Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για οσους εχουν κανει το update που προσθετει το eshop, απο τις ρυθμισεις

αλλαξτε το Region σε UK και μπειτε στο shop να κατεβασετε το 3D Trailer του Green Lantern.

έπαιξα με την σκάλα αρκετά στο βίντεο δεν με εντυποσίασε,ίσως δεν είναι καλά ρυθμισμένο γιατί το πρώτο concept video που είχε στο πρώτο Update ήταν απίστευτο.

btw το ds emulation της κονσόλας στο Update 2.0 έγινε καλύτερο και δεν υπάρχει αυτή η μικρή θολούρα που υπήρχε και πολλοί λένε οτι δεν έχει διαφορά απο κανονικό ds πλέον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nαι δεν ειναι τοσο καλο, εχει καποια καλα σημεια, αλλα γενικα το συγκεκριμενο βιντεο δεν ενδικνυται για 3D και η ποιοτητα του ειναι χαλια σε σχεση με το

Concept Vid, το οποιο κακως το αφεραισανε.

To trailer του Zelda μου αρεσε παρα πολυ, και με ικανοποιησε και το 3D στο trailer.

Βεβαια δε νομιζω να εχει καμμια σχεση το 3D του Vid με το Real Time του παιχνιδιου.

Για το DS εχεις δικιο το παρατηρησα και γω κυριως στο Golden Sun και στο FF:4 Warriors of Light.

Με το update 2.0 δεν έγινε η οποιαδήποτε διαφορά στην απεικόνιση των DS παιχνιδιών.

Aπο gbatemp.net:

V 1

IMG_0151.JPG

και V 2

IMG_0152.JPG

Παράλληλα αυτοί που παίζαν καιρό με το DS πρίν πάνε σε 3DS συνεχώς παραπονιούνται για πολύ χειρότερη εικόνα των DS τίτλων στο 3DS.

I was convincing my self that DS games dont look any worse or better on the 3DS, but seriously -.-

It looks horrible and the update doesnt change anything.

I'll keep playing DS games on my DSi XL.

Even if Nintendo DID improve it a bit, it's still horrible to play DS on 3DS

It looks no better to me, still looks horrible.

I'll be sticking to my DSLite for DS games, it looks way better. Hell, even my old phat looks better than the 3DS for DS games.

I can't see any difference either. And listening to others I know who have a 3DS they are saying it still looks as rubbish as it did before the update.

I'm almost 100% sure that there was no change at all with the colors, resolution, and loading times.

From the day I got FFIV, I've been constantly comparing it with my other copy on the DS. It still has the same washed out look, same blurry filter, and the one on the DS seems to load scenes a bit faster (unless it's because of the flashcart).

It's the same.

http://gbatemp.net/t296856-rumor-ds-games-on-3ds-look-better-after-update?&st=60

Aκριβώς για αυτό το λόγο και το θέμα θεωρείται ώς εικασία εως ώτου υπάρχει απόδειξη ότι όντως βελτιώθηκε η απεικόνιση των DS παιχνιδιών.

μπορώ και εγώ να ποστάρω ποστς απο gba temp που λένε οτι πλέον δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε 3ds και ds και οτι βελτιώθηκε η εικόνα κατα πάρα πολύ αλλα δεν υπάρχει λόγος...όποιος έχει 3ds την βλέπει την διαφορά που έγινε μετά το 2 update,δεν γίνεται να είμαστε όλοι τυφλοί...

μπορώ και εγώ να ποστάρω ποστς απο gba temp που λένε οτι πλέον δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε 3ds και ds και οτι βελτιώθηκε η εικόνα κατα πάρα πολύ αλλα δεν υπάρχει λόγος...όποιος έχει 3ds την βλέπει την διαφορά που έγινε μετά το 2 update,δεν γίνεται να είμαστε όλοι τυφλοί...

