Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Εδώ! Ναι πάρα πολύ. Το demo το έπαιξα 4 φορές από την αρχη φαντάσου :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μια απο τα ιδια αφου ελιωσα το demo δεν ειχα αλλη επιλογη..ενταξει 7€ κανει! Απο οτι εχω καταλαβει θα χρειαστει να ασχοληθεις με breeding για να φτιαξεις ενα καλο αλογο γιατι με αυτα που σου δινει δεν μπορω να προχωρησω και πολυ. Το πιο σπαστικο ειναι οι τιμες του shop, εκει που ειναι φτηνα τα Items και αγοραζω αβερτα, ξαφνικα σου πεταει 10 και 20 χιλιαρικα το ενα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μια απο τα ιδια αφου ελιωσα το demo δεν ειχα αλλη επιλογη..ενταξει 7€ κανει! Απο οτι εχω καταλαβει θα χρειαστει να ασχοληθεις με breeding για να φτιαξεις ενα καλο αλογο γιατι με αυτα που σου δινει δεν μπορω να προχωρησω και πολυ. Το πιο σπαστικο ειναι οι τιμες του shop, εκει που ειναι φτηνα τα Items και αγοραζω αβερτα, ξαφνικα σου πεταει 10 και 20 χιλιαρικα το ενα.. Σίγουρα το breeding θα είναι το key για ένα άριστο άλογο κάποια στιγμή. Οντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Καινούργια Nintendo selects στις 24 Ιουνίου http://www.pocketgamer.co.uk/r/3DS/Legend+of+Zelda%3A+Ocarina+of+Time+3D/news.asp?c=70083 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 25 Μαΐου έρχεται το Fire Emblem με ups Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Έβαλα λίγο να δω το Fates και έφαγα τη μεγαλύτερη φρίκη που θα μπορούσα να είχα φάει: Το game δεν έχει ιαπωνικά dubs στο ευρωπαϊκό release. Πράγμα αδιαννόητο για τα δεδομένα μου και τουλάχιστον θλιβερό από μεριάς Nintendo από τη στιγμή που το Awakening είχε κανονικότατα ιαπωνικά dubs. Μάλλον θα ακυρώσω την προπαραγγελία μου και θα τους στείλω ένα αυστηρότατο e-mail. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όσοι έχουν βάλει Homebrew Channel θα μπορέσουν να έχουν jap dubs/eng subs σε αντίθεση με όσους είναι νόμιμοι και τυπικοί. Μπράβο Νintendo, καλά το πας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamatis 125 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Καλό σας μεσημερι . Παίζει κανείς pocket football club εδώ ? Γιατί έχω αγαπήσει πολύ τα σαν τομάτες παικτακια μου .. κι έλεγα μήπως υπάρχουν κι άλλοι μάνατζερ.. Καλό σας μεσημερι . Παίζει κανείς pocket football club εδώ ? Γιατί έχω αγαπήσει πολύ τα σαν τομάτες παικτακια μου .. κι έλεγα μήπως υπάρχουν κι άλλοι μάνατζερ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Έβαλα λίγο να δω το Fates και έφαγα τη μεγαλύτερη φρίκη που θα μπορούσα να είχα φάει: Το game δεν έχει ιαπωνικά dubs στο ευρωπαϊκό release. Πράγμα αδιαννόητο για τα δεδομένα μου και τουλάχιστον θλιβερό από μεριάς Nintendo από τη στιγμή που το Awakening είχε κανονικότατα ιαπωνικά dubs. Μάλλον θα ακυρώσω την προπαραγγελία μου και θα τους στείλω ένα αυστηρότατο e-mail. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όσοι έχουν βάλει Homebrew Channel θα μπορέσουν να έχουν jap dubs/eng subs σε αντίθεση με όσους είναι νόμιμοι και τυπικοί. Μπράβο Νintendo, καλά το πας. Κάνε πλάκα τώρα!!! Μα καλά σοβαρά;;; Τόλμησαν να αφαιρέσουν την Jap dub στην Ευρωπαϊκή έκδοση;;; Γιατί; Με πιο σκεπτικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Απ' ότι βλέπω ούτε η αμερικάνικη έκδοση έχει jap dubs, δυστυχώς. Εντάξει οι τύποι είναι τραγικοί. Όταν ερωτήθηκαν γιατί δεν υπάρχουν jap dubs όπως στο Awakening απάντησαν «no comment». Το παιχνίδι είναι γελοίο με αγγλικές φωνές πάντως. Το πρόβλημα είναι ότι για την ώρα υπάρχει patch (μέσω homebrew launcher) με τις ιαπωνικές φωνές, αλλά μόνο για την αμερικάνικη έκδοση και όχι για την digital version (οπότε όσοι έχετε cia μέσω cfw τρώτε άκυρο). Οπότε, η οδός που θα ακολουθήσω εγώ είναι sky3DS + US version + homebrew launcher + region unlocker + jap dubs patch. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θέλω να ακυρώσω την προπαραγγελία ή όχι. :/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Οπότε, η οδός που θα ακολουθήσω εγώ είναι sky3DS + US version + homebrew launcher + region unlocker + jap dubs patch. Ok, εύκολο ήταν να δουλέψει αυτό το σύστημα, αλλά δυστυχώς με αυτόν τον τρόπο «σπάει» το hard reset (L+R+Start) που προσωπικά μου είναι απαραίτητο, καθότι παίζω σε classic mode και πρέπει να μπορώ να κάνω γρήγορα reset. Επομένως, για μένα το παιχνίδι μπαίνει στο ράφι μέχρι να βγει patch για την ευρωπαϊκή έκδοση. In other news, μετά θλίψεώς μου ανακάλυψα ότι τα jap dubs δεν είναι το μόνο πράγμα που αφαιρέσαν από το game. Αφαίρεσαν και το petting, μια διαδικασία που χρησιμοποιούσες το stylus για να παίζεις με τους χαρακτήρες και να ενδυναμώνεις τα bonds τους. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας δίνουν κομμένα games στη Δύση, λες και ζούμε στα 70's. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 delete me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ok, εύκολο ήταν να δουλέψει αυτό το σύστημα, αλλά δυστυχώς με αυτόν τον τρόπο «σπάει» το hard reset (L+R+Start) που προσωπικά μου είναι απαραίτητο, καθότι παίζω σε classic mode και πρέπει να μπορώ να κάνω γρήγορα reset. Επομένως, για μένα το παιχνίδι μπαίνει στο ράφι μέχρι να βγει patch για την ευρωπαϊκή έκδοση. In other news, μετά θλίψεώς μου ανακάλυψα ότι τα jap dubs δεν είναι το μόνο πράγμα που αφαιρέσαν από το game. Αφαίρεσαν και το petting, μια διαδικασία που χρησιμοποιούσες το stylus για να παίζεις με τους χαρακτήρες και να ενδυναμώνεις τα bonds τους. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας δίνουν κομμένα games στη Δύση, λες και ζούμε στα 70's. :/ Because America που είναι και το μεγαλύτερο καταναλωτικό κοινό. Οι Αμερικάνοι δεν γουστάρουν "σεξιστικά/σεξουαλικά" υπονοούμενα στα media τους αλλά αν κόβουμε κεφάλια και ξεριζόνουμε καρδιές μια χαρά είναι όλα. Στην Ευρώπη είναι το αντίθετο, κάνουμε cencorship την πολύ βία αλλά το σεξουαλικό περιεχόμενο είναι ΟΚ (που είναι και το σωστό). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Καλά βρε παιδιά, αυτά έχουν ανακοινωθεί μήνες τώρα; Δεν τα είδατε πουθενά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Κοίτα εμένα προσωπικά το ότι λείπει η ιαπωνική γλώσσα με χαλάει απίστευτα. Ειδικά μετά το awakening που ανέβασε τα στάνταρ είναι σχεδόν αδύνατο να παίξω την αγγλική (την οποία δεν εμπιστεύομαι πολύ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Κοίτα εμένα προσωπικά το ότι λείπει η ιαπωνική γλώσσα με χαλάει απίστευτα. Ειδικά μετά το awakening που ανέβασε τα στάνταρ είναι σχεδόν αδύνατο να παίξω την αγγλική (την οποία δεν εμπιστεύομαι πολύ).Συμφωνώ απόλυτα. Απλώς λέω ότι είναι εδώ και καιρό γνωστό το γεγονός της αφαίρεσης των ιαπωνικών dubs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα