Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ στο SMTIV ακολούθησα χωρίς guide το neutral path, αλλά όταν ανακάλυψα ότι μετά από 100+ ώρες παιχνιδιού έπρεπε να ξαναγυρίσω πίσω να παίξω side quests για να ολοκληρωθεί το path (πόσες ώρες ακόμα παιχνιδιού δεν ξέρω), έκλεισα το 3DS, έβγαλα το cartridge και έβαλα να δώ τον τερματισμό στο Youtube.

Πρώτη φορά που έκανα κάτι τέτοιο....

Κύριο ρόλο έπαιξε ο Over the World χάρτης και η πλοήγηση σε αυτόν (σαν μικρός λαβύρινθος), τα οποία με κούραζαν πάρα πολύ.

• Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ στο SMTIV ακολούθησα χωρίς guide το neutral path, αλλά όταν ανακάλυψα ότι μετά από 100+ ώρες παιχνιδιού έπρεπε να ξαναγυρίσω πίσω να παίξω side quests για να ολοκληρωθεί το path (πόσες ώρες ακόμα παιχνιδιού δεν ξέρω), έκλεισα το 3DS, έβγαλα το cartridge και έβαλα να δώ τον τερματισμό στο Youtube.

Πρώτη φορά που έκανα κάτι τέτοιο....

Έχεις ξένο 3ds?

Εγώ δεν είχα πρόβλημα καθώς είχα κάνει τη πλειοψηφία των quests.

Δημοσ.

Το bravely default υπάρχει περίπτωση να το βρω σε κάποιο μαγαζί σε λογική τιμή; Κοντεύει να βγει το δεύτερο της σειράς,αλλά ακόμα πωλείται σε τιμή σαν να κυκλοφόρησε χτες !

Δημοσ.

Είναι καλύτερα να το αποφύγεις τώρα και να πας απευθείας στο δεύτερο. Μπορεί η ιστορία να είναι (περίπου) συνέχεια αλλά όπως το βλέπω δεν θα δυσκολευτεί κάποιος να μπει στο νόημα και χωρίς να έχει παίξει το πρώτο. Οπως είχα πει και παλιότερα ήταν σίγουρο ότι το BD θα ανέβαζε τιμή μετά από κάποιο καιρό. Πάντα αυτό γίνεται. Ισως να υπάρξει κάποια προσφορά στο e-store αλλά όπως είπα πάρε καλύτερα το δεύτερο. 

Δημοσ.

Έχεις ξένο 3ds?

Εγώ δεν είχα πρόβλημα καθώς είχα κάνει τη πλειοψηφία των quests.

Κάπου μετά τις 80 ώρες παιχνιδιού άρχισα να αφήνω στην άκρη τα sub quests, γιατί είχα πάθει κόπωση. Ο over the world χάρτης και η σούρεαλ ιστορία που κάπου σταμάτησε να με τραβάει έπαιξαν μεγάλο ρόλο σε αυτό.

Παρ'όλα αυτά το θεωρώ εξαιρετικό παιχνίδι και τώρα δεν ξέρω με ποιό να πρωτοασχοληθώ:

- Devil Survivor Overclocked

-Devil Survivor 2

- Devil Summoner Soul Hacker

Δημοσ.

Ασε το soul hackers τελευταίο. Είναι εξαιρετικό αλλά ΠΟΛΥ διαφορετικό και πρέπει να μάθεις αρκετούς νέους κανόνες πριν να μπορέσεις να το ευχαριστηθείς. Σε αυτό φαίνεται ο 1996 σχεδιασμός του. Επίσης είναι το μικρότερο σε χρόνο SMT που υπάρχει (γύρω στις 25-30 ώρες) χωρίς να έχει side quests και τέτοια. Είναι 100% μια ολοκληρωμένη και linear ιστορία. Δεν είναι linear ως παιχνίδι όμως, απλά πολύ πολύ διαφορετικό και πολύ πολύ δύσκολο (όσο hardcore θα περίμενες από J-RPG του 1996). 

Τα devil survivor ξεκίνα τα με τη σειρά. Επειδή είναι συνδυασμός Fire emblem, Persona και Final fantasy tactics με έξτρα χαρακτηριστικά μπορείς να τα παίζεις παράλληλα με οτιδήποτε άλλο θέλεις χωρίς να χάνεσαι.  

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπάρχει στα ευρωπαικά amazon εξαντλημένη. Αν την προλάβεις...

Στο μόνο αμαζον που ανέβηκε μέχρι στιγμής είναι το ισπανικό (δεν το έβαλα γιατί εξαντληθηκε μέσα σε 3 λεπτά).

Σε όλα τα άλλα μπορεί να λέει unavailable αλλά ΔΕΝ έχει ανέβει ακόμη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τελικά ξέρει κανένας αν θα τη φέρουν στην Ελλάδα τη special edition του FE:f?

Δημοσ.

Τελικά ξέρει κανένας αν θα τη φέρουν στην Ελλάδα τη special edition του FE:f?

Πραγματικά με σοκάρεις!!!!

Δεν υπάρχει στο εξωτερικό;;

Ρώτησα σε 2 μαγαζιά εδώ και  μου είπαν ότι περιμένουν απάντηση από τον προμηθευτή τους όσο αφορά την special edition.Οπότε στην αναμονή..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πραγματικά με σοκάρεις!!!!

Δεν υπάρχει στο εξωτερικό;;

Ρώτησα σε 2 μαγαζιά εδώ και μου είπαν ότι περιμένουν απάντηση από τον προμηθευτή τους όσο αφορά την special edition.Οπότε στην αναμονή..

Απλώς βασικά θέλω 2 και το αμαζον μάλλον θα έχει περιορισμό.
Δημοσ.

Απλώς βασικά θέλω 2 και το αμαζον μάλλον θα έχει περιορισμό.

το ένα είναι το δικό μου;;Που σε είχα παρακαλέσει;; :devil:  :devil:  :devil:   Ευχαριστώωωωω... :-)  :-)  :-D  :-D

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...