Grim Ripper Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 [video=youtube] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 [video=youtube] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Διέρρευσαν τα παιχνίδια του 3DS μέχρι το τέλος της χρονιάς που να είναι όμως εκδότης η nintendo. Δεν υπάρχουν third party παιχνίδια στη λίστα όπως είναι λογικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Έχω παίξει 7 ώρες Fire Emblem Awakening κσι τελικά μου αρέσει πολύ, ευτυχώς τζάμπα το φοβόμουνα. Πόσο κρατάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Έχω παίξει 7 ώρες Fire Emblem Awakening κσι τελικά μου αρέσει πολύ, ευτυχώς τζάμπα το φοβόμουνα. Πόσο κρατάει; Αρκετά. Εγώ έχω κλείσει γύρω στις 200 ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Pokemon fire red στο gameboy advance(παιζω στο κινητο με emu) ποσες ωρες κραταει? Ειμαι ηδη κοντα στις 3! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Αν θυμάμαι καλά κάπου στις 30. Την έχω κρατημένη την κασέτα, όταν πάω σπίτι θα δω πόσο μου έχει γράψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Έχω παίξει 7 ώρες Fire Emblem Awakening κσι τελικά μου αρέσει πολύ, ευτυχώς τζάμπα το φοβόμουνα. Πόσο κρατάει; Περιπου 30-40. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Pokemon fire red στο gameboy advance(παιζω στο κινητο με emu) ποσες ωρες κραταει? Ειμαι ηδη κοντα στις 3! Αν θυμάμαι καλά κάπου στις 30. Την έχω κρατημένη την κασέτα, όταν πάω σπίτι θα δω πόσο μου έχει γράψει. τρελα!!!! εχω ακομη μελλον!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Πάει ανάλογα τι θα κάνεις. Αν θες και όλο το pokedex τότε παίρνει παραπάνω. (χωρίς cheats) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 απλα να το τερματησω... εχω να σχοληθω κοντα 15ετια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Άντε να δούμε και αύριο τι θα έχει το Pokemon Direct. A European Trademark site has added new listings today for two new possible game titles, complete with logos. These logos are Pokémon Sun and Pokémon Moon. It is not currently known if these are to be the games revealed in tomorrow's Pokémon Direct or if this is just a placeholder like many game titles that have come before such as Pokémon Brown, Pokémon Amethyst and so forth. We'll bring more news as it comes. Please note, this is currently unconfirmed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Άντε να δούμε και αύριο τι θα έχει το Pokemon Direct. Λέτε να βγάλουν νέα pokemon στο 3DS;;;Μακάρι!! Κάποιο νέο για το Fire Emblem υπάρχει;;; Λόγω του SMT4 δεν έχω ασχοληθεί με το τι θα κυκλοφορήσει από παιχνίδια και πότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα