ARTHURLUFFY Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα. Έχω ένα new 3ds xl και θέλω να αγορασω μια micro sd 32gb. Ποια να αγοράσω για να την υποστηρίζει σίγουρα; Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Satanochio Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα. Έχω ένα new 3ds xl και θέλω να αγορασω μια micro sd 32gb. Ποια να αγοράσω για να την υποστηρίζει σίγουρα; Ευχαριστώ!!! Πάρε sandisc.Και να γράφει class 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John182 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Για όποιον ενδιαφέρεται το game.co.uk έχει την limited του Fire Emblem Echoes στις 53£+3£ μεταφορικά Fire Emblem Echoes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Αναμένεται κανένα καινούριο παιχνίδι για την κονσόλα μέσα στο εξάμηνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Από την ίδια την nintendo όχι αλλά έχει αρκετά που έρχονται από άλλες εταιρίες με κάποια από αυτά να είναι φυσικά top class. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιζει καμια προσφορα για new 3ds XL; Περιμενω για προσφορα αλλα τιποτα..ποσο μετανιωνω που δεν πηρα στο blackfriday public 2016 με 150€... Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από DTsuras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Άγνωστο αν θα γίνει κάποια προσφορά. Δυστυχώς προϊόντα Nintendo και προσφορά ακούγεται λίγο οξύμωρο. Γενικότερα καλό είναι αν ποτέ βρίσκουμε κονσόλα ή παιχνίδι της Nintendo που θέλουμε σε προσφορά να το αρπάζουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Φήμες για νέο Zelda. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Στις 3/1/2018 στις 8:25 ΜΜ, DTsuras είπε Παιζει καμια προσφορα για new 3ds XL; Περιμενω για προσφορα αλλα τιποτα..ποσο μετανιωνω που δεν πηρα στο blackfriday public 2016 με 150€... 149 εκανε... Σουπερ ευκαιρια οντως. Ειχα το new 3ds γι αυτο δεν το ειχα τσιμπησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 παιδιά κερνάω καφεδάκι και τοστάκι σε όποιο καλό παιδί μου φέρει το OLD 3DS XL του να το δοκιμάσω για 5 μόνο λεπτά για να δω κάτι που θέλω ,έχω βάσιμες υποψίες ότι το 3ds xl μου έχει προβληματική όθονη και ότι δεν δείχνει σωστά τα 3d effe ,όποιο καλόπαιδο θέλει να βοηθήσει ας έρθει.Μπορώ να έρθω στις εξής περιοχές νοτία προάστεια, βόρεια προάστια ως νεα ερυθραία και φυσικά κέντρο Αθήνας ,ελάτε και δεν θα χάσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manouras2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας.Θα ήθελα τα φώτα σας.Εχω ένα 3ds ενός φίλου του γιού μου που δεν ανοιγει.Συγκεκριμένα πατώντας το κουμπί για να ανοίξει ανάβει το μπλέ φωτάκι αλλά μετά από 2-3 δευτερόλεπτα κάνει ένα ήχο σαν τικκκκκ,ένα φλασάρισμα η οθόνη και κλείνει ξανά.Είναι συνδεμένο με φορτιστή,έχω δοκιμάσει χωρίς την sd κάρτα αλλά τίποτα.Με L+R+up+A κάνει το ίδιο. Οπως μου είπε ο μικρός το έκλεισε κανονικά και δεν άνοιξε ξανα.Τι μπορεί να έπαθε;;; Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από manouras2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Satanochio Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 13 ώρες πριν, manouras2 είπε Καλησπέρα σας.Θα ήθελα τα φώτα σας.Εχω ένα 3ds ενός φίλου του γιού μου που δεν ανοιγει.Συγκεκριμένα πατώντας το κουμπί για να ανοίξει ανάβει το μπλέ φωτάκι αλλά μετά από 2-3 δευτερόλεπτα κάνει ένα ήχο σαν τικκκκκ,ένα φλασάρισμα η οθόνη και κλείνει ξανά.Είναι συνδεμένο με φορτιστή,έχω δοκιμάσει χωρίς την sd κάρτα αλλά τίποτα.Με L+R+up+A κάνει το ίδιο. Οπως μου είπε ο μικρός το έκλεισε κανονικά και δεν άνοιξε ξανα.Τι μπορεί να έπαθε;;; Δοκίμασε να βάλεις καινούργια sd.Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα και λύθηκε αγοράζοντας καινούργια sd.Μην ξεχάσεις να κάνεις πρώτα φορμάτ την καινούργια sd σε fat32 για να μην έχεις κολλήματα ή αδυναμία αναγνώρισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manouras2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Satanochio είπε Δοκίμασε να βάλεις καινούργια sd.Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα και λύθηκε αγοράζοντας καινούργια sd.Μην ξεχάσεις να κάνεις πρώτα φορμάτ την καινούργια sd σε fat32 για να μην έχεις κολλήματα ή αδυναμία αναγνώρισης. Το δοκίμασα αλλα δυστυχως τιποτα.Και με καρτα(καινουρια φορμαρισμενη σε fat32) και χωρις καρτα δεν ανοιγει.Μπορει ετσι απλα να τα παιξε;; Υ.Γ.Σ ευχαριστω για την απαντηση παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Satanochio Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, manouras2 είπε Το δοκίμασα αλλα δυστυχως τιποτα.Και με καρτα(καινουρια φορμαρισμενη σε fat32) και χωρις καρτα δεν ανοιγει.Μπορει ετσι απλα να τα παιξε;; Υ.Γ.Σ ευχαριστω για την απαντηση παντως Βάλτο να φορτίσει και δοκίμασε να το ανοίξεις ξανά μετά από κάποια ώρα.Μπορεί να μην κάνει σωστή φόρτιση και να έχει τελειώσει τελείως η μπαταρία.Αν το έχει ρίξει κάτω ή το έχει χτυπήσει μπορεί να αποσυνδέθηκε η μπαταρία.Επίσης κράτα πατημένο το on/off για δέκα δευτερόλεπτα και δοκίμασε πάλι να το ανοίξεις.Βρήκα επίσης ότι μπορεί να έχει κολλήσει σε sleep.Γενικά αυτό που βλέπω από σχόλια στο ιντερνέτ έχουν σχέση κυρίως με την μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manouras2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Satanochio είπε Βάλτο να φορτίσει και δοκίμασε να το ανοίξεις ξανά μετά από κάποια ώρα.Μπορεί να μην κάνει σωστή φόρτιση και να έχει τελειώσει τελείως η μπαταρία.Αν το έχει ρίξει κάτω ή το έχει χτυπήσει μπορεί να αποσυνδέθηκε η μπαταρία.Επίσης κράτα πατημένο το on/off για δέκα δευτερόλεπτα και δοκίμασε πάλι να το ανοίξεις.Βρήκα επίσης ότι μπορεί να έχει κολλήσει σε sleep.Γενικά αυτό που βλέπω από σχόλια στο ιντερνέτ έχουν σχέση κυρίως με την μπαταρία. Βάζοντας το στην πρίζα ανάβει το κουμπί μπροστά.Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό για την μπαταρία.Δεν νομίζω να να έχει αποσυνδεθεί η μπαταρία γιατί όπως είπα στο αρχικό πόστ κάνει να ξεκινήσει αφού ανάβει το μπλε φωτάκι για 2-3 δευτερόλεπτα.Το έκανα αυτό με το sleep αλλά τίποτα.Μπορεί να έχει πεθάνει;Αν ναι πως το τσεκάρωΣ ευχαριστώ για την βοήθεια. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από manouras2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα