Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι κρίμα όμως που το παιχνίδι του έρχεται από το εξωτικό Bahrain.. έτσι λέει τουλάχιστον η αγγελία. Δεν έχω ζήσει εκεί οπότε δεν ξέρω τι και πως.. 

Τι θα πει απομίμηση παιχνίδι - κάνουν και clone τα carts πλέον?  Δεν το ήξερα ειλικρινά....

Πάντως το κουτί είναι μαύρο..

Κατάλαβα το μπέρδεμα.. άλλο έχει σαν thumbnail αλλά αν πατήσεις το see original listing δείχνει άλλη φωτογραφία....

Ναι εκαναν κλωνους απο το Gameboy Advance ακομα και μαλιστα τα πουλουσαν 10 ευρω, ειχε παρει απ'εξω ενας φιλος μου γυρω στα 7 παιχνιδια και χαιροτανε μεχρι που μετα απο 2 μηνες δεν επαιζε κανενα. Μαλιστα ειχα πετυχει αρκετα στην Ελληνικη αγορα. 

• Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι εκαναν κλωνους απο το Gameboy Advance ακομα και μαλιστα τα πουλουσαν 10 ευρω, ειχε παρει απ'εξω ενας φιλος μου γυρω στα 7 παιχνιδια και χαιροτανε μεχρι που μετα απο 2 μηνες δεν επαιζε κανενα. Μαλιστα ειχα πετυχει αρκετα στην Ελληνικη αγορα. 

Ναι αλλά εδώ, αν δεις το listing κανονικά παρακάτω - ενώ είναι όντως fake το icon του πάνω στην σελίδα - από κάτω έχει εικόνες ίδιες σχεδόν με το δικό σου ... 

Έτσι βλέπω εγώ .. εσύ?

Μην τον φρικάρουμε τον άνθρωπο άδικα δηλαδή...

Όπως και να έχει θα παίζει όμως - σε αυτό συμφωνούμε :) Τα DS παιχνίδια δεν είχαν region lock. Τα DSi είχαν αυτό ήξερα πάντα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πες και άλλα ρε Μaz? Τι εννοείς με ESRB (το Entertainment Software Rating Board?) και γιατί δεν θα τρέξει σε μαμά 3ds? Δηλαδή region Locked? Μην την πάθουμε στα καλά καθούμενα και άλλοι....Εξώ ήξερα νόμιζα ότι τα DS games δεν ήταν region locked δηλαδή.

Και εδώ αυτό λένε...

Και εδώ 

Αυτά κάνει το πολύ .. homebrew :P

να υποθέσω δεν πρόσεξες την απουσία του  από το DS.

Na kοψω την βολκαν και την βορεια και το μαγαζακι στην πανορμου διπλα (μικροbrew)! homebrew και βυνη και λυκισκος φορεβερ...

Νομιζω οτι το 3ds οταν τρεχει DS-DSI κανει region lock και δεν τα ξεχωριζει, εαν τα ξεχωριζει τοτε γραψτε με λανθασμενο.

Παντως στα καλα του homebrew ειναι οτι μπορεις να τρεξεις το παιχνιδακι και απο ιαπωνια αμα λαχει να ουμε....

https://www.youtube.com/watch?v=rH9AC-CInVw

Επεξ/σία από Mazinga
Δημοσ.

Να πουλησει ο τυπος φεικ κασετα με ποσες θετικες αξιολογησεις δεν ειναι περιεργιο;και αντε πειτε πως ετσι ειναι επιστρεφεται η την κανω κλυσμα;

Δημοσ.

Να πουλησει ο τυπος φεικ κασετα με ποσες θετικες αξιολογησεις δεν ειναι περιεργιο;και αντε πειτε πως ετσι ειναι επιστρεφεται η την κανω κλυσμα;

Ξερεις τι γινεται; Ειναι παρα πολλοι στο ebay που πουλανε fake κασσετες. Το 2010 ειχα πετυχει εκδοση Metroid Prime : Hunters με εικονες απο την εκδοση του Gamecube.Πολυς κοσμος που αγοραζει τις συγκεκριμενες κασσετες δεν προσεχει τις λεπτομερειες και την παταει χωρις να το ξερει. Απο οτι διαβασα επιστρεφεται αλλα πληρωνεις τα εξοδα αποστολης. 

Δημοσ.

Na kοψω την βολκαν και την βορεια και το μαγαζακι στην πανορμου διπλα! homebrew και βυνη και λυκισκος φορεβερ...

Νομιζω οτι το 3ds οταν τρεχει DS-DSI κανει region lock και δεν τα ξεχωριζει, εαν τα ξεχωριζει τοτε γραψτε με λανθασμενο.

Παντως στα καλα του homebrew ειναι οτι μπορεις να τρεξεις το παιχνιδακι και απο ιαπωνια αμα λαχει να ουμε....

https://www.youtube.com/watch?v=rH9AC-CInVw

Τραγούδα εσύ αλλά 

http://www.ninty.gr/showthread.php?t=16930&page=12&p=265891&viewfull=1#post265891

Άλλωστε το συγκεκριμένο site σου αρέσει να παραθέτεις για "πλάγιες"...

Και αν διάβασες τα Link που παρέθεσα παραπάνω - θα είδες ότι άλλο DS άλλο DSi

Πήγαινε τώρα κατέβασε κανένα πειρατικό... τραγούδι :)

Δημοσ.

Ξερεις τι γινεται; Ειναι παρα πολλοι στο ebay που πουλανε fake κασσετες. Το 2010 ειχα πετυχει εκδοση Metroid Prime : Hunters με εικονες απο την εκδοση του Gamecube.Πολυς κοσμος που αγοραζει τις συγκεκριμενες κασσετες δεν προσεχει τις λεπτομερειες και την παταει χωρις να το ξερει. Απο οτι διαβασα επιστρεφεται αλλα πληρωνεις τα εξοδα αποστολης.

Δημοσ.

Μισό ρε katsu  για 64 λεπτά (pun intended :D) - άλλο gamecube άλλο GBA .. άλλο DS και το N64 κάναν κόπιες αλλά τους βγήκε ασύμφορο ... έλεος πια.

Δεν είναι δυνατόν να κοπιάρεις game carts το 2017 ... έλεος ... ούτε καν SD είναι.. Για χαβαλέ το κάνεις - σαν δουλειά ΔΕΝ το κάνεις - τι διάλο floppy από amiga είναι..???

Δημοσ.

Δεν ξερω τι να πω;υπομονη μεχρι να ρθει κ βλεπω τι θα κανω...πφφ

Ρε σήφη το κουτί μπορεί να στο έκανε fake το game card με ΤΙΠΟΤΑ...

Και αυτό σαν παιχνίδι του DS από όπου σκ@τα και να είναι θα παίζει γιατί απλώς είναι DS game.

Tα DSi μόνο έιχαν region lock και ότι ήταν enchanced - ware κτλ που ήταν λίγα.

Άσε τους πειρατές να βάζουν βίντεο και να κάνουν ότι ξέρουν ενώ δεν έχουν αγοράσει καν ποτέ αυθεντικά DS και 3DS παιχνίδια.

νησάφι πια. Over and out Που λένε...

Δημοσ.

Τραγούδα εσύ αλλά 

http://www.ninty.gr/showthread.php?t=16930&page=12&p=265891&viewfull=1#post265891

Άλλωστε το συγκεκριμένο site σου αρέσει να παραθέτεις για "πλάγιες"...

Και αν διάβασες τα Link που παρέθεσα παραπάνω - θα είδες ότι άλλο DS άλλο DSi

Πήγαινε τώρα κατέβασε κανένα πειρατικό... τραγούδι :)

Γραψε με λανθανων επι αυτου!

Πειρατικο ειπες.......

https://www.youtube.com/watch?v=ZN_JrMZ7RUo

Δεν ξερω τι να πω;υπομονη μεχρι να ρθει κ βλεπω τι θα κανω...πφφ

θα δεις και μας λες.

Δημοσ.

Γραψε με λανθανων επι αυτου!

Πειρατικο ειπες.......

https://www.youtube.com/watch?v=ZN_JrMZ7RUo

θα δεις και μας λες.

Υποθέτω μια απάντηση του τύπου - "συγνώμη είπα .. πειράτι@" είναι too much για σένα παρόλο που 2 σελίδες πριν σου έδωσα τον χώρο & χρόνο να ... "διορθώσεις.." :P

Πάω να παίξω "pirates" στην amiga. Την έχω καταβρεί με μια "fast galleon".!!!! Πάντα ηταν το αγαπημένο μου πειρατικό καράβι.

Που θα πάει θα πετύχω και αυτό το Ship of the Line. :D

Θα έχει και πολλά DS cartridges από την Tortuga... Πλούσιος θα γίνω.

Δημοσ.

Υποθέτω μια απάντηση του τύπου - "συγνώμη είπα .. πειράτι@" είναι too much για σένα παρόλο που 2 σελίδες πριν σου έδωσα τον χώρο & χρόνο να ... "διορθώσεις.." :P

Πάω να παίξω "pirates" στην amiga. Την έχω καταβρεί με μια "fast galleon".!!!! Πάντα ηταν το αγαπημένο μου πειρατικό καράβι.

Που θα πάει θα πετύχω και αυτό το Ship of the Line. :D

Θα έχει και πολλά DS cartridges από την Tortuga... Πλούσιος θα γίνω.

Η 500 ηταν η αγαπημενη μου.

Δεν σε εννοησα περι πειρατιας.

Δεν νομιζω οτι ειναι κιβδηλο το κασετακι περί ων ο λογος.

Απλα region lock θελει homebrew να τρεξει το κασετακι 3ds.

Εγω το πιο αστειο DS cartridge που εχω παντως ειναι το super scribblenauts.

Παντως με εβαλες σε σκεψη να χτυπησω παλι ΣΚ le chuck's revenge...εχω και ενα σενιαρισμενο 5"1/4 φλοπακι....

• Like 1
Δημοσ.

Η 500 ηταν η αγαπημενη μου.

Δεν σε εννοησα περι πειρατιας.

Δεν νομιζω οτι ειναι κιβδηλο το κασετακι περί ων ο λογος.

Απλα region lock θελει homebrew να τρεξει το κασετακι 3ds.

Εγω το πιο αστειο DS cartridge που εχω παντως ειναι το super scribblenauts.

Παντως με εβαλες σε σκεψη να χτυπησω παλι ΣΚ le chuck's revenge...εχω και ενα σενιαρισμενο 5"1/4 φλοπακι....

Ναι βρε - αλλά το παιχνίδι δεν ήταν 3ds... ήταν χωρίς τα τρία. του.

(Ωραίο το Monkey...)

Δημοσ.

Ορίστε και ενα ενδιαφέρον και αναλυτικό βίντεο σχετικά με το θέμα... Περίπου στο 15ο λεπτό λέει για τα DS Cartridges αλλά γενικά αξίζει να το δείτε ολο.

https://www.youtube.com/watch?v=TqwDN-njSls

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...