Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

βασικά εγώ το 3ds το πήρα για να παίξω τα παιχνίδια του ds και κάνα zelda/final fantasy καινούριο.μέσα σε 2 εβδομάδες έχω τερματίσει fire emblem/elite beat agents/the world ends with you/luminous arc/pokemon diamond/suikoden teikeris τώρα παίζω το final fantasy 3. μια χαρά τα έχει βγάλει τα λεφτά του ήδη,ανυσηχώ βέβαια για την μπαταρία λίγο ,κάποιες μέρες το έχω φορτίσει 3 φορές... και στις 1000 καίγομαι ,αν είναι να κρατήσει 1 χρόνο κάηκα χαχαχαχα

Τι εννοείς στις 1000 φορές καίγεσαι?! :shock:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

νομίζω στο βιβλιαράκι λέει οτι η μπαταρία αντέχει 1000επαναφορτίσεις,δεν είμαι σίγουρος οτι το διάβασα εκεί αλλα κάπου το διάβασα,λογικά μετά θα τελειώνει σε 1 ώρα παιχνιδιού. όλες οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έτσι είναι μετά απο αρκετές επαναφορτίσεις μειώνεται η αντοχή τους.

νομίζω στο βιβλιαράκι λέει οτι η μπαταρία αντέχει 1000επαναφορτίσεις,δεν είμαι σίγουρος οτι το διάβασα εκεί αλλα κάπου το διάβασα,λογικά μετά θα τελειώνει σε 1 ώρα παιχνιδιού. όλες οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έτσι είναι μετά απο αρκετές επαναφορτίσεις μειώνεται η αντοχή τους.

Τι θα μειωθεί η μπαταρία του 3DS Κ ΆΛΛΟ? :confused:

naruto τι τρελένεσαι κινητό δεν έχεις? δεν γνωρίζεις οτι οι μπαταρίες έτσι λειτουργούν? όταν βλέπεις οτι έχει μειωθεί ο χρόνος της την αλλάζεις κλαιν.

naruto τι τρελένεσαι κινητό δεν έχεις? δεν γνωρίζεις οτι οι μπαταρίες έτσι λειτουργούν? όταν βλέπεις οτι έχει μειωθεί ο χρόνος της την αλλάζεις κλαιν.

Ναι βασικά δεν ήξερα ότι είχε όριο στις επαναφορτίσεις :P

Στο ebay βρισκω μερικα πολυ φθηνα, μεχρι και 100€! Τι τιμες ειναι αυτες;

http://cgi.ebay.co.uk/Nintendo-3DS-Cosmos-Black-/220782489386?pt=UK_VideoGames_VideoGameConsoles_VideoGameConsoles&hash=item3367a96f2a

βασικά εγώ το 3ds το πήρα για να παίξω τα παιχνίδια του ds και κάνα zelda/final fantasy καινούριο.μέσα σε 2 εβδομάδες έχω τερματίσει fire emblem/elite beat agents/the world ends with you/luminous arc/pokemon diamond/suikoden teikeris τώρα παίζω το final fantasy 3. μια χαρά τα έχει βγάλει τα λεφτά του ήδη,ανυσηχώ βέβαια για την μπαταρία λίγο ,κάποιες μέρες το έχω φορτίσει 3 φορές... και στις 1000 καίγομαι ,αν είναι να κρατήσει 1 χρόνο κάηκα χαχαχαχα

pokemon black ή white ξεκινα μολις τελειωσεις με το FF3. (Αν δεν την εχεις τερματισει ηδη..cool.png)

pokemon black ή white ξεκινα μολις τελειωσεις με το FF3. (Αν δεν την εχεις τερματισει ηδη..cool.png)

παλίκαρε επειδή δεν είχα παίξει ποκεμον απο το silver με έπιασε μια πόρωση είπα να τα πιάσω απο την αρχή και γιαυτό ξεκίνησα με το diamond.απλά έχω τόσα πολλά παιχνίδια να παίξω που έχω χάσει την μπάλα...

απο τότε τερμάτισα ff3/luminous arc2 και τώρα παίζω το captain tsubasa.... @$#στηκα αν το 3ds δεν έχει games ακόμα το δικό μου το έχω λιώσει όσο δεν πάει 2 φορές την μέρα το φορτίζω....

btw έκανα preorder το zelda ocarina of time,το περιμένω πως και πως γιατί δεν το έχω παίξει ποτέ(psx είχα όχι n64... και σε emulator δεν έλεγε να το παίξω)

και γω το χω λιωσει παιζω τωρα τελευταια το ghost trick και chrono trigger!! αν σ'αρεσε η Pearl παντως με Black η White θα πορωθεις!

btw έκανα preorder το zelda ocarina of time,το περιμένω πως και πως γιατί δεν το έχω παίξει ποτέ(psx είχα όχι n64... και σε emulator δεν έλεγε να το παίξω)

εννοειται πως μολις βγει η Zelda εχει φυγει order! Οπως και το Mario 3D και κανα Pokemon 3D (που ελπιζω να βγει!)

κανα καλο σε στυλ Final Fantasy εκτος απο Golden Sun ξερεις???

Ποια καρτουλα εχεις εσυ? Εγω R4i.. Η μονη βλακεια με την καρτα ειναι οτι εχοντας πολλα

παιχνιδια μεσα δεν αφοσιονεσαι το ιδιο οσο θα αφοσιονοσουνα στη κασετα σε περιπτωση που την ειχες αγορασει κανονικα.

Θυμαμαι μικρος να λιωνω πανω απο wario land : super mario land 3 και Megaman και Pokemon Blue και να το χαιρεται η ψυχη μου!

acekard2i έχω γιατί έχει μέσα το akaio που είναι το πιο γρήγορο απο τους Loaders και με το μεγαλύτερο compability. πρέπει να παίξεις επειγόντως τα the world ends with you /dragon quest/infinite space/shin megami tensei/radiant historia/suikoden teikeris. αυτά τα παιχνίδια που με τρέλαναν εμένα πάντος είναι τα luminus arc,είναι ότι καλύτερο έχει βγει μετά τα disgaea και fft για srpg,απλό κλασικό battle,με skills,special moves,αλλάζεις weapons/armors, φοβεροί χαρακτηρες(anime),φοβερές ιστορίες. περιμένω πως και πως να ανακοινωθεί Localisation για το 3ο γιατί τα 2 πρώτα τα τερμάτισα μετα το fire emblem και μπροστά τους τα fft advance 2 και ffxii revenant wings φαίνονται αστεία.κάτι λένε οτι δεν το φέρανε λόγο 3ds,αλλα αν είναι να βγει το 4 για το 3ds δεν γίνεται να μην φέρουν το 3 πρώτα...

το shin megami tensei το 1 απο τα 2 θα βγει για 3Ds οπότε αν θες δεν το παίζεις για να παίξεις την εξελιγμένη βερσιόν.μέχρι στιγμής πάντος δεν είδαμε καμιά ανακοίνωση για κάνα jrpg εκτός απο τα kingdoms hearts 3ds/tales of abyss/labyrinth of "sth" και το smt, περιμένω πως και πως την ε3 μπας και ανακοινωθεί κανένας τίτλος για το 3ds που να περιμένω σαν τρελός.

Κανένα κανονικό RPG έχει; Εννοώ σαν το Dungeon Siege για PSP, να είναι real time.

To crono trigger είναι παιχνιδάρα. Το έπαιζα στο snes... τι θυμήθηκα τώρα...

Κανένα κανονικό RPG έχει; Εννοώ σαν το Dungeon Siege για PSP, να είναι real time.

To crono trigger είναι παιχνιδάρα. Το έπαιζα στο snes... τι θυμήθηκα τώρα...

εννοείς action rpg μάλλον,το the world ends with you action rpg είναι και με το καλύτερο Battle system που έχω δει εδώ και χρόνια. λίγα παιχνίδια όμως είναι τέτοιου στυλ,φυσικά σε παρόμοια κατηγορία μπορείς να πεις οτι είναι και τα zelda στο περίπου που είναι και αυτά παιχνιδάρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...