Grim Ripper Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Το nintendo 3ds μπορεί να παίξει παιχνίδια ds? Συγκεκριμένα παιδιά μπορώ να παίξω το παιχνίδι pokemon soul silver σε nintendo 3ds? Ναι, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Συγκεκριμένα παιδιά μπορώ να παίξω το παιχνίδι pokemon soul silver σε nintendo 3ds?Ναι, από όλα τα regions πλην των dsi enhanced που είναι region locked. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μπορεί να μην πρόλαβα ακόμα το Fire Emblem αλλά ανάμεσα στα refreshes μου έβγαλε διαθέσιμη την First Print του Star Fox οπότε πήρα αυτό στο ενδιάμεσο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μπορεί να μην πρόλαβα ακόμα το Fire Emblem αλλά ανάμεσα στα refreshes μου έβγαλε διαθέσιμη την First Print του Star Fox οπότε πήρα αυτό στο ενδιάμεσο! Nice Στο εύχομαι να προλάβεις και του FE fates!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μόλις τελείωσα το Fire Emblem Awakening. Φοβερό παιχνίδι μέχρι το τέλος. Μου πήρε κάπου 30 ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Σου κράτησε σχετικά λίγο. Πρέπει να επικεντρώθηκες αποκλειστικά στα main missions Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Έκανά και κάμποσα side quests. Είδα οτι έχει και άλλους βέβαια αλλά δεν πειράζει. Ευχαριστημένος είμαι πάντως, άλλα παιχνίδια στο pc, πιο ακριβά, δεν κρατάνε ούτε 20 ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Σου κράτησε σχετικά λίγο. Πρέπει να επικεντρώθηκες αποκλειστικά στα main missions Στο easy/casual τόσο κρατάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ανεβασμένη στο αμαζον Ιταλίας η special edition του FE fates http://www.amazon.it/dp/B01CSV02PG/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=WKZGQRJ86RDQ&coliid=I19DY03NJ4DL4A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 http://www.amazon.fr/gp/product/B01AK3VGS6/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1642&creative=19458&creativeASIN=B01AK3VGS6&linkCode=as2&tag=nintenevery02-21 Ανεβασμένη στο αμαζον Γαλλίας η special edition του FE fates στα 89.99€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Νομίζω το nowinstock.com λέει μαλακίες. Μου έχει στείλει 2 φορές email σήμερα οτι είναι διαθέσιμη. Και τις 2 φορές μπήκα κατευθείαν και δεν είναι. Έχω αρχίσει και κουράζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Εγώ αυτά που έβαλα ήταν ανεβασμενα σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μόλις την παρείγγειλα απο το Γαλλικό amazon στα 92,24€ 104,29€ με τα μεταφορικά με το 1-click. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μπράβο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μια εβδομάδα το πάλευα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα