Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Όποιος θέλει την παίρνει, αλλά θεωρώ ουι η συγκεκριμένη θα εξαφανιστεί γρήγορα. Πάντως έτσι κι αλλιώς μπορείτε να ακυρωσετε οποία στιγμή θέλετε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Thanks, έβαλα παραγγελία. :D

90 euro...

Αν έρθει φθηνότερα στην Ελλάδα θα ακυρώσω την προ-παραγγελία, προσωπικά. Ωστόσο, αν κάθε ένα από τα τρία parts έχει μέγεθος ίσο με το Awakening, τότε δεν βρίσκω πολλά τα 30 ευρώ/part.

Επισκέπτης

Thanks, έβαλα παραγγελία. :D

Αν έρθει φθηνότερα στην Ελλάδα θα ακυρώσω την προ-παραγγελία, προσωπικά. Ωστόσο, αν κάθε ένα από τα τρία parts έχει μέγεθος ίσο με το Awakening, τότε δεν βρίσκω πολλά τα 30 ευρώ/part.

Τίποτα.

Βασικά το αμαζον έχει ανεβάσει τη τιμή κατά 10€. Βέβαια μέχρι το release μπορεί να πέσει...

Μα πάντα να βγαίνουν σε άκυρες ώρες...

Επισκέπτης

Μα πάντα να βγαίνουν σε άκυρες ώρες...

Έτσι είναι. Ανεβαίνουν σε τυχαίες ώρες.

Αν ξαναγίνει restock και το πάρω χαμπάρι θα το ανεβάσω.

Πάντως ήταν το 3ο αμαζον που ανέβασε τη special edition και σε αντίθεση με τα αμαζον Γαλλίας/Ισπανίας στα οποία τα preorders κράτησαν μερικά λεπτά, στο γερμανικο κράτησαν 1 ώρα. Πάντως από τι έχω διαβάσει και από άλλα retailers, η special edition θα είναι πολύ περιορισμενη.

Επισκέπτης

Το nowinstock πάντως που το είχα βάλει για παν ενδεχόμενο έστειλε ειδοποίηση περίπου 1 τέταρτο αφού ανέβηκε.

Επισκέπτης

Πάντως όπως φαίνεται ο χαμός που έγινε στην Αμερική θα γίνει και εδώ.

Ένα mail όμως που έχω πατήσει να μου στείλουν για ειδοποίηση δεν φάνηκε!

Αν δεν το προλάβω θα πάω για το κίτρινο 2DS! :P

Το έχω ξαναπεί αλλά αρκετούς μήνες πριν. Αυτά τα mail δεν ισχύουν για items που είναι για preorders, αλλά για items που έχουν εξαντληθεί και θα (αν) ξαναμπουν σε στοκ.

Εγώ δεν θα το παραγγείλω ακόμα..Θα περιμένω να δω τι θα γίνει.

όπως και την special του Bravely Second την βρηκα Ελλάδα και στην Πάτρα κιόλας στα 85 ευρώ.

Θα περιμένω και για την special του FE

Η Αμερικάνικη συλλεκτική του FE πόσο κοστίζει; Μου φαίνεται υπερβολικά τιμολογημένη και λειψή η Ευρωπαίκη έκδοση του FE σε σύγκριση με της Αμερικής!

Επισκέπτης

Η Αμερικάνικη συλλεκτική του FE πόσο κοστίζει; Μου φαίνεται υπερβολικά τιμολογημένη και λειψή η Ευρωπαίκη έκδοση του FE σε σύγκριση με της Αμερικής!

Τώρα; Πολλά

Στις προπαραγγελιες 80$ χωρίς το sales tax.

Γιατί λειψή; Ίσα ίσα που αντί για το pouch παίρνουμε steelbook+ double sided poster.

Τώρα; Πολλά

Στις προπαραγγελιες 80$ χωρίς το sales tax.

Γιατί λειψή; Ίσα ίσα που αντί για το pouch παίρνουμε steelbook+ double sided poster.

Όταν είδα το Αμερικάνικο κουτί υπέθεσα πως έτσι θα είναι και σε εμάς. Μεγάλο και διακοσμημένο με artwork του παιχνιδιού.

Ασήμαντη λεπτομέρεια θα μου πεις .. :)

Επισκέπτης

Όταν είδα το Αμερικάνικο κουτί υπέθεσα πως έτσι θα είναι και σε εμάς. Μεγάλο και διακοσμημένο με artwork του παιχνιδιού.

Ασήμαντη λεπτομέρεια θα μου πεις .. :)

Κοίτα μεγάλο δεν μου φάνηκε, σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από το δικό μας παντως.

Καθόλου ασήμαντο για τη τιμή που θα πληρώσουμε, απλώς δες τι κουτί είχε του bravely second η CE.

Βέβαια ο βασικός λόγος που θέλω τη special του fe είναι το 3 σε 1. Και επειδη το revelation δεν θα έχει φυσική μορφή, η τιμή της special θα εκτιναχτει στον αέρα μετά το release date.

• Moderators

Κοίτα μεγάλο δεν μου φάνηκε, σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από το δικό μας παντως.

Καθόλου ασήμαντο για τη τιμή που θα πληρώσουμε, απλώς δες τι κουτί είχε του bravely second η CE.

Βέβαια ο βασικός λόγος που θέλω τη special του fe είναι το 3 σε 1. Και επειδη το revelation δεν θα έχει φυσική μορφή, η τιμή της special θα εκτιναχτει στον αέρα μετά το release date.

Αυτό βασικά. Είναι καλό vfm στα 90 ευρώ, αν παίξει στα 70-75 μέχρι την κυκλοφορία (που το βλέπω χλωμό), τότε θα είναι τρελό vfm.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...