Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τα ps3/ps4 δεν με ενδιαφέρει προσωπικά-θα το πω στους φίλους μου.

το 3ds που καίγομαι με ενδιαφέρει ποιο πολύ....Αρα το shopto.net μπαίνει και αυτό στην λίστα των καλών μαγαζιών!

Ναι

Ανεβασμένη η Collector's Edition του Bravely Second στα 79.99 !!!!!

http://www.amazon.de/gp/product/B019CF6BVU?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o01_s00

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει παρει κανενας το ff explorers; Εχω κλεισει γυρω στο 5ωρο και προσωπικα μου αρεσει. Δεν θα ελεγα οτι ειναι must have αλλα η αληθεια ειναι οτι λειπουν ARPG απο το 3ds και επειδη μου αρεσει το ειδος, ειμαι ευχαριστημενος! Δεν εχει καμια σχεση με το mh4 και αυτο δεν το λεω για κακο.

Αρνητικο για μενα οτι δεν υποστηριζει 3d (το mh4 στο n3ds με το 3d on ειναι θαυμασιο)!

Δημοσ.

Στη θεωρία λείπουν τα A-RPG από το 3DS αλλά θεωρητικά και εμπορικά έχει το καλύτερο (monster hunter) και ας μην είναι κλασσικό κλασσικό A-RPG όπως είναι παράδειγμα το Ys ή το God Eater. Από την άλλη το FF explorers μου θυμίζει πάρα πολύ το God Eater. Απλά ελπίζω να είναι καλύτερο το FF από το God Eater που είναι κάπως μέτριο. 

Δημοσ.

Συγνώμη εάν έχει απαντηθεί η ερώτηση αλλά από που θα μπορούσα να αγοράσω τα:

Fire Emblem Fates (όλες τις εκδόσεις)

Bravely Second: End Layer

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Συγνώμη εάν έχει απαντηθεί η ερώτηση αλλά από που θα μπορούσα να αγοράσω τα:

Fire Emblem Fates (όλες τις εκδόσεις)

Bravely Second: End Layer

Ευχαριστώ!

https://www.skroutz.gr/c/1028/3ds_games.html?keyphrase=fire+emblem+fates

https://www.skroutz.gr/s/8350840/Bravely-Second-End-Layer-3DS.html?keyphrase=bravely+second

ή από http://www.amazon.de/gp/product/B00ZTRAPYA?keywords=fire%20emblem%20fates&qid=1455567521&ref_=sr_1_1&sr=8-1

http://www.amazon.de/gp/product/B019CF61DS?keywords=bravely%20second&qid=1455567514&ref_=sr_1_1&sr=8-1

Δημοσ.

Για τα fe:fates μην παίρνεις και όρκο πως βγαίνει τότε.

Το ένα μαγαζί πάντως που είχε βάλει το fe:fates το έβγαλε.

Μα δεν βγαινουν τοτε, απλως παρεθεσα που υπαρχει για προπαραγγελια.
Δημοσ.

Μα δεν βγαινουν τοτε, απλως παρεθεσα που υπαρχει για προπαραγγελια.

Το ξέρω απλά στο site γράφει πως βγαίνει στις 19 του μήνα οπότε να μην νομίζει ότι είναι σίγουρο.

Δημοσ.

Καλά πότε έβαλαν στο skroutz το Bravely second???

Το μαγαζι αυτό το ξέρετε??Είναι καλό??

Όσο για το Fire Emblem Fates ή είναι για προ παραγγελία ή θα φέρουν και τις αμερικάνικες εκδόσεις!

Δημοσ.

Δεν εχω αγορασει ποτε απο εκει, αλλα ξερω οτι ειναι οκ για καινουργια παιχνιδια.

Προπαραγγελια ειναι.

Δημοσ.

Δεν εχω αγορασει ποτε απο εκει, αλλα ξερω οτι ειναι οκ για καινουργια παιχνιδια.

Προπαραγγελια ειναι.

Αρα ένα ελληνικό μαγαζί να το προτιμησω..

Ναι το ξέρω το μαγαζί, έχω πάει 1-2 φορές, για άλλο λόγο, αλλά δεν έχει τύχει να πάρω κάποιο παιχνίδι από εκεί.

ok!!

Τώρα που το θυμήθηκα..Αν ξαναμπεί. Link για την special Edition του Bravely Second και δεν το προλάβετε να ξέρετε ότι κάθε μέρα στις 07:45- 08:05 είναι πάντα διαθέσιμη...Τουλάχιστον τις τελευταίες 5 μέρες είναι...

Κάτι τελευταίο...Στα Fire Emblem Fates αν δεν προλάβουμε την special edition και πάρουμε την μια εκδοχή μπορούμε απ' ότι έχω καταλάβει να αγοράσουμε την άλλη από το eshop στην μισή τιμή σωστά???

Θα είναι όμως ολόκληρη??

Δημοσ.

Αρα ένα ελληνικό μαγαζί να το προτιμησω..

ok!!

Τώρα που το θυμήθηκα..Αν ξαναμπεί. Link για την special Edition του Bravely Second και δεν το προλάβετε να ξέρετε ότι κάθε μέρα στις 07:45- 08:05 είναι πάντα διαθέσιμη...Τουλάχιστον τις τελευταίες 5 μέρες είναι...

Κάτι τελευταίο...Στα Fire Emblem Fates αν δεν προλάβουμε την special edition και πάρουμε την μια εκδοχή μπορούμε απ' ότι έχω καταλάβει να αγοράσουμε την άλλη από το eshop στην μισή τιμή σωστά???

Θα είναι όμως ολόκληρη??

Δεν ξερω αν θαν ισχυει στην Ευρωπη το μιση τιμη, δεν νομιζω οτι εχει αναφερθει κατι.

Τι εννοεις ολοκληρη;

Δημοσ.

Τι εννοεις ολοκληρη;

Ολόκληρη με την έννοια θα περιέχει και τα πρώτα 6 chapters? Γιατί έχω δει ότι στο 6ο chapter γίνεται η επιλογή της πλευράς..

Λέω μήπως ειναι κουτσουρεμένη...

Δεν νομίζω πάντως να μην ισχύσει η μισή τιμή και σε μας πάντως!

Δημοσ.

Το bravely default end layer το demo πάντως δείχνει εξαιρετικά θετικά πρώτα στοιχεία. Καταρχήν δείχνει να έχει πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση για το τι είναι. Εχει "πετάξει" από πάνω του την εικόνα του Final Fantasy με άλλο όνομα και δείχνει να ξεκινάει σαν να είναι πράγματι δικό του σειρά ακόμα και αν μηχανικά είναι final fantasy. Οι χαρακτήρες δείχνουν πολύ ωραιότεροι, έχουν ΠΟΛΥ καλύτερο γράψιμο και είναι ιδιαίτερα χιουμοριστικοί με πολύ εύστοχο και ενήλικο χιούμορ (σκεφτείτε το Ratchet and Clank 3 για όσους ξέρουν) και γενικότερα φαίνεται να υπάρχει μια αποδέσμευση από το τα πλαίσια του πρώτου και του vanila σκηνικού του. Ακόμα και η μουσική που φοβήθηκα στην αρχή για την απουσία της REVO ναι μεν φαίνεται αλλά δεν κακοφαίνεται. Το σκορ είναι πιο κοντά σε μουσικές εκδόσεις του Uematsu και ότι άκουσα είναι αρκετά ευχάριστο.

Δεν μπορώ παρά να του ρίξω και αυτού μια ψήφο ως "to be watched" όταν με το καλό έρθει.    

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...