Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είστε τυχεροί στην Αθήνα εφόσον υπάρχουν καταστήματα που κάνουν προσφορές!Στην Πάτρα δεν υπάρχει τίποτα!

Στα δικά μας τώρα:

Γιατί δεν στέλνει το amazon uk στην Ελλάδα το Bravely Second? Έχει συμβεί κάτι και μας κρατάει μούτρα?

Ασχολήθηκε κανείς με το Final Fantasy Explorers?Είναι καλό?

Μου εσπασε τα νεύρα το MH4..Το αφησα και έπιασα τα Pokemon Y για να ηρεμήσω...

Καποιες φορες αντικειμενα για προπαραγγελια ειναι διαθεσιμα σε συγκεκριμενες χωρες.Τοτε περιμενεις μεχει το release date η το παραγγελνεις απο αλλο αμαζον π.χ το γερμανικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μου εσπασε τα νεύρα το MH4..Το αφησα και έπιασα τα Pokemon Y για να ηρεμήσω...

Οπως είπα, το παιχνίδι θέλει υπομονή και επιμονή. Εγώ έχω πάνω από 100 ώρες και τώρα αισθάνομαι ότι καταπιάνομαι καλύτερα με τη μηχανική του. Επίσης είναι το κατάλληλο χρονικό όριο για online από εδώ και πέρα καθώς τα τέρατα από ένα σημείο και έπειτα γίνονται υπερβολικά κουραστικά για ένα άτομο. Δεν μπορώ να πω ότι μου φαίνεται και πολύ fun να κυνηγάω μια μαλακία από χάρτη σε χάρτη μετά από 2-3 καλές μπούφλες που θα του ρίξω όπως επίσης και το γεγονός ότι χρειάζεσαι μπόλικα skills για έχεις καλές πιθανότητες για drop rate συγκεκριμένων mats για την πληθώρα gear που θες να φτιάξεις. 

Αν θες τέτοιου είδους παιχνίδι πάλι το final fantasy explorers είναι αυτό ακριβώς στον κόσμο του FF. 

Οπως είπα, το παιχνίδι θέλει υπομονή και επιμονή. Εγώ έχω πάνω από 100 ώρες και τώρα αισθάνομαι ότι καταπιάνομαι καλύτερα με τη μηχανική του. Επίσης είναι το κατάλληλο χρονικό όριο για online από εδώ και πέρα καθώς τα τέρατα από ένα σημείο και έπειτα γίνονται υπερβολικά κουραστικά για ένα άτομο. Δεν μπορώ να πω ότι μου φαίνεται και πολύ fun να κυνηγάω μια μαλακία από χάρτη σε χάρτη μετά από 2-3 καλές μπούφλες που θα του ρίξω όπως επίσης και το γεγονός ότι χρειάζεσαι μπόλικα skills για έχεις καλές πιθανότητες για drop rate συγκεκριμένων mats για την πληθώρα gear που θες να φτιάξεις.

Αν θες τέτοιου είδους παιχνίδι πάλι το final fantasy explorers είναι αυτό ακριβώς στον κόσμο του FF.

Εγώ στο MH4 έχω γύρω στις 30 ώρες.Απλώς σε προηγούμενο ποστ μου είπες για την επιλογή των όπλων και καθώς τώρα τα δοκιμάζω στην πράξη δυσκολεύω ολίγον παραπάνω!Μου φαίνεται συνήθισα μόνο με τα Twin Blades και τα άλλα όπλα μου φαίνονται παλούκια.

Αλλά που θα πάει θα τα καταφέρω!

Τα παιχνίδια απο τα άλλα amazon είναι στα αγγλικά ή σε τίποτα γερμανικά;

Ολα τα ευρωπαικα παιχνιδια εχουν ολες τις γλωσσες στις οποιες βγαινουν. Σε καποια ειναι in game επιλογη, στα περισσοτερα εχει σχεση με τη γλωσσα της κονσολας. Αρα θα ειναι στα αγγλικα

Εγώ στο MH4 έχω γύρω στις 30 ώρες.Απλώς σε προηγούμενο ποστ μου είπες για την επιλογή των όπλων και καθώς τώρα τα δοκιμάζω στην πράξη δυσκολεύω ολίγον παραπάνω!Μου φαίνεται συνήθισα μόνο με τα Twin Blades και τα άλλα όπλα μου φαίνονται παλούκια.

Αλλά που θα πάει θα τα καταφέρω!

Το να μάθεις τα όπλα είναι κυριολεκτικά το 60% του παιχνιδιού οπότε προφανώς και πρέπει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο σε αυτά. Γι αυτό και πρέπει να κάνεις επιλογή ορισμένα από αυτά για να δουλέψεις αλλιώς θα ξοδέψεις όλο σου τον χρόνο μαθαίνοντας "πολεμικές τέχνες". 

Καλησπέρα!!Χρόνια και ζαμάνια!!

Τα ammiibo που λέτε μιας και δεν έχει στο Public Πατρας είναι αυτά;;

πχ για το fire emblem που θα βγει: Link.png Site: Marth  

Και ένα μικρό πρόβλημα..Πήγα να παραγγείλω κάποια παιχνίδια απο το amazon.co.uk και δεν μου δέχτηκε την κάρτα.  :mad:  :mad:  'Εχω χρεωστική Πειραιώς.Σταμάτησαν να τις δέχονται;;;

Καλησπέρα!!Χρόνια και ζαμάνια!!

Τα ammiibo που λέτε μιας και δεν έχει στο Public Πατρας είναι αυτά;;

πχ για το fire emblem που θα βγει: Link.png Site: Marth  

Και ένα μικρό πρόβλημα..Πήγα να παραγγείλω κάποια παιχνίδια απο το amazon.co.uk και δεν μου δέχτηκε την κάρτα.  :mad:  :mad:  'Εχω χρεωστική Πειραιώς.Σταμάτησαν να τις δέχονται;;;

Ναι .

Τελευταια δεν περνανε οι ελληνικες καρτες καποιες φορες. Ξαναπροσπαθησε με αυτη η με αλλη καρτα. Σου την έκανε κατευθείαν decline?

Στο γαλλικό που κοίταξα το fire emblem λέει οτι έχει γαλλικούς υπότιτλους.

Δεν εχει σημασια το παιχνιδι αλλα η κονσολα!!!! Τα ευρωπαικα παιχνιδια εχουν ολες τις γλωσσες στις οποιες μεταφραζονται. Δεν στελνουν π.χ copies μονο με ιταλικα στην ιταλια η γαλλικα στη γαλλια.

Ναι .

Τελευταια δεν περνανε οι ελληνικες καρτες καποιες φορες. Ξαναπροσπαθησε με αυτη η με αλλη καρτα. Σου την έκανε κατευθείαν decline?

.

Πριν μου είχες πει ότι περνούσαν...

Την έκανε decline στο σημείο που ζητούσε τα στοιχεία της κάρτας.

Δεν έχω να δοκιμάσω άλλη κάρτα δυστυχώς!!

Ένας φίλος μου μου είπε να δοκιμάσουμε να μου αγορασει τα παιχνίδια από το eBay UK μέσω PayPal.

Στο eBay είναι πιο φθηνά τα παιχνίδια?

Πριν μου είχες πει ότι περνούσαν...

Την έκανε decline στο σημείο που ζητούσε τα στοιχεία της κάρτας.

Δεν έχω να δοκιμάσω άλλη κάρτα δυστυχώς!!

Ένας φίλος μου μου είπε να δοκιμάσουμε να μου αγορασει τα παιχνίδια από το eBay UK μέσω PayPal.

Στο eBay είναι πιο φθηνά τα παιχνίδια?

Τις τελευταιες μερες εχει συμβει...

Περιμενε μηπως σου ζητησε address verification?

Αναλόγως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...