NickTG Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αν μπορείς τα αγοράζεις και τα 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δικό μου, δικό μου, δικό μου, δικό μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Στην Ευρώπη πήραμε πούλο όσον αφορά την Special Edition ε; Ή δεν έχει ανακοινωθεί καν ακόμα ημερομηνία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Στην Ευρώπη πήραμε πούλο όσον αφορά την Special Edition ε; Ή δεν έχει ανακοινωθεί καν ακόμα ημερομηνία; Θα έρθει και στην Ευρώπη η special Edition.Απλώς περιμένουμε να ανακοινωθει η ημερομηνία κυκλοφορίας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Απο το βίντεο δεν κατάλαβα αν το cartridge περιέχει και τα τρία part. Δεν το εξήγησε ο uploader. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Στην Ευρώπη πήραμε πούλο όσον αφορά την Special Edition ε; Ή δεν έχει ανακοινωθεί καν ακόμα ημερομηνία; Ακόμα δεν ξέρουμε ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού στην Ευρώπη γι αυτό. Οταν επίσημα γίνει αυτό τότε θα δούμε και για την special edition. Απο το βίντεο δεν κατάλαβα αν το cartridge περιέχει και τα τρία part. Δεν το εξήγησε ο uploader. Εχω την εντύπωση ότι το cart του special edition περιέχει τα δυο βασικά τμήματα μέσα και το τρίτο θα μπορέσεις να το κατεβάσεις όταν θα κυκλοφορήσει κανονικά γιατί δεν θα είναι διαθέσιμο απευθείας. Κάπου είχα διαβάσει ότι το τρίτο μέρος πρόκειται να κυκλοφορήσει κάνα δίμηνο μετά την επίσημη κυκλοφορία του βασικού παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Απο το βίντεο δεν κατάλαβα αν το cartridge περιέχει και τα τρία part. Δεν το εξήγησε ο uploader. Εχω την εντύπωση ότι το cart του special edition περιέχει τα δυο βασικά τμήματα μέσα και το τρίτο θα μπορέσεις να το κατεβάσεις όταν θα κυκλοφορήσει κανονικά γιατί δεν θα είναι διαθέσιμο απευθείας. Κάπου είχα διαβάσει ότι το τρίτο μέρος πρόκειται να κυκλοφορήσει κάνα δίμηνο μετά την επίσημη κυκλοφορία του βασικού παιχνιδιού. Για την αγορά της Β.Αμερικής, στη special edition, το παιχνίδι περιλαμβάνει και τα 3 paths στο cartridge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ανυπομονώ αφάνταστα για αυτό το παιχνίδι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ανυπομονώ αφάνταστα για αυτό το παιχνίδι... Όπως έχω ξαναπεί, το Fire Emblem: Awakening για μένα είναι μάλλον το καλύτερο παιχνίδι του 3DS και κοντράρεται μόνο από το Bravely Default. Κάτι μου λέει ότι το Fates θα κερδίσει την πρώτη θέση από τα αποδυτήρια, ειδικά αν το σενάριό του στέκεται λίγο καλύτερα από το Awakening. Εν τω μεταξύ κοίταξα πάλι και είδα ότι έχω γράψει γύρω στις 200 ώρες game time στο Awakening. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι πόσο θα με ξεχάσει ο κόσμος με το Fates που θα έχει και 3 paths. Αν και στην Ευρώπη η Special Edition έχει και τα 3 paths, τότε θα την προπαραγγείλω ασυζητητί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Όπως έχω ξαναπεί, το Fire Emblem: Awakening για μένα είναι μάλλον το καλύτερο παιχνίδι του 3DS και κοντράρεται μόνο από το Bravely Default. Κάτι μου λέει ότι το Fates θα κερδίσει την πρώτη θέση από τα αποδυτήρια, ειδικά αν το σενάριό του στέκεται λίγο καλύτερα από το Awakening. Εν τω μεταξύ κοίταξα πάλι και είδα ότι έχω γράψει γύρω στις 200 ώρες game time στο Awakening. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι πόσο θα με ξεχάσει ο κόσμος με το Fates που θα έχει και 3 paths. Αν και στην Ευρώπη η Special Edition έχει και τα 3 paths, τότε θα την προπαραγγείλω ασυζητητί. Και τα 3 path θα προσφερονται με τη special. Απλως δεν εχει ανακοινωθει για την ευρωπη αν το τριτο (revelation) θα δωθει σε μορφη κωδικου η θα ειναι στο cartridge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Όπως έχω ξαναπεί, το Fire Emblem: Awakening για μένα είναι μάλλον το καλύτερο παιχνίδι του 3DS και κοντράρεται μόνο από το Bravely Default. Κάτι μου λέει ότι το Fates θα κερδίσει την πρώτη θέση από τα αποδυτήρια, ειδικά αν το σενάριό του στέκεται λίγο καλύτερα από το Awakening. Εν τω μεταξύ κοίταξα πάλι και είδα ότι έχω γράψει γύρω στις 200 ώρες game time στο Awakening. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι πόσο θα με ξεχάσει ο κόσμος με το Fates που θα έχει και 3 paths. Αν και στην Ευρώπη η Special Edition έχει και τα 3 paths, τότε θα την προπαραγγείλω ασυζητητί. Σε περνάω για 14 ώρες στο awakening Προσωπικά το awakening χάνει για εμένα μόνο από το Link between worlds το οποίο είναι παιχνίδι για σεμινάριο του πως πρέπει να σχεδιάζονται τα παιχνίδια. Το awakening είναι απλά εξαιρετικό αλλά έχει κάποια θέματα στρατηγικού σχεδιασμού (λόγο μηχανισμών που είναι κατ' εμέ λάθος) και που βλέπω ότι έχουν δώσει τρομερή σημασία στο fates και έχουν διορθωθεί πάρα πολύ. Παράδειγμα στο awakening το σύστημα με τα tag in είναι τρομερά βολικό και πανίσχυρο όταν κάνεις επίθεση αλλά είναι δίκοπο μαχαίρι όταν κάνει ο εχθρός κίνηση γιατί λειτουργεί γραμμικά (πχ. να φάνε συγκεκριμένο χαρακτήρα) που σου αποτρέπει από το να δημιουργήσεις σωστή άμυνα γι αυτόν τον χαρακτήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Σε περνάω για 14 ώρες στο awakening Προσωπικά το awakening χάνει για εμένα μόνο από το Link between worlds το οποίο είναι παιχνίδι για σεμινάριο του πως πρέπει να σχεδιάζονται τα παιχνίδια. Το ALbW είναι ένα πάρα πολύ καλό game, ολοκληρωμένο, χωρίς να χάνει σε κανένα τομέα, αλλά για έναν core zelda fan (όπως εγώ) είναι λίγο έως πολύ σούπα. Πολύ εύκολο και προβλέψιμο, ήξερα ανά πάσα στιγμή πως έπρεπε να κινηθώ για να προχωρήσω παρακάτω. Δεν προσπάθησε καν να με ζορίσει. Από την άλλη, το Awakening, στα δύκολα επίπεδα ρίχνει ξύλο. Πολύ ξύλο. Χρειάζεται πραγματική στρατηγική για να προχωρήσεις και πρέπει να στίψεις το μυαλό σου αλλιώς ψοφάς (ειδικά εγώ που δεν ήθελα να μου πεθαίνει κανένας χαρακτήρας το είχα βρει πολύ μαζοχιστικό). Μόνο και μόνο λόγω δυσκολίας το Awakening κερδίζει κατά κράτος το ALbW. Είναι ο ίδιος λόγος που θεωρώ το Bravely Default καλύτερο από το ALbW. Το παίζω στο hard και με ζορίζει αρκετά σε μερικά σημεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά όσοι έχετε το SMT 4 μπορείτε να μου πείτε πόσο χώρο πιάνει στην κάρτα;; Επίσης, η αγορά μέσω του eshop είναι εύκολη;; Με την έννοια δεν κρατάει τίποτα "κερατιάτικα" ε;; ( ρωτάω γιατί δεν έχω αγοράσει ξανά από το eshop και ήρθε η ώρα να το κάνω) Και μία ερώτηση γενικής φύσεως:Κάθε πότε έχει εκπτώσεις το eshop; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά όσοι έχετε το SMT 4 μπορείτε να μου πείτε πόσο χώρο πιάνει στην κάρτα;; Επίσης, η αγορά μέσω του eshop είναι εύκολη;; Με την έννοια δεν κρατάει τίποτα "κερατιάτικα" ε;; ( ρωτάω γιατί δεν έχω αγοράσει ξανά από το eshop και ήρθε η ώρα να το κάνω) Και μία ερώτηση γενικής φύσεως:Κάθε πότε έχει εκπτώσεις το eshop; 14.339 blocks. Οχι. Οτι λεει η τιμη τοσο πληρωνεις. Συνεχως. Το θεμα ειναι ποια παιχνιδια ειναι σε εκπτωση... Το smt iv παντως ειναι το πιο μεγαλο παιχνιδι που μπαινει συνεχως σε εκπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 14.339 blocks. Οχι. Οτι λεει η τιμη τοσο πληρωνεις. Συνεχως. Το θεμα ειναι ποια παιχνιδια ειναι σε εκπτωση... Το smt iv παντως ειναι το πιο μεγαλο παιχνιδι που μπαινει συνεχως σε εκπτωση. ναι,ε;; Πώς και δεν έχω πετύχει ποτέ; Απλώς έλεγα μήπως υπήρχαν κάποιες στάνταρ περίοδοι που έχουν και μεγάλοι τίτλοι έκπτωση! Άρα να περιμένω μήπως βρω το SMT 4 φθηνότερο; Και ευχαριστώ για τον αριθμό των blocks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα