Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Λες ε ; Όλα όσα έχει δηλαδή είναι RPG ; Δε ξέρω αν θα βαρεθώ ή θα κολλήσω. Βασικά δε ξέρω αν θα έχω χρόνο ώστε να ευχαριστιέμαι αν κόλλησω με δουλειά και υποχρεώσεις να τρέχουν συνέχεια Η πλειοψηφία είναι rpg, επίσης έχει πολλά platformers, puzzles/vn και rhythm games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Επειδή παίζω κάπως και το πρώτο Bravely Default έχω να πω για το παιχνίδι κάποια κάκιστα πράγματα. Φαντάστηκα ότι το θέμα των DLC time potions δεν θα επηρέαζε το βασικό παιχνίδι και θα το είχαν κρατήσει για το meta-game. Εκανα λάθος. Εφτασα σε σημείο στην ιστορία που ένα boss μου σπάει τα μούτρα και ας είμαι υπερβολικά over leveled για το συγκεκριμένο σημείο. Δεν με χαλάνε τα δύσκολα boss αλλά να είναι κανονικά δύσκολα και όχι δύσκολα σπάστηδες όπως αυτός που δεν σου δίνει καμιά ευκαιρία να αντιδράσεις σωστά. Είναι απαράδεκτο να υπάρχει τόσο μακριά στην ιστορία main boss παγίδα για να πουλήσουν το DLC τους. Οσοι έπαιξαν το παιχνίδι ξέρουν για ποιο boss μιλάω. Μέχρι τώρα δεν υπήρξε boss ή γκρουπ δυνατών εχθρών που δεν μπόρεσα να νικήσω χωρίς κάποια αλλαγή στρατηγικής. Ο συγκεκριμένος όμως είναι απλά σπάστης, δεν έχει σημασία τι έχεις και τι κάνεις, είναι απλά overpowered σε ότι κάνει με την τύχη να αποτελεί επίσης σημαντικό παράγοντα ήτας/νίκης και ασύδοτη σπόντα "αγόρασε time potions" μόνο και μόνο για να μπορέσεις να σχηματίσεις μια επιθετική στρατηγική εναντίον του. Μπράβο ρε SQE, μπράβο. Πείτε μου τώρα ότι και το Bravely Second έχει τέτοιες παπαριές να το βγάλω απευθείας από τη λίστα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Επειδή παίζω κάπως και το πρώτο Bravely Default έχω να πω για το παιχνίδι κάποια κάκιστα πράγματα. Φαντάστηκα ότι το θέμα των DLC time potions δεν θα επηρέαζε το βασικό παιχνίδι και θα το είχαν κρατήσει για το meta-game. Εκανα λάθος. Εφτασα σε σημείο στην ιστορία που ένα boss μου σπάει τα μούτρα και ας είμαι υπερβολικά over leveled για το συγκεκριμένο σημείο. Δεν με χαλάνε τα δύσκολα boss αλλά να είναι κανονικά δύσκολα και όχι δύσκολα σπάστηδες όπως αυτός που δεν σου δίνει καμιά ευκαιρία να αντιδράσεις σωστά. Είναι απαράδεκτο να υπάρχει τόσο μακριά στην ιστορία main boss παγίδα για να πουλήσουν το DLC τους. Οσοι έπαιξαν το παιχνίδι ξέρουν για ποιο boss μιλάω. Μέχρι τώρα δεν υπήρξε boss ή γκρουπ δυνατών εχθρών που δεν μπόρεσα να νικήσω χωρίς κάποια αλλαγή στρατηγικής. Ο συγκεκριμένος όμως είναι απλά σπάστης, δεν έχει σημασία τι έχεις και τι κάνεις, είναι απλά overpowered σε ότι κάνει με την τύχη να αποτελεί επίσης σημαντικό παράγοντα ήτας/νίκης και ασύδοτη σπόντα "αγόρασε time potions" μόνο και μόνο για να μπορέσεις να σχηματίσεις μια επιθετική στρατηγική εναντίον του. Μπράβο ρε SQE, μπράβο. Πείτε μου τώρα ότι και το Bravely Second έχει τέτοιες παπαριές να το βγάλω απευθείας από τη λίστα μου. Μια χαρά νικάς και χωρίς time potions Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μια χαρά νικάς και χωρίς time potions Φουλ στην τύχη είναι. Υπερβολικό damage και συχνό KO ακόμα και κάτω από default. Απαξ και σου ρουφήξει τα MP και τα BP από τον/την healer τότε καληνύχτα. Ούτε μπορείς να φαρμάρεις σαν τον χαζό για λεφτά για να γεμίζεις ethers και turbo ethers για τέτοιες πιθανότητες. Το ξέρω ότι με τις κατάλληλες συνθήκες τον έχεις σε 2 γύρους αλλά με εκνευρίζει ο παράγοντας τύχη σε τέτοιο επίπεδο και ειδικά που ρίχνω στο μέρος καμιά δεκαριά level από το "κανονικό", τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι κάπως πιο ανεκτό. Δηλαδή ο τύπος στην ουσία μηδενίζει όλο το built up που έκανες και όλο το χρόνο που ξόδεψες για να φτιάξεις μια σωστή ομάδα. Joker ρε γαμώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Φουλ στην τύχη είναι. Υπερβολικό damage και συχνό KO ακόμα και κάτω από default. Απαξ και σου ρουφήξει τα MP και τα BP από τον/την healer τότε καληνύχτα. Ούτε μπορείς να φαρμάρεις σαν τον χαζό για λεφτά για να γεμίζεις ethers και turbo ethers για τέτοιες πιθανότητες. Το ξέρω ότι με τις κατάλληλες συνθήκες τον έχεις σε 2 γύρους αλλά με εκνευρίζει ο παράγοντας τύχη σε τέτοιο επίπεδο και ειδικά που ρίχνω στο μέρος καμιά δεκαριά level από το "κανονικό", τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι κάπως πιο ανεκτό. Δηλαδή ο τύπος στην ουσία μηδενίζει όλο το built up που έκανες και όλο το χρόνο που ξόδεψες για να φτιάξεις μια σωστή ομάδα. Joker ρε γαμώτο.Υπομονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Θα το παλέψω...ελπίζω σε όχι άλλα τέτοια luck based και overpowered boss battles αλλά κάτι μου μυρίζει ότι δεν τελειώσαμε με αυτόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν θυμάμαι σε πιό boss αναφέρεσαι, αλλά στις περιπτώσεις που τα βρήκα σκούρα, πάντα με σωστή αλλαγή τακτικής τα έβγαζα πέρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις θυμάμαι είχα τουλάχιστον 2 χαρακτήρες με δυνατές healing ιδιότητες. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2016 από panther_512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Rhythm Paradise Megamix έρχεται στις 21 Οκτωβρίου και σε physical!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Rhythm Paradise Megamix έρχεται στις 21 Οκτωβρίου και σε physical!!! Yay! Το παιχνίδι είναι απλά φοβερό! Το είχα λιώσει στο DS, με άνεση από τα καλύτερα του συστήματος και γενικότερα είναι μέσα στα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Οποιος θελει να κατεβασει απο τωρα το Monster Hunter Generations demo μπορει απο εδω http://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-3DS/Monster-Hunter-Generations-1090846.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 γιατι το πηγαν τελος Σεπτεμβρίου το SMTIV apocalypse? Τι εγινε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 γιατι το πηγαν τελος Σεπτεμβρίου το SMTIV apocalypse? Τι εγινε?Στο e3 trailer βλεπω summer 2016(NA).Για την Ευρώπη δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση έτσι κι αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 γιατι το πηγαν τελος Σεπτεμβρίου το SMTIV apocalypse? Τι εγινε? Εμάς ως Ευρώπη δεν μας απασχολεί, έτσι και αλλιώς αν το πάρουμε ποτέ δεν θα το δούμε πριν το 2019 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Νέος προμηθευτής προϊόντων Nintendo στην Ελλάδα η CD Media από 1/10/2016. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Παιζει κανεις Yokai watch? σκεφτομαι να παω να το τσιμπησω σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα