Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα την alpha sapphire απο την προσφορά του Γερμανού, και παρατήρησα πως δεν ήταν σφραγισμένο με την ζελατίνα της nintendo, παρά μόνο με την ταινία της nortec.

Όταν είχα αγοράσει την pokemon x όμως, ήταν σφραγισμένο με την ταινία της nintendo + την ταινία της nortec.

Όσοι αγοράσατε κάποιο από τα pokemon που είναι στην προσφορά, αυτό που σας έδωσαν είχε μόνο την ταινία της nortec;

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι τα Amiibos είναι καμουφλαρισμένα DLC σε φυσική μορφή. Αυτό σε κάποιους δεν αρέσει, όπως δεν τους αρέσουν τα DLC/locked in-game content.

Προσωπικά προτιμώ Amiibos, παρά DLC. Αφενός δεν τα παντρεύεσαι όπως τα DLC, κι αφετέρου κάποια έχουν συλλεκτική αξία όσο περνάει ο καιρός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδια έχουμε κανέναν που ζει στο εξωτερικό μήπως και μας βρει κωδικούς για το mew σε x/y/ora/as; (και τα υπόλοιπα store events που θα υπάρξουν τους επόμενους μήνες)

United Kingdom: Codes at GAME from today until February 28th
Australia: Codes at EBGames from today until February 24th
Belgium/Netherlands: Code

s at GameMania from today until February 24th
Italy: Codes at Gamestop from today until February 24th
Spain: Codes at GAME from today until February 24th
Portugal: Nintendo Zone at FNAC from today
Edit: It has also been confirmed that Denmark, Sweden and Norway will get the Mew event from February 22nd through to April 30th at Toys 'R' Us and BR stores.

Edit: Τελικά δεν πολυ-χρειαζόμαστε κωδικούς. Τουλάχιστον 1 μπορούμε να βρούμε.

Πριν καιρό είχα φτιάξει ένα guide για το Hoopa και πως να το πάρουμε.

Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε τώρα να πάρουμε το Mew,

Το guide είναι αυτό

http://www.legendarypokemon.net/forums/post-173223.html#pid173223

Απλά στο σημείο όπου επιλέγουμε σε πιο nintendo zone να συνδεθούμε θα πρέπει να διαλέξουμε την τρίτη επιλογή που θα λέει "GAME Spain"

Μετά απλά θα συνδεθείτε στο nintendo zone που θα υπάρχει στο menu του 3ds και θα επιλέξετε αυτό που δείχνει το Mew (η πρώτη επιλογή στην touch screen), θα σας βγάλει τον κωδικό που θα βάλετε στο mystery gift στο παιχνίδι.

Επεξ/σία από Grim Ripper
  • Like 1
Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι να το έχω διαθέσιμο στο powersaves μου αν το θέλετε.

Τα pokemon του powersaves είναι original, και trade τα κάνεις και σε μάχες και στην bank μπαίνουν.

Όποιος θέλει ας μου πει να του στείλω ένα να δει.

Δημοσ.

Η special edition του fates που περιέχει και τα δυο μέρη ήταν περίπου στα $80.Δηλαδή αυτοί που έκανα preoder είναι σαν να αγόρασαν και τα δύο παιχνίδια στην ουσία 

Δημοσ.

Η special edition του fates που περιέχει και τα δυο μέρη ήταν περίπου στα $80.Δηλαδή αυτοί που έκανα preoder είναι σαν να αγόρασαν και τα δύο παιχνίδια στην ουσία

Η special edition στην Αμερικη θα περιεχει και τα 3 paths (conquest,birthright,revelation), 1 artbook και 1 θηκη για 80$ (~73€). Απλως η συλλεκτικη θα εχει σιγουρα τα 2 κυρια παιχνιδια στο ιδιο cartridge. (Για το revelation δεν ξερουμε αν θα ειναι στην special dlc η ηδη μεσα στο cartridge)

Edit: Απο οτι βλεπω στο site του gamestop λεει οτι και το revelation θα ειναι στο cartridge. Μακαρι να ειναι ετσι...

Δημοσ.

Η special edition έχει και τα τρία παιχνίδια. Αρχικά περιέχει τα δυο μόνο και απλά με το που κυκλοφορήσει το τρίτο μέρος θα είναι άμεσα διαθέσιμο γι αυτούς μέσω e-shop. 

Edit: λολ με πρόλαβε η καλαθοσφαιρίστρια. 

Δημοσ.

Κάποια φθηνή κάρτα για να παίξουμε τα παιχνίδια του ds ξέρουμε;

Είσαι off-topic, καλύτερα να ρώταγες στο 3ds hacking topic.

Κοίτα στις r4 κάρτες για φθηνές, παίρνεις κάποια πρόσφατη για να λειτουργεί με το 3ds.

Βρες καλύτερα και ένα ds lite και θα είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για να αγοράσω το new 3ds xl.Σε σχέση με το new 3ds η οθόνη "πιξελιάζει" περισσότερο;είναι εμφανές το πρόβλημα; Επίσης έχω διαβάσει ότι μερικά 3ds xl έχουν ips οθόνη ενώ άλλα tn,ισχύει;η διαφορά είναι σημαντική;Ευχαριστώ  

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για να αγοράσω το new 3ds xl.Σε σχέση με το new 3ds η οθόνη "πιξελιάζει" περισσότερο;είναι εμφανές το πρόβλημα; Επίσης έχω διαβάσει ότι μερικά 3ds xl έχουν ips οθόνη ενώ άλλα tn,ισχύει;η διαφορά είναι σημαντική;Ευχαριστώ  

Έχω το παλιό XL και δεν έχω παρατηρήσει πουθενά πιξέλιασμα. Παλιά παιχνίδια του 2007 που έχω δοκιμάσει απλά έχουν μαύρες μπάρες στα πλάγια.

Τελικά για τα παιχνίδια που ρώταγα πριν αποφάσισα να πάρω το Fire Emblem Awakening αφού παντού βλέπω καλά σχόλια γι'αυτό.

Θέλω να πάρω όμως και ένα παιχνίδι Legend of Zelda.

Ποιό απο όλα να επιλέξω; Το  Ocarina of Time, το Majora's Mask ή το A Link Between Worlds;

Δημοσ.

Μεγαλύτερη οθόνη με ίδια ανάλυση = ναι, περισσότερο pixeliasma αλλά προσωπικά στο o3ds xl μου δεν έχω κανένα θέμα.

Αυτό με τις οθόνες ισχύει.

http://imgur.com/gallery/vzh6e

http://m.neogaf.com/showpost.php?p=156855835

https://gbatemp.net/threads/guide-tn-and-ips-displays-which-does-my-3ds-have.409925/

Θέλω να πάρω όμως και ένα παιχνίδι Legend of Zelda.

Ποιό απο όλα να επιλέξω; Το  Ocarina of Time, το Majora's Mask ή το A Link Between Worlds;

Παρόλο που δεν έχω παίξει κανένα, προτείνω το Ocarina of Time ή το A Link Between Worlds.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...