Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Και μόνο που το σκέφτομαι αυτό το πακετάκι αρρωσταίνω. Στο Awakening έχω 200 ώρες κλεισμένες, σε αυτό θα με ξεχάσει ο κόσμος. :/

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρώτησα στο console club, μιας και πήγα, και μου είπαν πως περιμένουν απάντηση από την εταιρία.

Αν θέλετε πάρτε ένα τηλ τέλος της εβδομάδας ή καλύτερα την επόμενη.

Μην πάρετε όλοι. :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρώτησα στο console club, μιας και πήγα, και μου είπαν πως περιμένουν απάντηση από την εταιρία.

Αν θέλετε πάρτε ένα τηλ τέλος της εβδομάδας ή καλύτερα την επόμενη.

Μην πάρετε όλοι. :P

Έτσι κι αλλιώς αν κάνουν confirm ότι θα τη φέρουν δεν θα ανεβάσουν listing στο site τους για να προπαραγγειλουμε?
Επισκέπτης
Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται το rune factory 4 είναι σε έκπτωση στα 20€ μέχρι και τις 17/3. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα

Δημοσ.

Μη με καταστρέφεις και εσύ γαμώτο :P, έχω στάξει αίμα μέχρι τώρα να μπορέσω να μαζέψω κάνα φράγκο για τα Fire Emblem και Dark Souls 3...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Χαχαχα. Απλώς το παιχνίδι δεν έχει ξαναβγει σε έκπτωση και ούτε πρόκειται στο κοντινό μέλλον να ξαναβγει.

Για το fire emblem θα ενημερώνω για τη special edition, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να είστε πραγματικά γρήγοροι.

Ελπίζω μόνο να μην ανεβεί τις ώρες που κάνω προπόνηση :P

Δημοσ.

Για το fire emblem θα ενημερώνω για τη special edition, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να είστε πραγματικά γρήγοροι.

Ελπίζω μόνο να μην ανεβεί τις ώρες που κάνω προπόνηση :P

Οποιος προλάβει ας παραγγείλει και για μένα!!!

Για όποιον ενδιαφέρεται το rune factory 4 είναι σε έκπτωση στα 20€ μέχρι και τις 17/3. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα

Είναι τόσο καλό το παιχνίδι;;Δεν ξέρω την σειρά.Βλέπω ότι είναι Rpg αλλά βλέπω και λαχανόκηπους και μπερδεύομαι...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οποιος προλάβει ας παραγγείλει και για μένα!!!

Είναι τόσο καλό το παιχνίδι;;Δεν ξέρω την σειρά.Βλέπω ότι είναι Rpg αλλά βλέπω και λαχανόκηπους και μπερδεύομαι...

Θα έχει μάλλον restriction η special...

Είναι simulation rpg.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό. Στη bravely τουλάχιστον δεν μπορούσα να προσθεσω δεύτερο.

Δημοσ.

Θα έχει μάλλον restriction η special....

Αν δεν έχει....Παραγγειλε 5-6 να μας εξυπηρετήσεις!!!

Τώρα που είδα και το πακετακι του Nick ασχολήθηκε κανεις με το Bravely Second?Σε ποιο σημείο βρίσκεστε κλπ κλπ

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...