Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το 2DS αξίζει; ή καλύτερα, αξίζουν τα 100ε παραπάνω που κοστίζει το 3DS; Δεν είχα ποτέ κονσόλα της Nintendo και σκέφτομαι να πάρω το 2DS για χαλαρό gaming, για την ευκολία μεταφοράς κλπ.

Δημοσ.

Το 2DS αξίζει; ή καλύτερα, αξίζουν τα 100ε παραπάνω που κοστίζει το 3DS; Δεν είχα ποτέ κονσόλα της Nintendo και σκέφτομαι να πάρω το 2DS για χαλαρό gaming, για την ευκολία μεταφοράς κλπ.

Νομιζω οτι αξιζει το νεο 3ds τα παραπανω λεφτα (γυρω στα 70€ διαφορα). Απο οτι ειχα δει μπορεις να το βρεις και με 120-130€ εδω στις αγγελιες στο φορουμ!

Ηταν αναγκη να κυκλοφορησουν τα SNES games;; Ποναει η τσεπη μου....

Δημοσ.

Μια χαρά παίζω και με το 2DS μου αν και έχω κλείσει τα 12.

Δεν έχει σημασία πόσο είσαι, αλλά πόσο νιώθεις :P

Εγώ από το 1997 μέχρι σήμερα είμαι 17

• Like 1
Δημοσ.

Άρα οι απόψεις διίστανται. Συγχωρέστε με αλλά είμαι πολύ noob στα της Nintendo. Αυτό που με ενδιαφέρει περισότερο είναι αν το 2DS είναι συμβατό με όλα τα παιχνίδια που παίζουν στο 3DS και αν το μέγεθος της οθόνης είναι ικανοποιητικά μεγάλο. Από φωτογραφίες και review που βλέπω το XL είναι πιο ελκυστικό λόγω μεγαλύτερης οθόνης.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άρα οι απόψεις διίστανται. Συγχωρέστε με αλλά είμαι πολύ noob στα της Nintendo. Αυτό που με ενδιαφέρει περισότερο είναι αν το 2DS είναι συμβατό με όλα τα παιχνίδια που παίζουν στο 3DS και αν το μέγεθος της οθόνης είναι ικανοποιητικά μεγάλο. Από φωτογραφίες και review που βλέπω το XL είναι πιο ελκυστικό λόγω μεγαλύτερης οθόνης.

Μπορείς εδώ να δεις τις κυρίες διάφορεςhttp://www.insomnia.gr/topic/342245-the-official-nintendo-3ds-topic/?p=54171024

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά το 2DS μια χαρά είναι αλλά υπάρχει μια σοβαρή διαφορά που δεν έχει σχέση με το 3D. Δεν υπάρχει new 2DS. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχεις τα πρόσθετα που έχει το new 3DS και δεν θα έχεις και τα παιχνίδια που θα παίζουν μόνο στο new 3DS. Δεν είναι πολλά φυσικά αλλά ίσως είναι κάτι που να σε ενδιαφέρει. Επίσης κατασκευαστικά το 2DS είναι παιχνίδι με όλη τη σημασία της λέξης. 

Αν απλά θες να μπεις στο κόλπο να δεις σαν νέος παιχνίδια της nintendo ή άλλωv εταιριών που βγάζουν παιχνίδια βάση των δυνάμεων και δυνατοτήτων του 3DS τότε το 2DS αποτελεί καλή και τίμια επιλογή μιας και και όλα τα κύρια και βασικά παιχνίδια παίζουν μια χαρά. Παρά αυτά θεωρώ ότι τα έξτρα χρήματα για το new 3DS αξίζουν. Παίρνεις την τελευταία έκδοση της κονσόλας και έχεις πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο ή το εν δυνάμει περιεχόμενο και κατασκευαστικά έχεις και μια σωστή κονσόλα με καλύτερη ποιότητα κατασκευής, πολύ καλύτερης ποιότητας οθόνες, το 3D που σε μερικά παιχνίδια κάνει παπάδες κτλ κτλ 

Επεξ/σία από ikaruga24
  • Like 1
Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται το rune factory 4 είναι σε έκπτωση στα 20€ μέχρι και τις 17/3. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα

Σε άκουσα και το αγόρασα!

Βέβαια το πότε θα το αρχίσω είναι άλλη υπόθεση..Πρέπει να τελειώσω τα SMTIV (κοντεύω)και έπειτα το Bravely Second..

Δημοσ.

Πίστεψε με με το SMT IV δεν κοντεύεις καθόλου. Με μια φορά μόνο δεν έχεις δει τα πολύ ωραία. Βέβαια μπορείς να τσεκάρεις τα σημεία που δεν έκανες στο Youtube και να πάρεις τη δόση σου. Από την άλλη το bravely default το ξαναέπιασα τώρα και εγώ (ενώ είχα ήδη γράψει 23 ώρες όταν το πρωτοπήρα) και συνεχίζω. 

Δημοσ.

Πίστεψε με με το SMT IV δεν κοντεύεις καθόλου. Με μια φορά μόνο δεν έχεις δει τα πολύ ωραία. Βέβαια μπορείς να τσεκάρεις τα σημεία που δεν έκανες στο Youtube και να πάρεις τη δόση σου. Από την άλλη το bravely default το ξαναέπιασα τώρα και εγώ (ενώ είχα ήδη γράψει 23 ώρες όταν το πρωτοπήρα) και συνεχίζω. 

τώρα τι να πω για το SMTIV;;Μάλλον κοντεύω να τελειώσω το neutral..Μάλλον!Δεν ξέρω ακόμα τι έχει..Εγώ βλέπω τα quests που έχω λίγα ακόμα.

Δημοσ.

τώρα τι να πω για το SMTIV;;Μάλλον κοντεύω να τελειώσω το neutral..Μάλλον!Δεν ξέρω ακόμα τι έχει..Εγώ βλέπω τα quests που έχω λίγα ακόμα.

ΧΑΧΑ κακός οδηγός τα quest που φαίνονται τώρα πάνω σου. Γενικά αν δεν προσέχεις την ιστορία παίζει να τελειώσεις πρόωρα. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι είσαι neutral?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...