Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
1 hour ago, orck said:

Για τον φίλο που θέλει 3ds έχει το public μόνο στην αγ. Παρασκευή προσφορά στα 140. Το κάνει μόνο εκεί γιατί εκεί ανοίγει ανταγωνιστής με προσφορές ποτέ βάζουν και αυτοί.

Screenshot_20180706-065616.png

Οπ, ωραίος, ελπίζω να προλάβω ένα που θέλω και να σκοτώσω το λευκό που έχω. 

Όμως γιατί γραφει από 169; Αφού στο σάιτ το εχουν 219.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Η τιμη ειναι μονο για το public Αγιας Παρασκευης.Γιαυτο και στο σιτε το εχουν 219.

Ναι για την αρχική λέει, προσωπικά πιστεύω οτι πρόκειται για New 2DS XL μιας και η αρχική τιμή αντιστοιχεί σε αυτό και απλά έχουν κάνει λάθος στο μοντέλο του φυλλαδίου.

2 λεπτά πριν, orck είπε

Έχεις δει εσύ snes edition σε 2ds;

Δεν ξέρω τι ισχύει

Οχι δεν υπάρχει, απλά θεωρώ οτι για τα public είναι πιο πιθανή μια έκπτωση τύπου 169 -> 139 για το 2DS XL παρά η αντίστοιχη έκπτωση απο τα 219 για το 3DS οπότε πιστεύω οτι παίζει είτε λάθος περιγραφή προιόντος ή λάθος αναγραφή τιμής. Οχι πως δεν γίνονται και θαύματα καμιά φορά αν και δεν νομίζω....

Τώρα που είπαμε public, χαρακτηριστικό παράδειγμα για τις τιμές του, χτές είχα πάει μια βόλτα απο εκεί και χάζευα τα 3DS games και είχε "δίπλα-δίπλα" καινούριο Mario Maker 3DS στα 19,90 και μεταχειρισμένο το ίδιο στα 35 ευρώ. Βγάλε άκρη...

Μου το ξαναεμφανίσε, δες εδώ για τις προσφορές που βάλανε, https://media.public.gr/newsletter/04_07_2018_AgParaskeviLanding/AG_ParaskeuiFB_Landing.html

Το 3d Mario maker που είδες με 20ευρω είναι η έκδοση select (το ίδιο πράγμα αλλά επανέκδοση των δημοφιλών παιχνίδιων σε πιο μικρή  τιμη, το αλλο σίγουρα είναι το κανονικό με το κίτρινο κουτάκι).

9 λεπτά πριν, orck είπε

Μου το ξαναεμφανίσε, δες εδώ για τις προσφορές που βάλανε, https://media.public.gr/newsletter/04_07_2018_AgParaskeviLanding/AG_ParaskeuiFB_Landing.html

Το 3d Mario maker που είδες με 20ευρω είναι η έκδοση select (το ίδιο πράγμα αλλά επανέκδοση των δημοφιλών παιχνίδιων σε πιο μικρή  τιμη, το αλλο σίγουρα είναι το κανονικό με το κίτρινο κουτάκι).

Ναι το select ήταν αλλά δεν παύει να πρόκειται για το ίδιο ακριβώς παιχνίδι στη σχεδόν μισή τιμή σε καινούριο.

Πάντως μακάρι να είναι σωστή η τιμή για το 3DS θεωρώ οτι πρόκειται για αρκετά καλή προσφορά!

Παιδιά μην τρελένεστε. Λίγο μετά το Πάσχα πήρα από Κωτσόβολο το new 3ds XL σε πορτοκαλί με 101 (μπορεί και 102ευρω). Κλειστό σφραγισμένο στο κουτί του.

Καλημέρα!
Επιτέλους βρέθηκε στα χέρια μου κονσόλα της nintendo μετά από πολλά χρόνια και μετά το GBA... Συγκεκριμένα το 2ds από την προσφορά του Κώτσου.
Θα ήθελα να ασχοληθώ λίγο με pokemon. Η τελευταία που έπαιξα ήταν η Χρυσή :P
Επειδή έκτοτε έχουν βγει αρκετές, από ποια ξεκινάω; Υπάρχει κάποια λογική σειρά να τα παίξει κάποιος ή μπορώ να παίξω και αμέσως την τελευταία;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το story γενικά είναι ανεξάρτητο απο γενιά σε γενιά (με εξαίρεση ίσως τα Black/White και Black 2/White 2, τα οποία είναι καθαρά sequels), οπότε δεν "χάνεις" κάτι αν τα παρακάμψεις και πας κατ'ευθείαν στα πιο πρόσφατα Ultra Sun/Ultra Moon (τα οποία είναι αναβαθμισμένες εκδόσεις των Sun/Moon).

Τώρα, επειδή αναφέρεις πως η τελευταία που έπαιξες ήταν η Gold, μπορείς να δεις και για λόγους νοσταλγίας το Pokemon HeartGold, το οποίο είναι remake της Gold για το DS (του οποίου τα παιχνίδια είναι backwards compatible με 3DS/2DS) ή εναλλακτικά να πάρεις την Virtual Console έκδοση των Gold/Silver απο το 3DS eShop (emulated εκδόσεις των αρχικών Gold/Silver) :P 

Επεξ/σία από Greygore
  • Like 1
  • Thanks 1

6 λεπτά πριν, Greygore είπε

Το story γενικά είναι ανεξάρτητο απο γενιά σε γενιά (με εξαίρεση ίσως τα Black/White και Black 2/White 2, τα οποία είναι καθαρά sequels), οπότε δεν "χάνεις" κάτι αν τα παρακάμψεις και πας κατ'ευθείαν στα πιο πρόσφατα Ultra Sun/Ultra Moon (τα οποία είναι αναβαθμισμένες εκδόσεις των Sun/Moon).

Τώρα, επειδή αναφέρεις πως η τελευταία που έπαιξες ήταν η Gold, μπορείς να δεις και για λόγους νοσταλγίας το Pokemon HeartGold, το οποίο είναι remake της Gold για το DS (του οποίου τα παιχνίδια είναι backwards compatible με 3DS/2DS) ή εναλλακτικά να πάρεις την Virtual Console έκδοση των Gold/Silver απο το 3DS eShop (emulated εκδόσεις των αρχικών Gold/Silver) :P 

Νοσταλγία δεν υπάρχει καμία καθώς σχετικά πρόσφατα ξαναέπαιξα την red αν δεν κάνω λάθος, σε emulators οπότε μου έφυγε :P

Ωραία θα παίξω την Ultra Sun σαν πιο πρόσφατη και περιμένω να εντυπωσιαστώ με την εξέλιξη της από τις παλιές red/yellow/blue/green/gold/silver, καθώς δεν έχω δει καν gameplay.
Thanks!

• Like 1

12 ώρες πριν, petran91 είπε

Νοσταλγία δεν υπάρχει καμία καθώς σχετικά πρόσφατα ξαναέπαιξα την red αν δεν κάνω λάθος, σε emulators οπότε μου έφυγε :P

Ωραία θα παίξω την Ultra Sun σαν πιο πρόσφατη και περιμένω να εντυπωσιαστώ με την εξέλιξη της από τις παλιές red/yellow/blue/green/gold/silver, καθώς δεν έχω δει καν gameplay.
Thanks!

Omega Ruby / Alpha Sapphire να παίξεις. :D

Μετά παίξε και XY να δεις και εκεί τι γίνεται.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα για τον μικρό ένα 2ds XL  οπότε αυτό είναι το καλύτερο μέρος για ερωτήσεις!
Ψάχνοντας για μεταχειρισμένα παιχνίδια (κυρίως σε ebay) πρέπει εκτός από το region να προσέξω και κάτι άλλο; Μπορεί ένα παιχνίδι πχ να είναι κλειδωμένο στην κονσόλα; Υπάρχoυν παιχνίδια που δεν έχουν αγγλικά; Δεν ξέρω πολλά για το θέμα οπότε οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.

Επεξ/σία από newlynx

Αν δεν κάνω λάθος, στα περισσότερα EU/US παιχνίδια η γλώσσα εξαρτάται απο αυτή του συστήματος, π.χ. αν έχεις set-άρει το 2DS στα Αγγλικά το ίδιο θα βλέπεις και μέσα στα παιχνίδια (υπάρχουν εξαιρέσεις, στα Pokemon Sun/Moon για παράδειγμα αυτή η αλλαγή γίνεται μόνο σε νέο save, καθώς το παιχνίδι "κλειδώνει" το language choice όταν ξεκινήσεις νέο game, ενώ λένε πως τα Layton games δεν υποστηρίζουν καθόλου το συγκεκριμένο feature).

Την άλλη περίπτωση δεν την έχω συναντήσει μέχρι τώρα (κλείδωμα physical game στην κονσόλα).

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...