Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Fire Emblem Awakening, Fates αν και θέλει να έχεις ώρα, δεν είναι του 5λεπτου αλλά δεν είναι τυχαίο που είναι στο top των παιχνιδιών του 3ds.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι έπαθα ρε παιδιά, τι έπαθα! Διάβασα κάπου ότι το Νοέμβρη περιμένουμε Pokémon Gen. VII (Sun & Moon). Ε και δεν ήθελα πολύ, μετά από μία ώρα είχα παραγγείλει ένα μαύρο New 3DS. Ούτε που έκατσα να το σκεφτώ, αν πρέπει, αν θα 'χω χρόνο, αν, αν.

:mrgreen:

Ε, μιας και ξαναμπήκα σ' αυτό τον κόσμο (η τελευταία μου "κονσόλα" ήταν το GameBoy Advance) ... δε μου προτείνετε κάνα δοκιμασμένο παιχνιδάκι, μέχρι να 'ρθει το φθινόπωρο;

Με όσα έχω δει να κυκλοφορούν, μάλλον κάνα Mario Kart θα πάρω να περνάω την ώρα μου, αλλά θέλω να δω και τι άλλο (δοκιμασμένο, που να λέει) υπάρχει.

http://www.insomnia.gr/topic/342245-the-official-nintendo-3ds-topic/?p=54171024

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα.

Σκέφτομαι να αγοράσω κανένα καινούριο game για το 3DS. Είμαι ανάμεσα σε bravely default, fire emblem fates & conquest.

Ποιο από τα 3 προτείνετε ; 

btw, έχω τερματίσει το awakening και μέχρι στιγμής είναι το αγαπημένο μου στο 3DS μαζί με το ALBW   :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα.

Σκέφτομαι να αγοράσω κανένα καινούριο game για το 3DS. Είμαι ανάμεσα σε bravely default, fire emblem fates & conquest.

Ποιο από τα 3 προτείνετε ;

btw, έχω τερματίσει το awakening και μέχρι στιγμής είναι το αγαπημένο μου στο 3DS μαζί με το ALBW :)

Ξεκινά με bravely default, γιατί για να έχεις ένα full experience στο fire emblem fates, πρέπει να παίξεις τουλάχιστον τα conquest&birthright.

Δημοσ.

Ξεκινά με bravely default, γιατί για να έχεις ένα full experience στο fire emblem fates, πρέπει να παίξεις τουλάχιστον τα conquest&birthright.

ευχαριστώ για την απάντηση.

Και εγώ λεώ να πάω προς BD μεριά.

Για τα conquest/birthright τι έχεις να πεις ; Παίζει ρόλο με ποια σειρά θα τα παίξεις  ; 

Επισκέπτης
Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση.

Και εγώ λεώ να πάω προς BD μεριά.

Για τα conquest/birthright τι έχεις να πεις ; Παίζει ρόλο με ποια σειρά θα τα παίξεις ;

Όχι, αλλά προτείνω πάντα σε νέους παίκτες να παίξουν το birthright καθώς είναι αρκετά πιο εύκολο. Αν εισαι βέβαια εξοικειωμένος με τη σειρά μπορείς να ξεκινήσεις και με το conquest.

Fyi κανένα από τα 2 δεν είναι η πραγματική ιστορία, η κανονική είναι μόνο στο revelation.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αφού το ρευστό είναι περιορισμένο θυσίασα πάλι καμιά δεκαριά παιχνίδια από όλες μου τις πλατφόρμες (κυρίως 3DS όμως) για την απόκτηση δυο νέων. Xenoblade Chronicles X και Fire Emblem fates Conquest. Οπως καταλαβαίνετε έχω ξεκινήσει το fire emblem και αυτή τη στιγμή σχεδόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον μου από παιχνίδια που δεν έχω παίξει ακόμα. 

Θα κάνω ορισμένες παρατηρήσεις μέχρι αυτά που είδα ως το chapter 8. 

- Το παιχνίδι από άποψη gameplay είναι αιώνες μπροστά και δείχνει να έχει πολύ περισσότερο βάθος όπου κατά την άποψη μου είναι και το βασικότερο κομμάτι που έπασχε το awakening. Οι κανόνες πλέον είναι πολύ καλύτερα ισορροπημένοι με πολλές περισσότερες παραμέτρους να σκεφτείς και ένα map design σαφέστατα πιο καλοδουλεμένο. 

- Η έλλειψη ιαπωνικού voiceover με ξένισε πολύ η αλήθεια είναι αλλά από την άλλη η αγγλική δεν είναι και τόσο χάλια όσο διάβαζα κατά καιρούς. Σίγουρα στα ίδια επίπεδα με το awakening που δεν την λες και άσχημη. Φάουλ όμως όπως και να έχει. 

- H μουσική είναι ήδη καλύτερη και με μεγαλύτερη ποικιλία πράγμα τρομερό καθώς το awakening είχε τρομερό soundtrack. 

- Οι χαρακτήρες ήδη μου φαίνονται περισσότερο συμπαθείς παρά το γεγονός ότι το cast του awakening ήταν αρκετά δυνατό. 

- To astral plane ως φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. 

Αυτά τα ολίγα. Αντε να δούμε τι θα δούμε ως το τέλος. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει κάποιο νέο για νέα κυκλοφορία κονσόλας? Τον Νοέμβριο κυκλοφορεί ένα special edition new 3ds XL με τα Sun&Moon Pokemon απέξω και σκεφτόμουν να το πάρω μιας και δεν έχω new ακόμα. Αλλά δεν θέλω να το αγοράσω και 2 μήνες μετά να βγει κάτι καινούριο :P .

Δημοσ.

Ωραία γιατί είχα ψηθεί άγρια να πάρω αυτό https://www.amazon.co.uk/NEW-Nintendo-3DS-XL-INCLUDED/dp/B01IHJED1M/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1472041762&sr=8-1&keywords=nintendo+3ds+sun+and+moon

Δεν ξέρω πόσο θα κάνει αλλά θέλω να αναβαθμίσω :P

Πώς δεν ξέρεις; Εκεί είναι η τιμή, βάλτο στο καλάθι για να δεις και μεταφορικά

Δημοσ.

Βασικά δεν το είπα καλά. Εννοούσα δε ξέρω πόσο θα κάνει από Ελλάδα μιας και από ελλάδα θα ήθελα. Σεπτέμβριο / Οκτώβριο νομίζω θα ανοίξει ο καινούριος εκπρόσωπος nintendo στην ελλάδα? Οπότε έλεγα να περιμένω μπας και το φέρει και έχει τίποτα δωράκια. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω παραγγείλει ακόμα την sun&moon, μπορεί από ελλάδα όπως η nortec, έτσι κι αυτή να δίνουν δωράκια!

Δημοσ.

Νέο Nintendo 3ds XL σε galaxy theme έρχεται στην Β.Aμερική

new-galaxy-style-new-3ds-5.jpg

P.S NOE αν δεν το φέρεις εδώ θα πεθάνω από ερωτική απογοήτευση.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...