Andre85 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχουν και τα amazon. ορισμένα παιχνίδια που θέλω δεν τα στέλνει Ελλαδα.......................
Grim Ripper Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μα μαγαζιά στο skroutz ακόμα φέρνουν πράγματα της nintendo, όπως έφεραν και τα xenoblade/mario maker για το wii u ενώ μέσω nortec δεν ήρθαν ποτέ.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 ορισμένα παιχνίδια που θέλω δεν τα στέλνει Ελλαδα....................... Ποια;
Andre85 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ποια;Δεν είναι μόνο παιχνίδια από το 3DS αλλα και από άλλες κονσόλες..Ειναι 3-4 .Θα τα πω άλλη φορά!!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είναι μόνο παιχνίδια από το 3DS αλλα και από άλλες κονσόλες..Ειναι 3-4 .Θα τα πω άλλη φορά!! Εχεις κοιταξει και αλλα αμαζον, εκτος του βρετανικου;
pho Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Το SMT IV στο ηλεκτρονικό μαγαζάκι της Nintendo από 20€ στα 10€. Καθόλου άσχημα για κάποιον που θέλει να μυηθεί ...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Το SMT IV στο ηλεκτρονικό μαγαζάκι της Nintendo από 20€ στα 10€. Καθόλου άσχημα για κάποιον που θέλει να μυηθεί ... http://www.insomnia.gr/topic/342245-the-official-nintendo-3ds-topic/?p=54643747
Andre85 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Εχεις κοιταξει και αλλα αμαζον, εκτος του βρετανικου; οι φίλοι μου κοιτάνε και αλλού εκτός βρετανικού amazon.Βασικά έχουν βρει ένα μαγαζί που έχει 2 απο τα παιχνίδια που θέλουν το shop.to ή κάπως έτσι αλλά δεν ξέρουν τι σόι μαγαζί είναι! Εγώ πάντως δεν έχω παραγγείλει ακόμα το Bravely Second..Θα περιμένω να κυκλοφορήσει να δω αν το φέρουν στο skroutz αλλιώς τότε θα το παραγγείλω.. Με το Demo του Bravely Second έχω ασχοληθεί κανά 3ωρο μέχρι τώρα.Καλό είναι!Μου φαίνεται έχουν βάλει σε αυτό τους "κακούς" από το πρώτο για να τους θυμηθούμε!! Από αύριο θα ξεκινήσω και το SMTIV οπότε τώρα ΘΑ έχω 4 παιχνίδια για παίζω ταυτόχρονα..MH4,SMTIV και τα demo των stella Glow και Bravely Second
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 οι φίλοι μου κοιτάνε και αλλού εκτός βρετανικού amazon.Βασικά έχουν βρει ένα μαγαζί που έχει 2 απο τα παιχνίδια που θέλουν το shop.to ή κάπως έτσι αλλά δεν ξέρουν τι σόι μαγαζί είναι! Εγώ πάντως δεν έχω παραγγείλει ακόμα το Bravely Second..Θα περιμένω να κυκλοφορήσει να δω αν το φέρουν στο skroutz αλλιώς τότε θα το παραγγείλω.. Με το Demo του Bravely Second έχω ασχοληθεί κανά 3ωρο μέχρι τώρα.Καλό είναι!Μου φαίνεται έχουν βάλει σε αυτό τους "κακούς" από το πρώτο για να τους θυμηθούμε!! Από αύριο θα ξεκινήσω και το SMTIV οπότε τώρα ΘΑ έχω 4 παιχνίδια για παίζω ταυτόχρονα..MH4,SMTIV και τα demo των stella Glow και Bravely Second Ειναι μια χαρα το shopto.net !!! Δεν ξερω αν περνανε οι ελληνικες καρτες εκει, παντως μπορουν οι φιλοι σου να αγορασουν απο εκει αφοβα. Το demo του stella glow ειναι παρα πολυ μικρο, αλλα δινει μια "γευση" του παιχνιδιου.
Andre85 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ειναι μια χαρα το shopto.net !!! Δεν ξερω αν περνανε οι ελληνικες καρτες εκει, παντως μπορουν οι φιλοι σου να αγορασουν απο εκει αφοβα. Το demo του stella glow ειναι παρα πολυ μικρο, αλλα δινει μια "γευση" του παιχνιδιου. Εφόσον το λες εσύ που είσαι ειδική,θα τους πω να το κοιτάξουν στα σοβαρά.(να δουν και τα μεταφορικά για Ελλαδα) Μου φαίνεται πώς δέχεται paypal οπότε δεν θα έχουν πρόβλημα μιας και το paypal έχει χρήμα..
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Εφόσον το λες εσύ που είσαι ειδική,θα τους πω να το κοιτάξουν στα σοβαρά.(να δουν και τα μεταφορικά για Ελλαδα) Μου φαίνεται πώς δέχεται paypal οπότε δεν θα έχουν πρόβλημα μιας και το paypal έχει χρήμα.. Αν εχουν balance τοτε ολα οκ.
Andre85 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Αν εχουν balance τοτε ολα οκ. yep..υπάρχει balance! Άσχετο: Αυτό το shop είναι αγγλικό έτσι;;Αρα τα παντα παιζουν στις ελληνικές κονσόλες...3ds,ps3,ps4 κλπ...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 yep..υπάρχει balance! Άσχετο: Αυτό το shop είναι αγγλικό έτσι;;Αρα τα παντα παιζουν στις ελληνικές κονσόλες...3ds,ps3,ps4 κλπ... Στο 3ds παιζουν ολα τα παιχνιδια απο Ευρωπη/Αυστραλια.Στα ps3/ps4 δουλευουν παιχνιδια απο ολες τις περιοχες.
Andre85 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Στο 3ds παιζουν ολα τα παιχνιδια απο Ευρωπη/Αυστραλια. Στα ps3/ps4 δουλευουν παιχνιδια απο ολες τις περιοχες. Για τα ps3/ps4 δεν με ενδιαφέρει προσωπικά-θα το πω στους φίλους μου. το 3ds που καίγομαι με ενδιαφέρει ποιο πολύ....Αρα το shopto.net μπαίνει και αυτό στην λίστα των καλών μαγαζιών!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα