Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 ώρες πριν, Malthador είπε

Κοντεύω να τερματίσω το Shadows of Valentia. Τελοσπάντων, συμπαθητικό game είναι, μάλλον το χειρότερο από τα τρία Fire Emblem του 3DS, ωστόσο ευχάριστα πέρασα. Αυτό που με άφησε ενεό είναι η μουσική στη μάχη με τον Rudolf, νόμιζα ότι έπαιζα Bloodborne:

Το χειρότερο γιατί είναι και το απλούστερο, τόσο σε gameplay όσο και σε ιστορία. Ευχάριστη κυκλοφορία βέβαια και παραπάνω από αξιόλογο remake αλλά η βασική συνταγή έχει εξελιχθεί και τελειοποιηθεί με τους μετέπειτα τίτλους. Ειδικά το Fates προσωπικά θεωρώ ότι ξέφυγε στο επίπεδο στρατηγικής και βάθους παρά τις αντιδράσεις για το χώρισμα των campaigns. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Main FF, system seller από εποχής GBA... Τι να λέμε τώρα.

Τρομερά turn based. Χαίρομαι που κρατάνε μέχρι και σήμερα το ίδιο πάνω-κάτω στυλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Το χειρότερο γιατί είναι και το απλούστερο, τόσο σε gameplay όσο και σε ιστορία. Ευχάριστη κυκλοφορία βέβαια και παραπάνω από αξιόλογο remake αλλά η βασική συνταγή έχει εξελιχθεί και τελειοποιηθεί με τους μετέπειτα τίτλους. Ειδικά το Fates προσωπικά θεωρώ ότι ξέφυγε στο επίπεδο στρατηγικής και βάθους παρά τις αντιδράσεις για το χώρισμα των campaigns. 

Εχω την αισθηση οτι τα tactical RPGs ειναι πλεον γιαπωνεζικο φυντανι, οι τιτλοι των Fire Emblem μαλλον επεσαν σαν μοδα (δεν σταματω στην ποιοτητα τους) που ανακαλυφθηκε απο κοσμο με την ελευση των ΠΙ σαν βασικο στοχο του μαρκετινγκ της νιντεντο.

Να θυμισω τα εξαιρετικα suikoden tactics, la pucelle (PS2), jeanne d'arc (PSP), Tales of eternia, Dragon Quest, Shin megami tensei (περισσοτερο multiplatform) κλπ....Ολα αυτα οι παιχτες, συνήθεις υποπτοι των RPG (@ikaruga24) τα ξερουν και καλυτερα απο μενα.

pQUb8Ea.jpg

Λυπαμαι λιγο τον ντορο που εγινε γυρω απο τα Fire Emblem οπου βουτηξαν και πολλοι "συλλεκτες-αγγελιοphiliacs" που αποξενωνει πιθανα απο την ανακαλυψη ενος πολυ συμπαθητικου υποειδους των ηλεκτρονικων παιχνιδιων.  Εδω απομακρυνθηκα και απο την δοκιμη του TMS WiiU. Το δικο μου αγαπημενο FE παραμενει το δυαρι Path of radiance - Radiant dawn, οπου το χτισιμο της ιστοριας ειναι το κεφι του παιχνιδιου, ο στοχος ο πραγματικος της νικης....

Δεν με ξενιζει το "παλιομοδιτικο" των shadows of velantia με χαλαει οταν συναντω την λογικη grind grind grind μεχρι να βαρεθεις το ιδιο το παιχνιδι.

Οσο δεν πεφτω εκει δωστε mystery of the emblem, shadow dragon, sacred stones....No Problem.

Τεσπα.

Επεξ/σία από Mazinga

καλησπερα επειδη ενδιαφερομαι για αγορα new 2ds xl  h new 3ds xl ξερετε που μπορω να τα δω απο κοντα? ειχα δει το παλιο 3ds xl και το 3d δεν μου αρεσε αλλα ακουσα στην νεα κονσολα new 3ds ειναι βελτιωμενο οποτε καθε βοηθεια και αποψη δεκτη γιατι εχω κολλησει και δν μπορω να προβω σε αγορα

2 ώρες πριν, Lestat Somewhere I Belong είπε

καλησπερα επειδη ενδιαφερομαι για αγορα new 2ds xl  h new 3ds xl ξερετε που μπορω να τα δω απο κοντα? ειχα δει το παλιο 3ds xl και το 3d δεν μου αρεσε αλλα ακουσα στην νεα κονσολα new 3ds ειναι βελτιωμενο οποτε καθε βοηθεια και αποψη δεκτη γιατι εχω κολλησει και δν μπορω να προβω σε αγορα

Νομιζω οτι ειχα δει demo new 3dsXL στο mediamarkt στο Ελληνικο. 2dsXL δεν εχω δει πουθενα, τουλαχιστον δεν θυμαμαι κατι

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ξερει κανεις εαν το new 2ds xl εχει μεγαλύτερη αναλυση απο το new 3ds xl η επανω οθονη?

Το 3ds για να φτασει την αναλυση 820 χ 240 πρεπει το slider να ειναι τερμα επανω πραγμα που δεν βολευει κανεναν ενω το  new 2ds λογο ελειψης του 3d ειναι default sta 820 ισχυει το εχει δει κανεις απο κοντά? 

• Moderators
30 minutes ago, sils1977 said:

Το 3ds για να φτασει την αναλυση 820 χ 240 πρεπει το slider να ειναι τερμα επανω

Δεν ισχύει αυτό που λες.

Όταν το slider είναι τέρμα κάτω έχει 800x240 ανάλυση, όταν ανοίγεις το 3D έχει 400x240 για να μοιράσει την ανάλυση σε κάθε μάτι ώστε να βλέπεις το στερεοσκοπικό εφέ.

Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά ενός New 3DS XL αλλά προτιμώ να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο. Τι τιμές παίζουν; Γιατί στις αγγελίες βλέπω μεγάλες αποκλίσεις. Δε με ενδιαφέρουν παιχνίδια κλπ, γιατί ούτως ή άλλως δε θα παίζω online, οπότε θα προσπαθήσω αμέσως να το σπάσω. 

• Moderators
3 minutes ago, fytotech said:

Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά ενός New 3DS XL αλλά προτιμώ να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο. Τι τιμές παίζουν; Γιατί στις αγγελίες βλέπω μεγάλες αποκλίσεις. Δε με ενδιαφέρουν παιχνίδια κλπ, γιατί ούτως ή άλλως δε θα παίζω online, οπότε θα προσπαθήσω αμέσως να το σπάσω. 

Δεν θα αγόραζα μεταχειρισμένο N3DSXL με πάνω από €100, άντε €120 αν είχε κανένα έξτρα μαζί, κάποια θήκη ή κάτι τέτοιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Δεν ισχύει αυτό που λες.

Όταν το slider είναι τέρμα κάτω έχει 800x240 ανάλυση, όταν ανοίγεις το 3D έχει 400x240 για να μοιράσει την ανάλυση σε κάθε μάτι ώστε να βλέπεις το στερεοσκοπικό εφέ.

Εμενα γιατι μου φαινεται πως οταν ανοίγω το 3d εφφε καθαριζει η οθονη δεν πιξελιαζει τοσο πολυ ενω οταν το κλεινω πιξελιαζει. Ισχυει αυτο?

Short summary:

• The New 2DS XL only features TN panels (Some 3DS XL units have IPS)

• Unlike the regular 2DS the New 2DS XL doesn't feature the native 400x240 resolution on the upper screen. Picture is scaled/pixeldoubled similar to the 3DS in 2D-mode. picture proof

• This results in the regular 2DS having the sharper and nicer looking 2D-picture (not because of being smaller)

0qFEL91.jpg

Επεξ/σία από sils1977

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ερώτηση,

Τα Nintendo Select παιχνίδια έχουν ζελατίνα κανονικά?

Πέρασα απο Κωτσόβολο και τσίμπησα το Ocarina σε Select, το παιχνίδι βρισκόταν σε αυτά τα αντικλεπτικά πλαστικά κουτία αλλά η συσκευασία του παιχνιδιού, αν και οπτικά άθικτη, δεν είχε καμία ζελατίνα ή ταινία ασφαλείας.

Σε ερώτηση που έκανα δεν ήξεραν να μου απαντήσουν κι άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο επειδή είναι απο την Select σειρά να έρχεται έτσι, δεν είχαν βέβαια κάποιο άλλο της ίδιας σειράς για να συγκρίνουμε κι ετσι εχω μείνει με την απορία...

47 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Ερώτηση,

Τα Nintendo Select παιχνίδια έχουν ζελατίνα κανονικά?

Πέρασα απο Κωτσόβολο και τσίμπησα το Ocarina σε Select, το παιχνίδι βρισκόταν σε αυτά τα αντικλεπτικά πλαστικά κουτία αλλά η συσκευασία του παιχνιδιού, αν και οπτικά άθικτη, δεν είχε καμία ζελατίνα ή ταινία ασφαλείας.

Σε ερώτηση που έκανα δεν ήξεραν να μου απαντήσουν κι άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο επειδή είναι απο την Select σειρά να έρχεται έτσι, δεν είχαν βέβαια κάποιο άλλο της ίδιας σειράς για να συγκρίνουμε κι ετσι εχω μείνει με την απορία...

ΟΛΑ τα παιχνίδια είναι (και πρέπει να είναι) σφραγισμένα.

Δεν παίζει ρόλο αν είναι select, κανονική, συλλεκτική ή ό,τι άλλη έκδοση μπορεί να υπάρχει.

Παράδειγμα από γρήγορο γκουγκλάρισμα:

The-Legend-of-Zelda-Ocarina-of-Time-3D.j

• Thanks 1

14 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε

ΟΛΑ τα παιχνίδια είναι (και πρέπει να είναι) σφραγισμένα.

Δεν παίζει ρόλο αν είναι select, κανονική, συλλεκτική ή ό,τι άλλη έκδοση μπορεί να υπάρχει.

Χμμ μάλιστα, το φαντάστηκα... Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει παιχτεί, πάντως φαίνεται άψογο εξωτερικά και εσωτερικά και απο κάτι unboxing videos που είδα δεν φαίνεται να λείπει κάτι...

Τουλάχιστον τα retail παιχνίδια της Ninty είναι σε cartridges κι οχι digital codes οπότε δύσκολα να υπάρχει πρόβλημα ελπίζω...

Για τον φίλο που θέλει 3ds έχει το public μόνο στην αγ. Παρασκευή προσφορά στα 140. Το κάνει μόνο εκεί γιατί εκεί ανοίγει ανταγωνιστής με προσφορές ποτέ βάζουν και αυτοί.

Screenshot_20180706-065616.png

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...