Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προσωπικά θα προτιμούσα το Samus edition, λόγω του color scheme του, αν και γενικά τα custom decals τα φοβάμαι λίγο... Φίλος είχε πάρει την συλλεκτική έκδοση του MH4U και περίπου ένα χρόνο μετά το decal είχε αρχίσει να δείχνει σημάδια φθοράς και να ξεκολλάει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

52 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ποιό από τα δύο θα παίρνατε;

Αν και γενικά είμαι φαν του σχεδίου του SNES, όταν το είδα από κοντά στο 3DS δεν μου λειτουργούσε και δεν μου άρεσε.

Το Samus Edition για μένα έχει πιο ωραίο design από έξω και μέσα έχει αρκετά σκούρο γκρι που πάντα μου φαίνεται πιο ξεκούραστο στο μάτι.

Γλυκοκοιτάζω να πάρω κι εγώ ένα N3DS-XL επιτέλους και μάλλον το Samus Edition μα περιμένω καμιά προσφορά, χακάρεται εύκολα το συγκεκριμένο; (άσχετος)

2 ώρες πριν, Greygore είπε

Προσωπικά θα προτιμούσα το Samus edition, λόγω του color scheme του, αν και γενικά τα custom decals τα φοβάμαι λίγο... Φίλος είχε πάρει την συλλεκτική έκδοση του MH4U και περίπου ένα χρόνο μετά το decal είχε αρχίσει να δείχνει σημάδια φθοράς και να ξεκολλάει.

Εγώ είχα αγοράσει την Majora Mask edition και τόσα χρόνια μετά μια χαρά κρατάει σαν καινούργια. 

Σε άλλα νέα, ψηφίζω την SNES έκδοση του 3DS. Πραγματικά κούκλα το άτιμο. 

• Like 1

• Moderators

Ρε γαμώτο, το Samus είναι γαμάτο εξωτερικά, το SNES είναι γαμάτο εσωτερικά με τα χρωματιστά κουμπιά και λοιπά. 

Θελω να σπρώξω το λευκό που έχω και να πάρω μια συλλεκτική. Μπλέξιμο. 

2 hours ago, EverythingYouBelieve said:

Γλυκοκοιτάζω να πάρω κι εγώ ένα N3DS-XL επιτέλους και μάλλον το Samus Edition μα περιμένω καμιά προσφορά, χακάρεται εύκολα το συγκεκριμένο; (άσχετος)

Σε όλα τα 3DS πλέον ματάκι κλείνεις και χακάρονται μόνα τους. 

• Like 1
  • Thanks 1

Το εσωτερικό της Samus edition όντως είναι λίγο... meh σε σύγκριση με το εξωτερικό, αν και to be honest πάντα πίστευα πως το ανοιχτόχρωμο πλαστικό - όπως αυτό της SNES version -  "λερώνεται" πιο εύκολα* (ειδικά γύρω απο τα κουμπιά και το d-pad).

*Σαφώς απλά φαίνεται πιο εύκολα η βρομιά στο λευκό παρά στο μαύρο πλαστικό, but still... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προτείνω να περιμένεις την Ε3, όλο και κάποια νέα συλλεκτική έκδοση μπορεί να προκύψει. 

Έχω την Metroid edition, θα πρότεινα να ρίξεις μια ματιά για N2DSXL edition που είναι η ομορφότερη κατασκευαστικα από όλες. 

Πάντως έχει ανακοινωθεί η N2DSXL ZELDA EDITION στην Αμερική αποκλειστικά για την ώρα. 

Επεξ/σία από mansa2k

• Moderators
1 hour ago, mansa2k said:

Προτείνω να περιμένεις την Ε3, όλο και κάποια νέα συλλεκτική έκδοση μπορεί να προκύψει. 

Έχω την Metroid edition, θα πρότεινα να ρίξεις μια ματιά για N2DSXL edition που είναι η ομορφότερη κατασκευαστικα από όλες. 

Πάντως έχει ανακοινωθεί η N2DSXL ZELDA EDITION στην Αμερική αποκλειστικά για την ώρα. 

Δεν υπάρχει περίπτωση να ανακοινώσουν νέο 3DS, αν ανακοινώσουν κάτι θα είναι νέο 2DS, που δεν με ενδιαφέρει προσωπικά. Θέλω και το 3D.

Το N2DSXL Zelda Edition πρέπει να είναι ότι πιο κιτς έχει κατασκευάσει ποτέ η Ν, και μιλάμε για μια εταιρεία που έχει φτιάξει πολύ κιτς H/W.

17 ώρες πριν, Malthador είπε

Ποιό από τα δύο θα παίρνατε;

Παρε και τα 2, στειλτα μου θα τα ξεβιδωσω, και θα σου ταιριαξω το εσωτερικο της εκδοσης ΣΝΕΣ με το εξωτερικο της εκδοσης σαμους. (Βεβαια θα βρεθεις με ενα ν3ΔΣξλ με το εσωτερικο της εκδοσης σαμους και με το εξωτερικο της εκδοσης ΣΝΕΣ που δεν θα σου αρεσει...αλλα....see below )

10 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση να ανακοινώσουν νέο 3DS, αν ανακοινώσουν κάτι θα είναι νέο 2DS, που δεν με ενδιαφέρει προσωπικά. Θέλω και το 3D.

Το N2DSXL Zelda Edition πρέπει να είναι ότι πιο κιτς έχει κατασκευάσει ποτέ η Ν, και μιλάμε για μια εταιρεία που έχει φτιάξει πολύ κιτς H/W.

μηπως γινεται Δωρακι επετειου;

zelda_cosplay_03.jpg

• Like 1

• Moderators

Κοντεύω να τερματίσω το Shadows of Valentia. Τελοσπάντων, συμπαθητικό game είναι, μάλλον το χειρότερο από τα τρία Fire Emblem του 3DS, ωστόσο ευχάριστα πέρασα. Αυτό που με άφησε ενεό είναι η μουσική στη μάχη με τον Rudolf, νόμιζα ότι έπαιζα Bloodborne:

• Like 1

Στις 8/6/2018 στις 8:05 ΠΜ, Mazinga είπε

Παρε και τα 2, στειλτα μου θα τα ξεβιδωσω, και θα σου ταιριαξω το εσωτερικο της εκδοσης ΣΝΕΣ με το εξωτερικο της εκδοσης σαμους. (Βεβαια θα βρεθεις με ενα ν3ΔΣξλ με το εσωτερικο της εκδοσης σαμους και με το εξωτερικο της εκδοσης ΣΝΕΣ που δεν θα σου αρεσει...αλλα....see below )

μηπως γινεται Δωρακι επετειου;

zelda_cosplay_03.jpg

Καλε, τι επαθε αυτη η Zelda;

18 ώρες πριν, Malthador είπε

Κοντεύω να τερματίσω το Shadows of Valentia. Τελοσπάντων, συμπαθητικό game είναι, μάλλον το χειρότερο από τα τρία Fire Emblem του 3DS, ωστόσο ευχάριστα πέρασα. Αυτό που με άφησε ενεό είναι η μουσική στη μάχη με τον Rudolf, νόμιζα ότι έπαιζα Bloodborne:

Περιμενε το τελικο boss fight ειναι καθαρα grind grind grind grind κατασταση μετρωντας καθε ποσους γυρους η επιθεση σου μπορει να γινει. Μεγαλο ξενερωμα σε σχεση με τακτικα καινουργια παιχνιδια. Πετα στα σκουπιδια την προσπαθεια αναπτυξης μιας πολυμορφικης ομαδας οπου ΟΛΩΝ οι ιστοριες θα πλεκονται και θα συνθετουν την πιο πληρη εικονα της ιστοριας, προς χαρην μιας επιτευξης dream team heavy hitters οπου θα εχεις 6 χαρακτηρες που θα τα σφαζουν ολα. Εγω εκει ξενερωσα.

3 ώρες πριν, masterone είπε

Παιδια ξερει κανεις αν θα συνεχιστει η σειρα 3ds με καποιο νεο ή αυτη η σειρα παει στο switch πλεον?

Σιγουρα κατι θα βγει σε ολες τις κονσολες. Φαντασου οτι το shadows of valentia ειναι ριμεικ και με μια χαρα γραφικα, κ λιγο  (οχι πολυ) καλυτερη διαχειρηση αντικειμενων κ καριερας χαρακτηρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...