Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μήπως να περιμένεις να κυκλοφορήσει πρώτα; Εκτός και αν θεωρείς ότι θα γίνει τόσο μεγάλος χαμός που δεν θα βρίσκεις κομμάτι.

Φοβαμαι μην δεν φερουν πολλα κ κοστιζει κ παραπανω!legacy edition κ πιο φθηνα απ αυτη τη τιμη δε νομιζω.ακομα κ το πλαίσιο που ειχε εμφανισει καποια στιγμή διαθεσιμη παραγγελια ειχε 70€ νομιζω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και αλλος στο club :-D 

απεκτησα προσφατα ενα new 3ds xl, μαζι με το zelda link between worlds

νταξ, το εχω λιωσει, μετα απο 20 χρονια σχεδον, ευχαριστηθηκα με φορητη κονσολα οπως οταν επαιζα το link's awakening στο gb.. ανυπομονω να βγει το metroid

• Like 1

Εν τέλη κατάφερα και παράγγειλα από φιλαράκι στο Germania τα 3 παιχνίδια που ήθελα και έρχονται μαζί του την επόμενη εβδομάδα που θα έρθει διακοπές και ο ίδιος. Bravely Second, Fire Emblem Echoes και Dragon Quest 8. Και τα τρία 67 ευρώ τη στιγμή που από εδώ με τα ίδια λεφτά δεν θα μπορούσα να πάρω ούτε τα δυο. Το μόνο κακό είναι φυσικά ότι τα κουτιά θα είναι στα Γερμανικά (και το Bravely Second δεν έχει καν κουτί) αλλά δεν με νοιάζει αυτό.   

Εν τέλη κατάφερα και παράγγειλα από φιλαράκι στο Germania τα 3 παιχνίδια που ήθελα και έρχονται μαζί του την επόμενη εβδομάδα που θα έρθει διακοπές και ο ίδιος. Bravely Second, Fire Emblem Echoes και Dragon Quest 8. Και τα τρία 67 ευρώ τη στιγμή που από εδώ με τα ίδια λεφτά δεν θα μπορούσα να πάρω ούτε τα δυο. Το μόνο κακό είναι φυσικά ότι τα κουτιά θα είναι στα Γερμανικά (και το Bravely Second δεν έχει καν κουτί) αλλά δεν με νοιάζει αυτό.   

Επειδή έχω και εγώ γνωστό απο Γερμανία που θα μας κατέβει διακοπές τον επόμενο μήνα, απο ποιά μαγαζιά τα βρήκες (να του βάλω αγγαρείες :P);

Το Metroid: Samus Returns Legacy Edition ελλάδα δεν το βλέπω πουθενά να παίζει για προπαραγγελία :(

Εχουν τελειωσει εδω και μηνες, και οσα μικροτερα καταστηματα το εχουν, θα το δωσουν εξωτερικο σε τετραπλασια αν οχι εξαπλασια τιμη.. Εχει γινει χαμος.

Επειδή έχω και εγώ γνωστό απο Γερμανία που θα μας κατέβει διακοπές τον επόμενο μήνα, απο ποιά μαγαζιά τα βρήκες (να του βάλω αγγαρείες :P);

Δεν έχω ιδέα, ο φίλος έκανε τα μαγικά του. Εγώ του τα έδειξα στο amazon.de και αυτός μετά τα αγόρασε για εμένα. Το μόνο που του είπα είναι να τα πάρει όσο φτηνότερα γίνεται. Εγώ τα βρήκα στα 80 όλα μαζί, αυτός με χωρίς κουτί το Bravely Second τα βρήκε στα 67. Του λέω πάρτα όπως είναι και φέρτα μου :P 

• Like 1

Εφτασαν τα παιχνιδάκια, δοκιμάστηκαν και παίζουν άψογα με αγγλική γλώσσα κανονικά. Το δε Dragon Quest 8 έχει και στο κουτί του αγγλικά, μόνο το Fire Emblem έχει Γερμανική γλώσσα στο κουτί. Εννοείται τοποθετείται πρώτο και καλύτερο το Fire Emblem για κανονικό παίξιμο. 

• Like 3

Το πλαίσιο εκτελεί κανονικά τις προπαραγγελίες να υποθέσω, έχουν βάλει όριο με βάση το στοκ του προμηθευτή;

Να ξέρω αν είναι να ακυρώσω από γερμανικό αμαζον γιατί έκλεισα με τα χίλια ζόρια αλλά μαζί με τα μεταφορικά πάει 110€

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...