mikemart Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ειχε ενα ένα κομμάτι ;ή αρκετά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Την ώρα που έφυγα είχε σίγουρα 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Επιτέλους τελείωσα το Bravely Second!!!Μόνο 95 ώρες με πήρε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Επιτέλους τελείωσα το Bravely Second!!!Μόνο 95 ώρες με πήρε.. Εεεε είπαμε είναι μικρουλακι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Εεεε είπαμε είναι μικρουλακι... Μικρό;;; Μου βγήκε η πίστη να βρω τα πάντα αλλά και να κάνω ολα τα jobs max Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μικρό;;; Μου βγήκε η πίστη να βρω τα πάντα αλλά και να κάνω ολα τα jobs max Ειρωνεία λολ :ΡΕίναι αρκετά μεγάλο, βέβαια υπάρχουν και πολύ μεγαλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Τώρα μένουν τα Fire Emblem..Τυχεροί όσοι προλάβατε την special. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Τώρα μένουν τα Fire Emblem..Τυχεροί όσοι προλάβατε την special.Τσέκαρε τακτικά amazon.deΤην προηγούμενη εβδομάδα είχε ανεβεί για λίγο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Τσέκαρε τακτικά amazon.de Την προηγούμενη εβδομάδα είχε ανεβεί για λίγο! το θέμα είναι οτι είτε ανεβαίνει όταν κοιμάμαι ή όταν λείπω!Ποτέ μα ποτέ όταν είμαι σπίτι! Αν δεν την πετύχω,σκέφτομαι να αγοράσω την μία έκδοση και τις άλλες δύο από eshop στην μισή τιμή Ασχετο: Τα DLC στα Fire Emblem αξίζουν;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 το θέμα είναι οτι είτε ανεβαίνει όταν κοιμάμαι ή όταν λείπω!Ποτέ μα ποτέ όταν είμαι σπίτι! Αν δεν την πετύχω,σκέφτομαι να αγοράσω την μία έκδοση και τις άλλες δύο από eshop στην μισή τιμή Ασχετο: Τα DLC στα Fire Emblem αξίζουν;; Ναι, αλλά είναι για δυνατούς παίκτες :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Ναι, αλλά είναι για δυνατούς παίκτες :Ρ Για μένα δηλαδή!άρα άλλο ενα 30αρι αυτά..για να τα πάρω όλα μαζί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 το θέμα είναι οτι είτε ανεβαίνει όταν κοιμάμαι ή όταν λείπω!Ποτέ μα ποτέ όταν είμαι σπίτι! Αν δεν την πετύχω,σκέφτομαι να αγοράσω την μία έκδοση και τις άλλες δύο από eshop στην μισή τιμή Ασχετο: Τα DLC στα Fire Emblem αξίζουν;; Και εγώ την κυνηγούσα τόσο καιρό και ποτέ δεν την πετύχαινα, άσε που την έβγαζε διαθέσιμη και όταν πάταγα αγορά έδειχνε οτι δεν υπήρχε το αντικείμενο. Τελικά στην τύχη μπήκα στο γαλλικό amazon και την έδειχνε διαθέσιμη και την αγόρασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 http://www.amazon.de/gp/aw/d/B01AK3VGS6/ref=pd_aw_sbs_63_2?ie=UTF8&dpID=518eFFVBe9L&dpSrc=sims&preST=_AC_UL100_SR100%2C100_&refRID=0KSGD083SCQVV7S0GPZ0 Ανεβασμένη!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Στο my.nintendo έχει καινούργια rewards, 10% έκπτωση στο fire emblem fates (μέχρι 10%) και 20% έκπτωση στο animal crossing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Εχει παρει κανενας το pocket card jockey; Εχω φαει απιστευτο κολλημα..ειναι βεβαια πολυ rng το game αλλα απιστευτα εθιστικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα