Moderators Malthador Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Το special edition του Fire Emblem fates http://www.amazon.de/Fire-Emblem-Fates-Special-3DS/dp/B01AK3VGS6/ref=sr_1_7?s=videogames&ie=UTF8&qid=1457347205&sr=1-7&keywords=Fire+Emblem+Fates Και μόνο που το σκέφτομαι αυτό το πακετάκι αρρωσταίνω. Στο Awakening έχω 200 ώρες κλεισμένες, σε αυτό θα με ξεχάσει ο κόσμος. :/
Grim Ripper Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ρώτησα στο console club, μιας και πήγα, και μου είπαν πως περιμένουν απάντηση από την εταιρία. Αν θέλετε πάρτε ένα τηλ τέλος της εβδομάδας ή καλύτερα την επόμενη. Μην πάρετε όλοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ρώτησα στο console club, μιας και πήγα, και μου είπαν πως περιμένουν απάντηση από την εταιρία. Αν θέλετε πάρτε ένα τηλ τέλος της εβδομάδας ή καλύτερα την επόμενη. Μην πάρετε όλοι. Έτσι κι αλλιώς αν κάνουν confirm ότι θα τη φέρουν δεν θα ανεβάσουν listing στο site τους για να προπαραγγειλουμε?
Grim Ripper Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ναι θα την ανεβάσουν στο site, απλά πάρε και ένα τηλ. Επειδή μπορεί να μην την ανεβάσουν αμέσως.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Για όποιον ενδιαφέρεται το rune factory 4 είναι σε έκπτωση στα 20€ μέχρι και τις 17/3. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μη με καταστρέφεις και εσύ γαμώτο , έχω στάξει αίμα μέχρι τώρα να μπορέσω να μαζέψω κάνα φράγκο για τα Fire Emblem και Dark Souls 3...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Χαχαχα. Απλώς το παιχνίδι δεν έχει ξαναβγει σε έκπτωση και ούτε πρόκειται στο κοντινό μέλλον να ξαναβγει. Για το fire emblem θα ενημερώνω για τη special edition, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να είστε πραγματικά γρήγοροι. Ελπίζω μόνο να μην ανεβεί τις ώρες που κάνω προπόνηση
Andre85 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Για το fire emblem θα ενημερώνω για τη special edition, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να είστε πραγματικά γρήγοροι. Ελπίζω μόνο να μην ανεβεί τις ώρες που κάνω προπόνηση Οποιος προλάβει ας παραγγείλει και για μένα!!! Για όποιον ενδιαφέρεται το rune factory 4 είναι σε έκπτωση στα 20€ μέχρι και τις 17/3. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Είναι τόσο καλό το παιχνίδι;;Δεν ξέρω την σειρά.Βλέπω ότι είναι Rpg αλλά βλέπω και λαχανόκηπους και μπερδεύομαι...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Οποιος προλάβει ας παραγγείλει και για μένα!!! Είναι τόσο καλό το παιχνίδι;;Δεν ξέρω την σειρά.Βλέπω ότι είναι Rpg αλλά βλέπω και λαχανόκηπους και μπερδεύομαι... Θα έχει μάλλον restriction η special...Είναι simulation rpg.
Silverage Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Θα έχει μάλλον restriction η special... Είναι simulation rpg. Τί εννοείς restriction;
Grim Ripper Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μάλλον δεν θα επιτρέπουν να παραγγείλεις πάνω από 1-2 κομμάτια.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Αυτό. Στη bravely τουλάχιστον δεν μπορούσα να προσθεσω δεύτερο.
Andre85 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Θα έχει μάλλον restriction η special....Αν δεν έχει....Παραγγειλε 5-6 να μας εξυπηρετήσεις!!! Τώρα που είδα και το πακετακι του Nick ασχολήθηκε κανεις με το Bravely Second?Σε ποιο σημείο βρίσκεστε κλπ κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα