ikaruga24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Το ALbW είναι ένα πάρα πολύ καλό game, ολοκληρωμένο, χωρίς να χάνει σε κανένα τομέα, αλλά για έναν core zelda fan (όπως εγώ) είναι λίγο έως πολύ σούπα. Πολύ εύκολο και προβλέψιμο, ήξερα ανά πάσα στιγμή πως έπρεπε να κινηθώ για να προχωρήσω παρακάτω. Δεν προσπάθησε καν να με ζορίσει. Από την άλλη, το Awakening, στα δύκολα επίπεδα ρίχνει ξύλο. Πολύ ξύλο. Χρειάζεται πραγματική στρατηγική για να προχωρήσεις και πρέπει να στίψεις το μυαλό σου αλλιώς ψοφάς (ειδικά εγώ που δεν ήθελα να μου πεθαίνει κανένας χαρακτήρας το είχα βρει πολύ μαζοχιστικό). Μόνο και μόνο λόγω δυσκολίας το Awakening κερδίζει κατά κράτος το ALbW. Είναι ο ίδιος λόγος που θεωρώ το Bravely Default καλύτερο από το ALbW. Το παίζω στο hard και με ζορίζει αρκετά σε μερικά σημεία. Δεν θεωρώ το θέμα δυσκολία σοβαρό παράγοντα εκτός και αν η δυσκολία είναι κομμάτι του gameplay (alla Souls). Από την άλλη το Zelda δείχνει δόντια στο hero mode. Δοκίμασε το. Οπως και το μεγάλο του αδερφάκι στο WiiU (wind waker) είναι πραγματικά δύσκολο σε hero mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά μάλλον είμαι ο μόνος που δεν του αρέσει το FE:Awakening (και γενικά τα FE). Πριν πει κανείς κάτι, δεν είπα οτι είναι κακό παιχνίδι. Μια χαρά παιχνίδι είναι απλά όχι του στυλ μου, αν ίσως ήταν real time αντί για turn-based τότε ίσως κάτι να γινόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 ναι,ε;; Πώς και δεν έχω πετύχει ποτέ; Απλώς έλεγα μήπως υπήρχαν κάποιες στάνταρ περίοδοι που έχουν και μεγάλοι τίτλοι έκπτωση! Άρα να περιμένω μήπως βρω το SMT 4 φθηνότερο; Και ευχαριστώ για τον αριθμό των blocks! Τίποτα Θα σου έλεγα ναι, καθώς είναι τουλάχιστον 50%. Συνήθως κοντά στις γιορτές βάζουν οι 3rd party. Η nintendo πολύ αραιά. Τελικά μάλλον είμαι ο μόνος που δεν του αρέσει το FE:Awakening (και γενικά τα FE). Πριν πει κανείς κάτι, δεν είπα οτι είναι κακό παιχνίδι. Μια χαρά παιχνίδι είναι απλά όχι του στυλ μου, αν ίσως ήταν real time αντί για turn-based τότε ίσως κάτι να γινόταν. Ναι Απαπα, δεν του ταιριάζει καθόλου το real time. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δεν θεωρώ το θέμα δυσκολία σοβαρό παράγοντα εκτός και αν η δυσκολία είναι κομμάτι του gameplay (alla Souls). Από την άλλη το Zelda δείχνει δόντια στο hero mode. Δοκίμασε το. Οπως και το μεγάλο του αδερφάκι στο WiiU (wind waker) είναι πραγματικά δύσκολο σε hero mode. Έλα ρε, λες να μην έχω τελειώσει και το hero mode; Παιχνιδάκι ήταν κι αυτό. Ούτε κι εγώ θεωρώ τη δυσκολία αποτρεπτικό παράγοντα, αλλά όπως και να 'χει τα Zelda πάντα ήθελαν το κατιτίς τους για να λύσεις τα puzzles που σου πέταγαν. Υπήρχαν σημεία που με ζόρισαν λίγο σχεδόν σε όλα τα Zelda. Ε στο ALbW δεν ζορίστηκα απολύτως πουθενά. Ήξερα από πριν τι έπρεπε να κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Έλα ρε, λες να μην έχω τελειώσει και το hero mode; Παιχνιδάκι ήταν κι αυτό. Ούτε κι εγώ θεωρώ τη δυσκολία αποτρεπτικό παράγοντα, αλλά όπως και να 'χει τα Zelda πάντα ήθελαν το κατιτίς τους για να λύσεις τα puzzles που σου πέταγαν. Υπήρχαν σημεία που με ζόρισαν λίγο σχεδόν σε όλα τα Zelda. Ε στο ALbW δεν ζορίστηκα απολύτως πουθενά. Ήξερα από πριν τι έπρεπε να κάνω. Ε εντάξει αυτό πάει λίγο βαθύτερα τότε σε προσωπικό επίπεδο οπότε είναι δεκτό. Αυτό καθ'αυτό το παιχνίδι όμως (και all things considered) είναι για σεμινάριο. Είναι το τέλειο δέσιμο του gameplay, της ιστορίας, της παρουσίασης, των μηχανισμών, του σχεδιασμού και γενικά είναι παιχνίδι που δεν "κουράζει" (με την καλή έννοια). Σε αυτό βέβαια παίζει και το ρόλο του ότι το παιχνίδι επιτέλους κατάλαβε τι σημαίνει χειραφέτηση και έπραξαν ανάλογα. Πάντως αν σε περίπτωση που το awakening είχε πολύ σφιχτότερους μηχανισμούς strategy/tactics θα ήταν σίγουρα ισάξιο αν όχι ανώτερο για τη δική μου κλίμακα. Εκεί είναι το μυστικό στο Fates, δείχνει να έχουν ωριμάσει αρκετά την ιδέα του tag in οπότε έχουν φτιάξει ένα πολύ καλύτερο σχέδιο για να εξυπηρετήσει τη στρατηγική/τακτικές του παίκτη. Εχει δηλαδή όλα τα φόντα να γίνει (αναμφίβολα) το καλύτερο παιχνίδι στο 3DS και ένα από τα κορυφαία παιχνίδια όλων των εποχών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Στο MediaMarkt Περιστερίου Ρέντη υπάρχει το Majora's Mask στα 15€ για όποιον ενδιαφέρεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Στο MediaMarkt Περιστερίου υπάρχει το Majora's Mask στα 15€ για όποιον ενδιαφέρεται. Αυτές οι προσφορές γιατί δεν βγαίνουν ποτέ στο site τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Αυτές οι προσφορές γιατί δεν βγαίνουν ποτέ στο site τους;Προφανως γιατι ειναι του καταστηματος να υποθεσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Λάθος. Στου Ρέντη είναι. Από κεκτημένη ταχύτητα έγραψα το άλλο! Δεν είναι στη σελίδα γιατί είναι μόνο στο ένα μαγαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Στο site γράφει Περιστέρι για διαθεσιμότητα πάντως.Το έστειλα σε ένα φίλο που μπορεί να ενδιαφέρεται, αλλά το θέμα είναι έχει αρκετά κομμάτια; Σάββατο βράδυ είναι τώρα, αύριο δεν είναι ανοιχτά και παίζει Δευτέρα πρωί να μην έχει μείνει τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Είχε ακόμα 6-7 στις 8 που έφυγα με το δικό μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Στο MediaMarkt Περιστερίου Ρέντη υπάρχει το Majora's Mask στα 15€ για όποιον ενδιαφέρεται. Δεν το έλεγες νωρίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 @NickTG Τίποτα άλλο από προσφορές σε video games πήρε το μάτι σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Είχε Bayonetta 2 στα 15€, Hyrule Warriors στα 20€ αν θυμάμαι καλά, Tales of Symphonia Chronicles στα 15€ από αυτά που θυμάμαι. Γενικά έχει διάφορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Είστε τυχεροί στην Αθήνα εφόσον υπάρχουν καταστήματα που κάνουν προσφορές!Στην Πάτρα δεν υπάρχει τίποτα! Στα δικά μας τώρα: Γιατί δεν στέλνει το amazon uk στην Ελλάδα το Bravely Second? Έχει συμβεί κάτι και μας κρατάει μούτρα? Ασχολήθηκε κανείς με το Final Fantasy Explorers?Είναι καλό? Μου εσπασε τα νεύρα το MH4..Το αφησα και έπιασα τα Pokemon Y για να ηρεμήσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα