guardianx71 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μιας και είδα ότι ενδιαφέρει αρκετούς, Επίσημη ανακοίνωση Europe will see Bravely Second on February 26, 2016, 49 days before its April 15 North American release. A 10 hour demo will come to both regions, with Europe’s arriving on the eShop when it updates on February 11. The North American demo release date has yet to be announced. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μιας και είδα ότι ενδιαφέρει αρκετούς, Επίσημη ανακοίνωση Europe will see Bravely Second on February 26, 2016, 49 days before its April 15 North American release. A 10 hour demo will come to both regions, with Europe’s arriving on the eShop when it updates on February 11. The North American demo release date has yet to be announced. Έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό και είμαι σίγουρη ότι το έχει ποστάρει και κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Στις τελευταίες 30-40 σελίδες πάντως δεν το πήρε το μάτι μου, παρά μόνο για το demo. Ας το ξαναβάλω πάντως γιατί όλο και κάποιος μπορεί να μην ξέρει. Και εγώ ήξερα ότι βγαίνει κοντά τώρα αλλά είχα και εγώ τις αμφιβολίες μου . 1.5 μήνα πριν από την Αμερική αντί για κάνα χρόνο μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Στις τελευταίες 30-40 σελίδες πάντως δεν το πήρε το μάτι μου, παρά μόνο για το demo. Ας το ξαναβάλω πάντως γιατί όλο και κάποιος μπορεί να μην ξέρει. Και εγώ ήξερα ότι βγαίνει κοντά τώρα αλλά είχα και εγώ τις αμφιβολίες μου . 1.5 μήνα πριν από την Αμερική αντί για κάνα χρόνο μετά... Έτσι έγινε και με το default. Πρώτα βγήκε εδώ και 1.5-2 μήνες (δεν θυμάμαι ακριβώς) βγήκε στην Αμερική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Εντάξει, τώρα είμαι κομπλέ απο παιχνίδια. Πήρα Legend of Zelda: A Link Between Worlds, Ocarina of Time, Majora's Mask και το Fire Emblem: Awakening. Τα μεσημέρια μετά τη δουλειά θα αράζω και θα τα σκίζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Οποιος κατεβαζει το bravely second demo θα εχει 10% εκπτωση απο το παιχνιδι μεχρι τις 10/3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Οποιος κατεβαζει το bravely second demo θα εχει 10% εκπτωση απο το παιχνιδι μεχρι τις 10/3Πώς?Πού?Δεν έχω βρει ακόμα το demo στο shop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Πώς?Πού? Δεν έχω βρει ακόμα το demo στο shop... Πρεπει να υπαρχει καποιο glitch. Δεν εχει ανεβει σε καμιας χωρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Πρεπει να υπαρχει καποιο glitch. Δεν εχει ανεβει σε καμιας χωρας. Είπα και εγώ...Νόμιζα πως χάλασε το shop μου...lol Ωστόσο αυτό με την έκπτωση πού το είδες;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Είπα και εγώ...Νόμιζα πως χάλασε το shop μου...lol Ωστόσο αυτό με την έκπτωση πού το είδες;;; Το ανεβασε στο twitter η nintendo europe/uk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Το ανεβασε στο twitter η nintendo europe/uk. αρα να υποθέσω 10% έκπτωση αν το πάρει από το eshop της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Προφανέστατα και η έκπτωση αφορά σε ψηφιακή έκδοση. Δεν παίζει να σου έδιναν έκπτωση η οποία θα ήταν και για την retail έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Το eshop εγινε updated Ανεβασμένη η Collector's Edition του Bravely Second στα 79.99 !!!!! http://www.amazon.de...ailpage_o00_s00 To SMT IV στα 9.99 στο eshop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Το eshop εγινε updated Ανεβασμένη η Collector's Edition του Bravely Second στα 79.99 !!!!! http://www.amazon.de...ailpage_o00_s00 To SMT IV στα 9.99 στο eshop. Δεν λεει να την προλαβω σε νορμαλ τιμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δεν λεει να την προλαβω σε νορμαλ τιμη! Ανεβασμένη η Collector's Edition του Bravely Second στα 79.99 !!!!! http://www.amazon.de...ailpage_o00_s00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα