Grim Ripper Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Έχει κανείς ιδέα αν θα φέρουν στην Ευρώπη αυτό το 3ds; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Πάντως αν δει κάποιος σε προπαραγγελία την Legacy edition του Metroid ας ενημερώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Πάντως αν δει κάποιος σε προπαραγγελία την Legacy edition του Metroid ας ενημερώσει. Εξαντλημενη σε ΑΜΑΖΟΝ μιας και κανει 64 ευρω εναντι 43 της κοινης.... http://edition-limitee.fr/index.php/9-jeux-video/1827-metroid-samus-return-2017-edition-collector-legacy-nintendo-3ds Απο την αλλη μονο CD μουσικης εχει που ειναι κατι πραγματικα διαφορετικο, αρα δειτε εαν ενδιαφερεστε περαν της κερδοσκοπιας... Και εφοσον εχει διαφορα ζωα που αισχροκερδουν.... http://www.ebay.it/itm/like/263062529351?clk_rvr_id=1245086187264&rmvSB=true http://www.ebay.it/itm/like/112459485529?clk_rvr_id=1245101286229&rmvSB=true θα πω οτι λεω παντα, να το βαλουν στον κ&$/=$%"%(=)=)%&£" τους, οπως ελεγε ο γερος του μορια, και εαν θελουν βοηθεια εχω μια σκουπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Επειδη ειμαι ετοιμος να κανω preorder το 2ds xl , οι διαφορες του απο το 3ds ειναι μονο η ελλειψη 3d? Αν παιζει ιδια παιχνιδια κλπ το 3d δε με ενδιαφερει καθολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Επειδη ειμαι ετοιμος να κανω preorder το 2ds xl , οι διαφορες του απο το 3ds ειναι μονο η ελλειψη 3d? Αν παιζει ιδια παιχνιδια κλπ το 3d δε με ενδιαφερει καθολου. Εαν δεν σε ενδιαφερει 3d μην το σκεφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ! Το 2ds xl εχει ΚΑΙ βελτιωμενο μηχανισμο ασφαλισης, και καλυτερο τσιπακι διαχειρισης ενεργειας (αρα καλυτερη μπαταρια). Οικονομια κανεις για παιχνιδια, περιμενοντας το χακ........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Εαν δεν σε ενδιαφερει 3d μην το σκεφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ! Το 2ds xl εχει ΚΑΙ βελτιωμενο μηχανισμο ασφαλισης, και καλυτερο τσιπακι διαχειρισης ενεργειας (αρα καλυτερη μπαταρια). Οικονομια κανεις για παιχνιδια, περιμενοντας το χακ........ Ναι δε θα ελεγα οτι ειμαι φαν του 3d ουτε θα μου δωσει καμια διαφορα στην εμπειρια. Τωρα για παιχνιδια θα ξεκινησω με kirby για την μικρη που ειναι 6 ετων και κανενα zelda για μενα και βλεπουμε αργοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Desmond Kind Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Φιλε κανεις τεράστιο λαθος για αυτο που λες, το 3d στο xl δινει τουλάχιστον 30% παραπανω εμπειρία, μια δοκιμή θα σε πείσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick77 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Φιλε κανεις τεράστιο λαθος για αυτο που λες, το 3d στο xl δινει τουλάχιστον 30% παραπανω εμπειρία, μια δοκιμή θα σε πείσει Νομίζω οι περισσότεροι πάντως θα σου πουν ότι χρησιμοποιούν από ελάχιστα έως καθόλου το 3D. Εμένα τουλάχιστον με ζαλίζει-κουράζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Παίζω πάντα με το 3D στο τέρμα. Στεναχωριέμαι που το NSw δεν έχει κι αυτό 3D. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Και εγώ μόνιμα ανοιχτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewGascp Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Με τις πρώτες εκδόσεις του 3ds η αλήθεια είναι ότι το 3d κούραζε αλλά με το new 3dsxl και με τις ips οθόνες είναι απλά απόλαυση (ειδικά παίζοντας στο απόλυτο σκοτάδι και με ακουστικά πραγματικά "πας αλλού"). Το new2ds δεν είναι μόνο ότι δεν θα έχει 3d αλλά θα "φοράει" απλές tn οθόνες και φυσικά δεν θα έχει b9s. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Ποιός είπε ότι δεν θα έχει b9s; https://twitter.com/SciresM/status/875198410575532032 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Desmond Kind Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Εχω κ 3ds απλο κ new 3ds xl κ στα δύο τέρμα το πάνω το 3d... Αν εχω πιεί και καμια μπύρα μετράει ακομα περισσότερο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steve_Sheep Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Εχω κ 3ds απλο κ new 3ds xl κ στα δύο τέρμα το πάνω το 3d... Αν εχω πιεί και καμια μπύρα μετράει ακομα περισσότερο... Χεχε με χίλια αυτό που γράφεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Και εγω κατοχος του new 3ds παμτα τερμα ανοιχτο τ οι 3d.πολυ ξεκουραστο το 3d κ το βαθος που προσφερει ειναι σα να αναβαθμιζονται τα γραφικα του παιχνιδιου τρομερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα