Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

Fire emblem fates έρχεται στις 20 Μαΐου με special edition που θα περιλαμβανει και τα τρία παιχνίδια σε ένα cartridge,ένα steelbook, artbook και double sided poster.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Χθες το βραδυ ανακοινωθηκε. Και σε περιπτωση που θα τπ φερουν θα ηταν αδυνατο να ανεβει σε προπαραγγελια τοσο γρηγορα.

Το θέλω και δεν το βρίσκω πουθενά το special edition. Κανένα από τα γνωστά καταστήματα δεν προσφέρει προπαραγγελία. 

Πήγαινε αν μπορείς στο Console Club.

Αν δεν έχουν ακόμα τότε θα το φτιάξουν εκείνη την στιγμή.

Έκανα preorder 2 Pokemon Moon την Δευτέρα και την λίστα την έφτιαξαν εκείνη την στιγμή όταν πήγα,

Επισκέπτης

Έκανα preorder 2 Pokemon Moon την Δευτέρα και την λίστα την έφτιαξαν εκείνη την στιγμή όταν πήγα,

Άλλο τα Pokémon και άλλο οι special editions. Αν και αφού κάποια μαγαζιά έφεραν του ζελντα λογικά θα φέρουν και αυτή. Πάντως η κυκλοφορία είναι τέλος Μαΐου οπότε ως προς τι το άγχος?

Εδώ και στα μεγάλα site του εξωτερικού δεν έχει ανέβει τίποτα ακόμη...

Επισκέπτης

Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει, το Birthright και το Conquest θα είναι η ίδια ιστορία απο άλλη μεριά;

Όχι οι ιστορίες και οι 3 είναι διαφορετικές. Δηλαδή αλλά πράγματα γίνονται στο conquest και άλλα στο birthright (και άλλα στο revelation)

Άλλο τα Pokémon και άλλο οι special editions. Αν και αφού κάποια μαγαζιά έφεραν του ζελντα λογικά θα φέρουν και αυτή. Πάντως η κυκλοφορία είναι τέλος Μαΐου οπότε ως προς τι το άγχος?

Εδώ και στα μεγάλα site του εξωτερικού δεν έχει ανέβει τίποτα ακόμη...

Το ξέρεις πως δεν ισχύει, σωστά; Πάντα φέρουν special editions και ας είναι σε μικρότερο αριθμό.

Το πολύ πολύ αν δεις ότι το βρεις από κάπου αλλού και είναι σίγουρο τότε ακυρώνεις το preorder, δεν έγινε κάτι.

Απ' όσο έμαθα πάντως υπάρχει μια εταιρία που φέρνει τα nintendo games (στο wii u θέμα είδα για zegetron) και μπορεί να αναλάβει γενικά την διανομή των παιχνιδιών της nintendo .

Επισκέπτης

Το ξέρεις πως δεν ισχύει, σωστά; Πάντα φέρουν special editions και ας είναι σε μικρότερο αριθμό.

Το πολύ πολύ αν δεις ότι το βρεις από κάπου αλλού και είναι σίγουρο τότε ακυρώνεις το preorder, δεν έγινε κάτι.

Απ' όσο έμαθα πάντως υπάρχει μια εταιρία που φέρνει τα nintendo games (στο wii u θέμα είδα για zegetron) και μπορεί να αναλάβει γενικά την διανομή των παιχνιδιών της nintendo .

Τότε γιατί δεν έφεραν ούτε του xenoblade cronicles X ούτε του fatal frame?

Δύο???

Η μια είναι δικιά μου έτσι???

Πλάκα κάνω!

Το Θέμα πάντως είναι να φέρουν την special edition του FE αν και είναι σίγουρο ότι θα είναι τσιμπημένη η τιμή της

Γτ υπάρχουν κάποιες φορές που απλά το μαγαζί να μην μπορεί να βρει.

Τη συγκεκριμένη περίοδο ήταν το όλο θέμα με την Nortec και πολύ απλά να μην προλάβαιναν να φέρουν από έξω ώστε να καλύψουν. Απ' ότι μου είχαν πει κάποια στιγμή η Nintendo έχει κάπως κλειστό δίκτυο διανομής και δεν είναι τόσο εύκολο να φέρουν από το εξωτερικό και σε μεγάλες ποσότητες.

Είχα πάει περίπου 1-2 εβδομάδες πριν βγει το kh 2.5 και ρώτησα αν θα φέρουν την limited edition. Δεν είχαν καμία ενημέρωση για αυτή την έκδοση και μπόρεσαν τελικά να βρουν μόνο 5 κομμάτια να φέρουν. Βλέπεις πως γενικά δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να προλάβεις να φέρεις special editions σε μικρό χρονικό διάστημα.

Για το FE μιας και έχει ακόμα καιρό μέχρι να βγει, θα φέρουν. Απλά πείτε πως θέλετε το special edition ώστε να το σημειώσουν.

Αν το βρείτε κάπου αλλού τότε ακυρώστε το (όταν πάρετε τηλ για την ακύρωση ρωτήστε αν θα φέρουν την special edition και αν δεν ξέρουν τότε το ακυρώνετε).

Αν θέλετε μου λέτε να περάσω κάποια στιγμή να ρωτήσω.

Δύο???
Η μια είναι δικιά μου έτσι???
Πλάκα κάνω!

Το Θέμα πάντως είναι να φέρουν την special edition του FE αν και είναι σίγουρο ότι θα είναι τσιμπημένη η τιμή της

Η μια είναι για φίλο μου. :P

Για το FE μιας και έχει ακόμα καιρό μέχρι να βγει, θα φέρουν. Απλά πείτε πως θέλετε το special edition ώστε να το σημειώσουν.

Αν το βρείτε κάπου αλλού τότε ακυρώστε το (όταν πάρετε τηλ για την ακύρωση ρωτήστε αν θα φέρουν την special edition και αν δεν ξέρουν τότε το ακυρώνετε).

Αν θέλετε μου λέτε να περάσω κάποια στιγμή να ρωτήσω.

αν μπορείς πήγαινε να ρωτήσεις!!

έρχονται και τα fire emblem fates coverplates στην Ελλάδα

μου φαίνεται κάπου το πήρε το μάτι μου!!στο tweeter

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...