Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι για το 3ds θα είναι.

Αύριο στις 5 το απόγευμα έχει ένα 5λεπτο Pokemon Direct. (ώρα Ελλάδος λέω)

Δεν το βλέπω "τυχαία" να τα έκαναν trademark, οπότε αύριο θα μάθουμε περισσότερα. :P

Υπάρχει και αυτό όπου ουσιαστικά το επιβεβαιώνει. :)

https://twitter.com/Junichi_Masuda/status/700214210483990528?lang=de

Μπα ακόμα τίποτα για το FE στην Ευρώπη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το Fire Emblem δεν θα αργήσει. Πολύ πιθανό στο αυριανό Direct να έχουμε και ένα μικρό κομμάτι για την κυκλοφορία του στην Ευρώπη. Πραγματικά είναι το παιχνίδι που θα καταβροχθήσω μαζί με το Dark Souls 3 και το Zelda U αυτή τη χρονιά. 

Το Fire Emblem δεν θα αργήσει. Πολύ πιθανό στο αυριανό Direct να έχουμε και ένα μικρό κομμάτι για την κυκλοφορία του στην Ευρώπη. Πραγματικά είναι το παιχνίδι που θα καταβροχθήσω μαζί με το Dark Souls 3 και το Zelda U αυτή τη χρονιά. 

Έχουν πει για nintendo direct αύριο;

Μόνο για pokemon direct ξέρω και θα είναι 5 λεπτά.

Γι αυτό το Pokemon direct λέμε και εμείς. Δεν είναι παράξενο να δούμε εκεί στο τέλος κάνα βίντεο λίγων δευτερολέπτων για το FE και την ημερομηνία κυκλοφορίας τους στας Ευρώπας. 

Θα είναι παράξενο. Είναι pokemon direct όχι nintendo direct, έχει διαφορά.

Και στις Χ/Υ pokemon direct ήταν και μίλαγαν μόνο για τα pokemon.

Ιστορία από τα πρώτα games το πρώτο και μεγαλύτερο μέρος και μετά κάπου 2-3 λεπτά

για X/Y.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν το λέω με κακό τρόπο, απλά θα ήταν περίεργο

να δείξουν κάτι άλλο πέραν από pokemon αύριο, αλλιώς θα το έλεγαν nintendo direct. :P

Λογικά θα δείξουν κάτι για τα 20 χρόνια, μάλλον σχετικό με RBY virtual console,

και μετά μάλλον τα νέα παιχνίδια.

Μ'αρεσει που πηρα το 3ds για να παιζω αραια και που..ελιωσα ολο το ΣΚ με mega man collection και pokemon yellow! 

To sadame το δοκιμασε κανενας; Φαινεται ενδιαφερον αλλα εχω τετοιο backlog που το σκεφτομαι.

Στάνταρ θα είναι μέσα. Εγώ θέλω επίσης ημερομηνία για τη συνέχεια του SMT IV αν είναι δυνατόν αν και δεν είναι στο χέρι της nintendo η ευρωπαική κυκλοφορία του. Ελπίζω μόνο να μην το δούμε του χρόνου το χειμώνα όπως έγινε με το πρώτο και θα ήθελα αυτή τη φορά και physical έκδοση. Δεν γίνεται main σειρά SMT και να μην έχει physical κόπια ενώ άλλα και άλλα έχουν κανονικότατα. 

Επισκέπτης

Στάνταρ θα είναι μέσα. Εγώ θέλω επίσης ημερομηνία για τη συνέχεια του SMT IV αν είναι δυνατόν αν και δεν είναι στο χέρι της nintendo η ευρωπαική κυκλοφορία του. Ελπίζω μόνο να μην το δούμε του χρόνου το χειμώνα όπως έγινε με το πρώτο και θα ήθελα αυτή τη φορά και physical έκδοση. Δεν γίνεται main σειρά SMT και να μην έχει physical κόπια ενώ άλλα και άλλα έχουν κανονικότατα. 

Δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει ημερομηνία για το SMT IV : Final. Το παιχνίδι βγήκε μόλις πριν λίγο στην Ιαπωνία.

Αυτό για να συμβεί θα πρέπει η Atlus να μην κάνει το localisation, ελπίζω να το αναλάβει η nis, ώστε να βγάλουν και physical...

Επισκέπτης

Δεν πάει με το δικο μας timezone αλλά με της Αγγλίας η της Γερμανίας. Επίσης, επειδη και τα 3 είναι ταυτόχρονα πρέπει να βρουν μια ώρα προσιτή για ολους.

Υ.Γ έχουν κάνει και πιο αργά direct

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...