Bourdoulas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Όχι δεν θα βγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) καλησπέρα έχω μερικές ερωτήσεις ακόμα, εχει πάρει κανείς κάποιο grip - pad, βολεύουν??? http://www.ebay.com/itm/For-NEW-Nintendo-3DS-XL-LL-Console-Cover-Trigger-Grip-Bracket-Holder-Handle-Pad-/252503724635?hash=item3aca65125b:g:FMQAAOSw9NdXtIV9 επίσης να ρωτήσω παίζει να βγει το mario cart 8 ή μην περιμένω και να πάρω το 7. Παρε το 7, και δες και το 3δσ χακσ νημα... Το grip pad κανει πολυ δουλεια εαν ειναι να παιξεις ωρα. Εγω το εχω συνεχεια επανω. Βολευει και τα πιτσιρικια. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2017 από Mazinga 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emmanuil Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Το ξερω οτι εχει βγει στο Wii U, οπως και αλλη μεγαλη παιχνιδαρα το tropical freeze απλα ρωταω παιζει να βγουν στο 3ds? Μακάρι να κυκλοφορούσαν και στο 3ds θα τα ήθελα και εγώ αυτά τα δυο ''παρέα'' με το Captain Toad: Treasure Tracker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μακάρι να κυκλοφορούσαν και στο 3ds θα τα ήθελα και εγώ αυτά τα δυο ''παρέα'' με το Captain Toad: Treasure Tracker. Τωρα που βγηκε το switch υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να στερεψει το πηγαδι του 3DS...ειδωμεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Λες και έχετε παίξει όλα τα παιχνίδια στο 3ds... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 καλησπερα πηρα ενα 2 hand game DS αλλα δεν μου δειχνει στο εικονιδιο - πρεπει να ρυθμιστει κατι για τα παιχνιδια του DS στο 3DS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Πειράζει που θα σου πω να δοκιμάσεις να φυσήξεις το παιχνίδι καθώς και το slot του 3ds; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Grim ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν βοηθησε, οποτε επρεπε να την διαβαζει κανονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Κανονικά ναι, μήπως έχεις "πειραγμένο" 3ds/2ds; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Κανονικά τα διαβάζει. Σπάνια μου το κάνει και εμένα. Βάλτη-βγάλτη μερικές φορές και θα πιάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 οχι δεν ασχολουμε καθολου με σπασμενα. οκ θα δοκιμασω 2-3 φορες ακομα. ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μήπως τυγχάνει να είναι παιχνίδι ποκεμον αλλού region ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 οχι δεν ασχολουμε καθολου με σπασμενα. οκ θα δοκιμασω 2-3 φορες ακομα. ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Οτι σου ειπαν ηδη. Δοκιμασε και αλλο παιχνιδι ds. Εχεις δοκιμασει παιχνιδι 3ds οτι τρεχει κανονικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Του 3ds κανονικά τα παίζω, για την ακρίβεια τα λιώνω - του ds δεν έπαιζε και το επέστρεψα τελικά. Δεν έχω άλλο ds παιχνίδι για να δω αν είναι θέμα δικό μου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Εχει κανενας αλλος θεμα με το καλωδιο φορτισης;Ειναι το δευτερο που χαλαει μεσα σε λιγους μηνες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα