό; 15 ευρώ, λέει ο άντρας. Γουρλώνει τα μάτια η γυναίκα και λέει: - Πω πω τι 15 ευρώ; Σπατάλη χρημάτων, βάλτο πίσω στο ράφι. Ε τι να κάνει αυτός λοιπόν, το ξαναβάζει στο ράφι. Σε κάποια φάση λοιπόν πάνε στο ταμείο και έτσι όπως χτυπάνε τα ψώνια περνάει ένα κουτάκι το οποίο λέει 100 ευρώ. Τρελαίνετε ο άντρας, το αρπάζει, το κοιτάει από δω, το κοιτάει από κει και ρωτάει τη γυναίκα. - Τι είναι αυτό ρε γυναίκα που κάνει 100 ευρώ; Του απαντάει αυτή λοιπόν, - Κρέμα προσώπου είναι άντρα μου. - Και τι τη θες την κρέμα προσώπου 100 ευρώ μωρή; - Μα για να με βλέπεις όμορφη άντρα μου. - Γιατί μωρή πριν με τα 15 ευρώ πως νομίζεις ότι θα σε έβλεπα;
Ren_of_Heavens Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Παιδια, αν σας ειναι ευκολο θα ηθελα μια μικρη βοηθεια σχετικα με τα shin megami tensei που εχουν βγει στο 3ds. Δεν εχω εμπειρια με τη σειρα και το μονο που ξερω ειναι το IV και το Apocalypse ειναι must. Για εναν αρχαριο οπως ειμαι εγω ποια αλλα θα μου προτεινατε για το συστημα; Κατι αναφερθηκαν παραπανω για Soul Hackers, Devil Survivor αλλα ειμαι λιγο lost.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα