Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μάλλον έχω καλύτερο μέτρο σύγκρισης απο σένα που απότι κατάλαβα δεν έχεις καμία απο τις 2 κονσόλες. μάθαμε ένα google και ένα wikipedia και έγιναν απο τις γνώσεις όλοι ainstein.....

Το DS μου το έχω από πρίν γραφτείς στο insomnia, ενώ ασχολούμαι στο φόρουμ του insomnia για τα προϊόντα της Nintendo από το 2005, ώς πανευτυχής κάτοχος DS και Wii.

Ένα απλό search να κάνεις θα το δείς και μόνος σου. Αλλά ας κάνω το κόπο να σου δείξω....

Πάνε στο official Nintendo DS topic και δές τον δημιουργό του, με ημερομηνία 5 Ιουλίου 2006

http://www.insomnia.gr/topic/147816-the-official-nintendo-ds-topic/

A ναί ξέχασα, και τον πρώτο πλήρη οδηγό για DS flashcards στο insomnia και δημιουργό του hacking topic για το DS ( Iούλιος 2006):

http://www.insomnia.gr/topic/148408-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-ds-ds-lite-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85%CF%82/page__hl__flashcard

Δεν έχεις ιδέα φίλε μου σε ποιόν είπες ότι δεν έχει αυτές τις κονσόλες ή ότι αυτά που ξέρει τα ξέρει από το google.

Αλλά δεν πειράζει, μπορείς να συνεχίσεις να εκθέτεις τον εαυτό σου. Please go on....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3ds δεν έχεις σύγκριση δεν μπορείς να κάνεις end of story, 3ds έχω ds έχω σύγκριση μπορώ να κάνω.και εγώ είχα nes πριν γραφτείς εσύ στο insomnia και? τι είναι εδώ διαγωνισμός e-πενισ? ποιός γραφτηκε παλιότερα και ποιός έχει τις περισσότερες νιντέντο κονσόλες? ή ποιός έχει ξεκινήσει τα περισσότερα threads?έχε την άποψη σου αλλα με το να λες σε κάποιον "δεν έχεις μέτρο σύγκρισης" ενώ έχει μεγαλύτερο απο σένα για το συγκεκριμένο θέμα γίνεσαι αστείος και εκθέτεις εσύ τον εαυτό σου.

Το DS μου το έχω από...

εγω παντως που διαβαζα λιγο τη διαμαχη ημουν σχεδον σιγουρος οτι εχεις DS και οχι 3DS. cool.png

Η δικια μου θεση πανω στο θεμα ειναι: ... τι κι'αν ειναι κατα ελαχιστα χειροτερα τα γραφικα του 3DS στα παιχνιδια του DS?

Υπαρχει περιπτωση να προτιμήσει καποιος DS απο το 3DS τωρα εφ'οσον οι καρτες που υπαρχουν υποστηριζουν και το 3DS? Δεν νομιζω..και αν

το κανει θα το κανει ισως γιατι δεν το σηκωνει η τσεπη του το 3DS τη δεδομενη στιγμη, οχι γιατι ειναι καλυτερη φαση.

Αν εχει ηδη καποιος DS και 3DS ισως οντως να προτιμήσει να παιξει τα παλια του παιχνιδια στο DS (αν και αμβφιβαλλω γιατι η

διαφορα ειναι ασημαντη κατ'εμε).

Πληροφοριακα παντως ειναι ωραιο να μαθαινεις για τις μικρολεπτομερειες αυτες αλλα ενταξει...ειρηνη ημιν!

Δεν έχω καμία άποψη. Απλώς σε διορθώνω συνεχώς.

Ρώτησα για το θέμα της θολούρας λόγω upscale όπως στις HD τηλεοράσεις και απάντησες για ζούμ και ότι το DS XL που έχει μεγαλύτερες οθόνες δεν έχει πρόβλημα και ότι η σύγκριση με τις TV είναι μανιτάρια με πορτοκάλια.

Σε διόρθωσα διότι η σύγκριση με τις TV εννοείται πως ευσταθει, μιάς και μιλάμε για upscale μικρότερης ανάλυσης σε πάνελ μεγαλύτερης, ενώ η σύγκριση που έκανες με το DS XL είναι άκυρη, μιάς και το DS XL έχει οθόνες ίδιας ανάλυσης με το DS, οπότε δεν υπάρχει upscale.

Από αυτά δείχνει ότι ανεξάρτητα από το τί εννούσες με τα "ζούμ" κλ, δεν γνώριζες τη διαφορά μεταξύ αναλύσεων, διαστάσεων οθόνης και upscale μεταξύ DS, DS XL και 3DS.

Εσύ επιμένεις, μιάς και προφανώς θίχτηκες, ότι επειδή τερμάτισες 9 παιχνίδια DS στο 3DS, αυτό σε καθιστά έμπειρο στην ερώτηση.

Και πάλι σε διορθώνω, εξηγώντας σου ότι προτιμώ άποψη κάποιου ο οποίος έχει και το DS για πιό αντικειμενική συγκριση, μιάς ούτε οι γνώσεις σου, ούτε το ύφος σου βοηθάνε τη συζήτηση.

Εσύ και πάλι επιμένεις, επειδή είδες μιά φορά το DS ενός φίλου σου, οπότε αυτόματα είσαι ο σωστός της υπόθεσης, ενώ ισχυρίζεσαι ότι παίζω τον έξυπνο με γνώσεις που ξέρω από googlarisma και κάνω τον einstein.

Και σε διορθώνω για μιά ακόμα φορά δείχνοντάς σου ότι απευθύνεσαι σε ένα από τα βασικά άτομα της Nintendo σκηνής στο insomnia, ο οποίος επί σειρά ετών ενημέρωνε καθημερινώς τα παιδιά στο φόρουμ για τα πάντα περι Nintendo.

Αλλά εσύ και πάλι συνεχίζεις.....

Απλά απίστευτο.

PS: Αν κάποιος φίλος εδώ μέσα έχει καί το DS καί το 3DS, μπορεί να μου πεί αν η θολούρα είναι τόσο αισθητή, ώστε να προτιμάτε να παίζετε τα παιχνίδια στο DS?

PS2: c0prse_grinder, σε ευχαριστώ για το feedback. Το θέμα είναι ότι στα ξένα φόρουμς και review sites το θέμα έχει συζητηθεί εκτενώς με γενικό συμπέρασμα ότι η "θολούρα" στα παιχνίδια DS δεν είναι και τόσο αμελητέα. Για άτομα όπως εμένα, που τερματίζουμε DS παιχνίδια από το 2006, η θολούρα δεν είναι κάτι το οποίο θα περάσει απαρατήρητο από μάτι που βλέπει τις οθόνες του DS εδώ και 5 χρόνια.

Οποια καρτα και να παρεις δεν νομιζω να δεις τρελες διαφορες. Εγω με την R4i για το 3DS που εχω βολευομαι μια χαρα. Επισης η microSD μου ειναι στα 2GB αυτη τη στιγμη και επισης βολευομαι ανετα εφ'οσον χωραει γυρω στα 17-23 παιχνιδια.

Εχω και εγω μια R4i Gold, αλλα το θεμα ειναι οτι εχει περασει ενας χρονος και πρεπει να την φυσαω και να βαζω και λιγο χαρτι, για να την αναγνωριζει. Ειναι η 2η καρτα που παιρνω, και με την πρωτη το ιδιο προβλημα ειχα. Και πολυ φυσημα στο ds! Ειναι προβλημα του ds, που το εχω αρκετα χρονια (4+) ή της καρτας;

skanjos, δε μπορω να καταλαβω το κολλημα σου με το 3DS. Ειναι λογικο εφοσον κανει upscale η ποιοτητα να ειναι χαμηλοτερη. Και δε μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να αγορασει το 3DS, για να παιζει τα απλα παιχνιδια του DS. Ενταξει θα μου πεις, επειδη δε θα εχει το απλο, οκ.

Σκεφτομαι να αγορασω το dsi, δε ξερω.. Εκει παλι γινεται upscale; Νομιζω και αυτο εχει μεγαλυτερη οθονη ( και αναλυση; ), απο το κανονικο το ds. Πλεον το βρισκεις και με 120 ευρω απο Ελλαδα.

Σκεφτομαι να αγορασω το dsi, δε ξερω.. Εκει παλι γινεται upscale; Νομιζω και αυτο εχει μεγαλυτερη οθονη ( και αναλυση; ), απο το κανονικο το ds. Πλεον το βρισκεις και με 120 ευρω απο Ελλαδα.

ιδια αναλυση εχουν ds και dsi, απλα του dsi ειναι 0.25 ιντσες μεγαλυτερη η οθονη

επειδη εχω και ds και dsi η ποιοτητα, η μαλλον η φωτεινοτητα του dsi ειναι πολυ καλυτερη απο το παλιο ds

αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα μας :-)

Τα DS, DSi και DSi XL έχουν ακριβώς την ίδια ανάλυση, οπότε η καθαρότητα της εικόνας είναι ακριβώς η ίδια.

Πολύ μεγαλύτερη οθόνη έχει το DSi XL, αλλά όπως ανέφερα ήδη, επειδή έχει την ίδια ανάλυση, η καθαρότητα παραμένει.

Απλώς επειδή οι οθόνες είναι μεγαλύτερες, τα πίξελς είναι μεγαλύτερα και δίνει μιά πιό blocky αίσθηση στα γραφικά. Το έξτρα μέγεθος όμως σε αποζημειώνει και με το παραπάνω.

skanjos, δε μπορω να καταλαβω το κολλημα σου με το 3DS. Ειναι λογικο εφοσον κανει upscale η ποιοτητα να ειναι χαμηλοτερη. Και δε μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να αγορασει το 3DS, για να παιζει τα απλα παιχνιδια του DS. Ενταξει θα μου πεις, επειδη δε θα εχει το απλο, οκ.

γιατί κόλλημα επειδή δεν βλέπω την τόσο τεράστια διαφορά που αναφέρουν κάποιοι? την απάντηση την έδωσες μόνος σου, γιατί κάποιος να δώσει 120ε για να πάρει παλιό ds και να μην δώσει 200 και να πάρει 3ds που θα παίζει παιχνίδια και για τα επόμενα 5-7 χρόνια?

αν κάποιος άλλος έχει 3ds στο board ας γράψει αυτός αν τα παιχνίδια του ds είναι "unplayable" και τόσο χαμηλής ποιότητας στο 3ds,ίσως να είμαι ο μοναδικός που έχω δε βλέπω σωστά και όλοι όσοι δεν έχουν 3ds βλέπουν....

Παιδιά να πω κι εγώ την γνώμη μου.

Πήγα σε φίλο που πήρε το 3ds και το έπαιξα. Συγγνώμη αλλά το βρήκα τραγικό για το Hype που έχει γίνει...

Έπαιξα το street fighter και απογοητεύτηκα για τους εξής λόγους:

1) Το 3d του δεν μου είπε και πολλά. Πολύ καλύτερο το 3d των τηλεοράσεων...

2) Μετά από 10 λεπτά με έπιασε το κεφάλι μου και το παράτησα...

3) Αν το στρίψεις λίγο γυαλίζει και δεν βλέπεις καλά...

4) Και με φουλ τον διακόπτη στο 3d δεν είχε και τρελό βάθος κλπ για να πεις ουάου...

Συμπέρασμα δικό μου. Δεν αξίζει να δώσω 250 ευρώ για κάτι τόσο πειραματικό...Περίμενα καλύτερα αποτελέσματα...

Ολοι το λενε οτι χρειαζεται ενας Χ χρονος εξοικειωσης με το μηχανημα, τοσο για τα ματια σου αλλα οσο και για τη περιπου σωστη θεση για να παιζεις. Επισης δεν φτιαχνονται ολα τα παιχνιδια ιδια, δεν θα δεις μονο ενα παιχνιδι και θα βγαλεις πορισμα. Αλλο το Street Fighter, αλλο το Dead or Alive, αλλο το Ridge Racer και αλλο το Pilotwings σε οτι αφορα το 3D εφε τους. Αμα δεις Pilotwings (ιδιαιτερα με τον δεικτη περιπου στο 50%) θα καταλαβεις τι θελω να πω.

Το μηχανημα θα εχει σιγουρα τα φοντα για επιτυχημενη καριερα. Χρειαζεται ομως τον χρονο του οπως το καθε νεο μηχανημα για να μας δειξει αυτα που πρεπει να μας δειξει. Το Metal Gear 3D ας πουμε ειναι σιγουρος οτι θα μας δειξει πολλα απο τις δυνατοτητες του μηχανηματος πανω στο 3D. Ηδη με το Pilotwings και σε ενα μικροτερο ποσοστο το Ridge Racer βλεπουμε θετικα αποτελεσματα.

δεν διαφωνώ πολύ με τον πολάκι εδώ, ειδικά στα 3/4 πρέπει να το κρατάς σταθερό και αν κουνιθείς λίγα εκατοστά δεξιά ή αριστερά γυαλίζει/αλλάζει το brightness lvl κάπως. φυσικά περιμένω απο παιχνίδια αργότερα να αναδείξουν το 3d ,ειδικά απο το kid icarus που είναι ο πρώτος σοβαρός τίτλος της νιντέντο καθαρά για το 3ds.

μέχρι στιγμής σε 2 σημεία μπορεί κανείς να δει καλό 3d εφε, ένα είναι το μολυβάκι στο performance tab που πραγματικά το βλέπεις να βγαίνει απο την οθόνη και ένα είναι στο Minigame με το αεροπλανάκι στο Music player που περνάς κάτι τούνελ,και εκεί φαίνεται απιστευτο το 3d.

γενικά πάντος δεν περιμένω απο ocarina of time/mgs να είναι τοπ στο 3d,πιο πολύ τα βλέπω σαν παιχνίδια που θα βγουν καθαρά για να πουληθούν κονσόλες γιατί δεν είναι φτιαγμένα για το 3ds όση δουλειά και αν τους έχουν ρίξει.

Γενικα, αν ειναι να παρω μια κονσολα τωρα, ποια μου προτεινετε;

Δε προκειται να αγορασω καποιο παιχνιδι 3ds, μονο οτι μπορω να βαζω στην r4. Εχω το dslite, αλλα οπως ειπα και παραπανω μαλλον επειδη περασαν τα χρονια, κολλαει αρκετες φορες με την καρτα μεσα και ειναι κουραστικο να κλεινει ενω παιζω, χωρις να προλαβω να κανω save.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...