Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφόσον θα παίζεις μόνο παιχνίδια DS, τότε πάρε το DS XL, εκτός και αν δεν σου αρέσει το μεγάλο του μέγεθος.

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε προκειται να αγορασω καποιο παιχνιδι 3ds, μονο οτι μπορω να βαζω στην r4.

εγω παντως αν επροκειτο να μην επαιζα 3DS παιχνιδια, την παρουσα στιγμη, δεν θα αγοραζα καμια προγενεστερη κονσολα, θα την εβγαζα με το DeSmuME. Εκτος και αν εβρισκα καμια super προσφορα απο κανα φιλο η στο eBay.

Δημοσ.

to 3ds απο μένα απορίπτεται προσωρινά λόγω τιμής και γραφικών.

μην κρίνεις από παιχνίδια που είναι remake

http://www.youtube.com/watch?v=dBMezL4UQr0

εκτός του ότι είναι απίστευτο το DOA Dimensions, τα γραφικά του δεν διαφέρουν πολύ από το DOA4 του ΧΒΟΧ...το 3DS είναι πολλά υποσχόμενο...μόνο και μόνο που ξέρω ότι δεν θα παίξω "ξαναζεσταμένα" παιχνίδια και θα μου προσφέρει RPGs και πραγματικά πρωτότυπες ιδέες, από εμένα είναι approved

Δημοσ.

Τι δυνατοτητες εχει παιδια το 3ds; Μεχρι που φτανουν; Ξεπερναει λογικα το ps2, ετσι; Φτανει και το xbox;

Δημοσ.

ρε παιδια δεν ειναι τα γραφικα το θεμα

για την nintendo ποτε δεν ηταν...

ουτως η αλλως εχει πολυ καλα για φορητη κονσολα, αμα θελετε καλυτερα παρτε το psp

και οσον αφορα τις τεχνικες του δυνατοτητες ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν ξεπερναει αυτες του ps2

Δημοσ.

Τι δυνατοτητες εχει παιδια το 3ds; Μεχρι που φτανουν; Ξεπερναει λογικα το ps2, ετσι; Φτανει και το xbox;

Εχει πολυ σημασια αυτο? Αν τοσο ποια σε τρωει ναι φτανει Χbox 1, ισως να το ξεπερναει κιολας με ορισμενους τιτλους που ειδαμε (οπως το wonnabe ICO). Απο εκει και περα το τελευταιο πραγμα που μας ενδιαφερει ειναι η γραφικη του δυναμη καθως κρινεται επαρκεστατη.

Δημοσ.
ρε παιδια δεν ειναι τα γραφικα το θεμα

ουτως η αλλως εχει πολυ καλα για φορητη κονσολα, αμα θελετε καλυτερα παρτε το psp

και οσον αφορα τις τεχνικες του δυνατοτητες ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν ξεπερναει αυτες του ps2

χει πολυ σημασια αυτο? Αν τοσο ποια σε τρωει ναι φτανει Χbox 1, ισως να το ξεπερναει κιολας με ορισμενους τιτλους που ειδαμε (οπως το wonnabe ICO). Απο εκει και περα το τελευταιο πραγμα που μας ενδιαφερει ειναι η γραφικη του δυναμη καθως κρινεται επαρκεστατη.

χεχεχεχε το παιδί ρώτησε απλά τι γραφικά βγάζει ούτε είπε ότι τον ενδιαφέρει πρωτίστως ούτε τίποτα άλλο, είναι αυτό που λέμε 'είναι όμορφη η νύφη? -έχει καλή καρδιά, -μα είναι όμορφη?,-έχει και μεγάλη προίκα...'

Για μένα το 3ds δεν αξίζει ακόμα, ίσως σε κάνα χρονάκι που θα έχει ωριμάσει

Δημοσ.

χεχεχεχε το παιδί ρώτησε απλά τι γραφικά βγάζει ούτε είπε ότι τον ενδιαφέρει πρωτίστως ούτε τίποτα άλλο, είναι αυτό που λέμε 'είναι όμορφη η νύφη? -έχει καλή καρδιά, -μα είναι όμορφη?,-έχει και μεγάλη προίκα...'

Για μένα το 3ds δεν αξίζει ακόμα, ίσως σε κάνα χρονάκι που θα έχει ωριμάσει

του απαντησα στην 3η σειρα, στην πρωτη φραση της προτασης μου σε αυτο

εγω πιστευω οτι το καλοκαιρι θα παρει τα φορτε του

Δημοσ.
επίσης μάλον είσαι νέος, η Ν πάντα στηριζόταν, (εκτός το πρώτο gb ίσως) πολύ στο hardware,NES, SNES (κύρια αντιπαράθεση με το genessis τα περισσοτερα χρώματα κλπ),N64+DD64 (η πρώτη 64βιτ κονσόλα ),GC (ισχυρότερο του πσ2). Απλώς μάλον αυτό που θές να πείς είναι ότι έβαζε πάντα το gameplay πολύ ψηλά τόσο που της στοίχισε, το wii ίσως να είναι η μοναδική οικιακή κονσόλα που ήταν πίσω απο τον ανταγωνισμό.
Δημοσ.

επίσης μάλον είσαι νέος, η Ν πάντα στηριζόταν, (εκτός το πρώτο gb ίσως) πολύ στο hardware,NES, SNES (κύρια αντιπαράθεση με το genessis τα περισσοτερα χρώματα κλπ),N64+DD64 (η πρώτη 64βιτ κονσόλα ),GC (ισχυρότερο του πσ2). Απλώς μάλον αυτό που θές να πείς είναι ότι έβαζε πάντα το gameplay πολύ ψηλά τόσο που της στοίχισε, το wii ίσως να είναι η μοναδική οικιακή κονσόλα που ήταν πίσω απο τον ανταγωνισμό.

δεν ειμαι και τοσο νεος

ακολουθω την nintendo απο τα σχεδον πρωτα βηματα της

αυτο που ειπα για τα γραφικα εννουσα αυτο ακριβως που ειπες, πρωτα gameplay μετα γραφικα και αν συνδιαζονται και τα 2 γιατι οχι... ;)

αυτο που λες οτι εβαζε τοσο ψηλα το gameplay και για το wii δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις...

σε τι ακριβως της στοιχησε?

Δημοσ.

και εκεί που χάρηκα με την ανακοίνωση του shinobi για το 3ds είδα το βίντεο και ξενέρωσα, πολύ προχειροδουλειά φαίνεται,καλύτερα να ήταν 2d(3d)το παιχνίδι παρά αυτό το crappy polygon 3d,το 3ds είναι πολύ πιο δυνατή κονσόλα από αυτό όπως βλέπουμε απο άλλα παιχνίδια ,ελπίζω τουλάχιστον απο gameplay να είναι ωραίο αλλα και πάλι δύσκολα τέτοιος τίτλος να δικαιολογίσει τα 40-50ε.btw το shinobi(arcade)το τερματίζω στο mame πάνω απο 2-3 φορές κάθε χρόνο απο νοσταλγία με 2-3 deaths στο νορμάλ(1 ζωή λογικά χάνεις στο boss με τους πυλώνες χεχε)

http://www.gametrailers.com/video/debut-trailer-shinobi-3ds/714257

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...