Θα μπορούσες να πείς ότι αυτός που βλέπει διαφορά έχει πρόβλημα με την όρασή του :rolleyes:

Παρέθεσα εικόνες ακριβώς για να μήν παραπληροφορούμε το κοινό. Οι εικόνες είναι πανομοιότυπες.

Επίσης έδωσα το λίνκ όπου διαφαίνεται ότι τα πόστς που έκανα quote είναι από "παλιές καραβάνες" της DS σκηνής στο gbatemp, ακριβώς διότι ο λόγος τους έχει παραπάνω βαρύτητα, μιάς και είναι κάτοχοι DS επί πολλά χρόνια που αγόρασαν 3DS από τη πρώτη μέρα.

Καταλαβαίνω ότι σε κανένα δεν αρέσει να του βρίσκουν ψεγάδια στο νέο του απόκτημα, όποιο και αν είναι αυτό, αλλά εφόσον βλέπεις ότι υπάρχει μπόλικος κόσμος που παραπονιέται, συμπεριλαμβανομένων και επώνυμων sites, καλό είναι να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.

Και το συμπέρασμα μέχρι στιγμής είναι ότι αυτός που έχει ήδη DS καλό είναι να μήν πιστεύει ότι αν αγοράσει 3DS θα πετάξει/πουλήσει/χαρίσει το DS του, διότι το πιό πιθανό να προτιμά να παίζει τα DS παιχνίδια του εκεί.

Για αυτόν που δεν έχει DS, δεν παίζει πρόβλημα ιδιαίτερο, διότι δεν έχει να κάνει κάποια σύγκριση.

Καταλαβαίνω ότι σε κανένα δεν αρέσει να του βρίσκουν ψεγάδια στο νέο του απόκτημα, όποιο και αν είναι αυτό, αλλά εφόσον βλέπεις ότι υπάρχει μπόλικος κόσμος που παραπονιέται, συμπεριλαμβανομένων και επώνυμων sites, καλό είναι να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.

Και το συμπέρασμα μέχρι στιγμής είναι ότι αυτός που έχει ήδη DS καλό είναι να μήν πιστεύει ότι αν αγοράσει 3DS θα πετάξει/πουλήσει/χαρίσει το DS του, διότι το πιό πιθανό να προτιμά να παίζει τα DS παιχνίδια του εκεί.

μάλλον πήρες συγκεκριμένα ποστς 5 απο τα 45 που λένε κακόβουλα σχόλια ενώ τα άλλα 40 λένε καλά σχόλια.καταλαβαίνω οτι κάποιοι που έχουν ds και δεν έχουν λεφτά για 3ds ή για κάποιο άλλο λόγο δεν θέλουν να το αγοράσουν και προσπαθούν να βρουν ψεγάδια στο 3ds έτσι ώστε να δικαιολογίσουν τη μη αγορά του. μια χαρά παίζουν τα παιχνίδια του ds στο 3ds και τα 40-50 θετικά σχόλια στο συγκεκριμένο thread του gbatemp το αποδεικνίουν αυτό.

όσο για το ποιά είναι τα πιο αξιόλογα μέλη και τις απόψεις τους στο gbatemp διάβασε την άποψη του moderator granvile που λέει τα εξής στο θέμα "I've tested 3 games- Chrono Trigger, Golden Sun Dark Dawn, and Mario & Luigi Bowser's Inside Story. All three show a noticeable improvement in color and sharpness. The text and backgrounds of Chrono Trigger seems less blurry and the text is easier to read. Golden Sun looks less grainy, and again the text is easier to read. Mario & Luigi 3 is smoother overall, much closer to a DS Lite or DSi IMO."

οτινάνε εντελώς,ξέρουμε οτι μισείς το 3ds γιατί έχει επισκιάσει το αγαπημένο σου ds αλλα το hate σου έχει φτάσει απίστευτα όρια...

Εγω οπως ειπα σε δυο παιχνιδια που παιζω καθημερινα ειδα διαφορα (FF: 4WoL και Goldensun:DD).

Οχι μερα με τη νυχτα αλλα εχει διαφορα.

Και οχι δεν υπερασπιζομαι το μηχανημα που πηρα, ουτε εχω προβλημα ορασης οπως

γλαφυρα λες. Μη σου πω οτι απο τις δυο εικονες η κατω ειναι λιγο πιο καθαρη.

Αυτα τα thread ειναι ανουσια γιατι στανταρ απο τα 100 ατομα που θα μιλησουν

οι 30 βλεπουν διαφορες οι 30 δε βλεπουν και οι υπολοιποι το παιζουν Chuck Norris

των forum χωρις να εχουν την κονσολα καν και συγκρινουν φωτογραφιες.

εγώ κάθε μέρα παίζω elite beat agents,είμαι final difficulty btw και είναι brutal.... και παρατήρησα τρελή διαφορά στο sharpness και στα colours. το να μου λέει κάποιος οτι δεν άλλαξε τπτ μου φαίνεται αστείο γιατί έχω την συσκευή και βλέπω απο μόνος μου.

Εμενα με ενοχλουν οι χαρακτηρισμοι. Ο καθενας εχει την γνωμη του, αλλα τους

χαρακτηρισμους καλο ειναι να τους κραταμε για την παρτη μας.

H ιδια εικονα. Βρειτε πιο ειναι το V2.

IMG_0147.JPG

IMG_0147.JPG

Φίλε skanjo, έχεις συνήθεια βλέπω να χαρακτηρίζεις τους άλλους και να βάζεις ταμπελίτσες.

Βλέπεις σε άλλα φόρουμς, η άποψη του καθενός είναι σεβαστή, όπως στο gbatemp, όπου οι μισοί λένε ότι έχουν δεί διαφορά, ενώ αυτοί που ποστάραν και φώτος είπαν ότι δεν είδαν.

Δέν είδα κάποιον να αποκαλεί τον άλλον hater επειδή συμφωνεί ή όχι με την άποψή του.

Αντίθετα στο ίδιο thread που διαβάζουμε όλοι, έχει άτομα που είπαν ότι ναί είδαν διαφορά, άλλους να λένε ότι δεν είδαν και ορισμένους να πιστεύουν ότι ανθυποβάλλουν εαυτούς και ότι ενώ στην αρχή είδαν διαφορά μετά διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε διαφορά.

Το αποτέλεσμα ήταν ενώ το forum είχε τίτλο "DS games on 3DS look better after Update" να πάρει τη προσθήκη "Rumour" ακριβώς για αυτό το μπέρδεμα απόψεων.

Κανένας δεν βγήκε όμως να σου πεί ότι το 3DS έλυσε το πρόβλημα του upscaling, ώστε να απεικονίζει παιχνίδια με fine pixel artwork με τη καθαρότητα του DS, κάτι που είναι επόμενο και έχει ήδη υποθεί από επώνυμα sites ( 1UP, IGN κλ κλ).

Το κατα πόσο η θολούρα ή όχι από το upscaling ενοχλεί τον οποιοδήποτε καλό είναι να το αφήσουμε στη κρίση του καθενός μας, αλλά να μήν παραπληροφορούμε το κόσμο ότι δεν υπάρχει θέμα.

Αν δεν υπήρχε πρόβλημα, τότε προς τί τα τόπικς με θέμα "Το update 2, βελτιώνει την απεικόνιση DS παιχνιδιών".

Εγώ είμαι πολύ συγκεκριμένος σε αυτό που είπα και είναι το απλό:

Αυτός που έχει DS και θα αγοράσει 3DS, μήν βιαστεί να πετάξει το DS του πρίν κάνει μία σύγκριση.

PS: Άλλά ότι θα υπήρχε άτομο που θα με έλεγε Nintendo Product hater πραγματικά από τα άγραφα!!! Πού είναι οι ιδιοκτήτες του ninty.gr να δούν τα χάλια μου :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...