ikaruga24 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Πιστεύω πως με την κυκλοφορία του στην Αμερική θα έχουμε επίσημη ανακοίνωση για Ευρώπη. Συνήθως όμως 2 με 2,5 μήνες δεν είναι συνήθως η διαφορά στην κυκλοφορία του παιχνιδιού για Αμερική και Ευρώπη?? Βλέπω στο skroutz θα φέρουν το Fire Emblem Fates τρία μαγαζιά...Μα καλά το Bravely Second δεν μπορούν να το φέρουν?? Και μια γρήγορη απορία για όσους παίζουν Monster Hunter 4!! Με ποιο τρόπο ανεβαίνω rank?? Πρέπει να κάνω όλα τα quests και στο Hall ??? Άφηστε που μου φαίνεται παλουκακι το παιχνίδι...αλλα αυτό παίζει να είναι λόγω του όπλου που χρησιμοποιώ! Για το MH4 είναι απαραίτητο να μάθεις να χρησιμοποιείς 3-4 διαφορετικά όπλα και να τα κάνεις αλλαγές ανάλογα την περίσταση. Με μόνο ένα όπλο δεν πας πουθενά εκτός και αν το παίζεις μόνιμα online. Rank ανεβάζεις κάνοντας expeditions και guilt quests και ναι είναι αρκετά παλούκι το παιχνίδι και θα σε πάρει πολύ χρόνο για να πάρεις φόρα. Αλλα παιχνίδια τελειώνουν στις 100 ώρες και το MH4 ξεκινάει το "κανονικό" παιχνίδι σε αυτό το χρονικό διάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Για το MH4 είναι απαραίτητο να μάθεις να χρησιμοποιείς 3-4 διαφορετικά όπλα και να τα κάνεις αλλαγές ανάλογα την περίσταση. Με μόνο ένα όπλο δεν πας πουθενά εκτός και αν το παίζεις μόνιμα online. Rank ανεβάζεις κάνοντας expeditions και guilt quests και ναι είναι αρκετά παλούκι το παιχνίδι και θα σε πάρει πολύ χρόνο για να πάρεις φόρα. Αλλα παιχνίδια τελειώνουν στις 100 ώρες και το MH4 ξεκινάει το "κανονικό" παιχνίδι σε αυτό το χρονικό διάστημα. Φτου!έχω συνηθίσει μόνο το όπλο που χρησιμοποιώ τώρα (twin blades).όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται βαριά για κίνηση κλπ Ποια όπλα θεωρείς ότι είναι καλά;; Etrian Odyssey IV: The Legend of the Titan ( first person dungeon crawler) Etrian Odyessey Untold : The Millenium Girl ( first person dungeon crawler) Ποτέ δεν κατάλαβα το σύστημα των παραπάνω και δεν ασχολήθηκα ποτέ μαζί τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Θέλω να πάρω ένα καλό παιχνιδάκι για το old 3ds μου. Ποιά θα προτείνατε εσείς; Μιας που το τελειωσα σημερα, παρε με κλειστα ματια το fire emblem awakening!! Ισως το καλυτερο παιχνιδι που εχω δει στο 3ds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Φτου!έχω συνηθίσει μόνο το όπλο που χρησιμοποιώ τώρα (twin blades).όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται βαριά για κίνηση κλπ Ποια όπλα θεωρείς ότι είναι καλά;; Ολα είναι καλά. Το κάθε όπλο έχει μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα καθώς και διαφορετικές ικανότητες. Για εμένα πρέπει να μάθεις 3 melee όπλα και ένα ranged. Προσπάθησε να μοιράσεις τα όπλα και να μην μοιάζει το ένα με το άλλο ως προς τον τρόπο προσέγγισης. Παράδειγμα το Glaive, το long sword και τα twin blades είναι όπλα για γρήγορες επιθέσεις και καλό mobility. Το θεωρώ δώρο άδωρο να μάθεις αυτά τα τρία όπλα μαζί. Προσωπική επιλογή μου είναι το Glaive ως "main" όπλο και από εκεί και έπειτα έχω το gunlance γιατί προσφέρει και ασπίδα και καθαρό damage με μικρές ranged δυνατότητες, το hunting horn για καταστάσεις online μιας και δεν κυκλοφορούν πολλοί και τέλος την βαριά βαλλίστρα από τα καθαρά ranged όπλα. Τα παίζω εναλλάξ όπως θεωρώ ότι χρειάζεται. Ειδικά όσο προχωράς το παιχνίδι θα βλέπεις ότι γίνεται όλο και δυσκολότερο να μείνεις κοντά στα τέρατα οπότε ranged όπλα είναι καλό να έχεις. Τα Etrian Odyssey είναι απλά παιχνιδάρες για πολύ hardcore rpg γούστα. Αξίζει να έχεις έστω ένα. Κατά προτίμηση το 4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Τα Etrian Odyssey είναι απλά παιχνιδάρες για πολύ hardcore rpg γούστα. Αξίζει να έχεις έστω ένα. Κατά προτίμηση το 4. Το Untold τι λέει, καλό; Έβλεπα πως είναι κάπως remake/remaster/re-something του πρώτου, το οποίο είχα λιώσει, αλλά αξίζουν οι "αλλαγές" για νέο playthrough; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω ιδέα, εγώ δεν είχα προηγούμενη εμπειρία και πήγα απευθείας στο 4 και ας μην το τέλειωσα ακόμα. Note to self, πρέπει να πάρω ΚΑΙ το Persona Q... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Bravely Default (turn-based rpg) Etrian Odyssey IV: The Legend of the Titan ( first person dungeon crawler) Etrian Odyessey Untold : The Millenium Girl ( first person dungeon crawler) Fire Emblem Awakening (strategy turn-based rpg) Legend of Zelda: Ocarina Of Time 3D (action/adventure) Legend Of Zelda: Majora's Mask 3D (action adventure) Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy HD (Visual Novel) Phoenix Wright: Ace attorney: Dual Destinies Visual Novel) Shin Megami Tensei IV (rpg με turn-based σύστημα μάχης) Zero Escape: Virtue's Last Reward (Visual Novel) Απο τα παραπάνω ξεχώρισα τα Legend of Zelda και το Bravely Default νακ αι για το τελευταίω έχω ακόμα αμφιβολίες σχετικά με την επαναληψιμότητα. Απ'οτι καταλαβαίνω μου αρέσουν παιχνίδια σε στυλ pokemon xy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το Untold τι λέει, καλό; Έβλεπα πως είναι κάπως remake/remaster/re-something του πρώτου, το οποίο είχα λιώσει, αλλά αξίζουν οι "αλλαγές" για νέο playthrough;Παρα πολυ! Εκτος των καινουργιων classes και καποιων δυνατοτητων, εχει εξτρα φλορς, τερατα και bosses. Και φυσικα και πολυ καλυτερο στορυ μεσα απο το οποιο μαθαινεις πολλα περισσοτερα για τον κοσμο. Συνολικα, επισης, το παιχνιδι ειναι πολυ πιο balanced. Υ.Γ Αν θυμαμαι καλα ολα τα floors εκτος των 2 πρωτων ειναι redesigned. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2016 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Το untold είναι αρκετά καλό.Δεν είχα παίξει το original,αλλά το remake μου άρεσε και το έφτασα μέχρι το τέλος. Το persona Q είναι παρόμοιο στο gameplay,αλλά με διαφορετικό art style,καλύτερο story και φυσικά αρκετά πιο χαμηλή δυσκολία.Βέβαια παίζω στο normal...Φαντάζομαι στο hard θα είναι στα ίδια επίπεδα με το untold 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω ιδέα, εγώ δεν είχα προηγούμενη εμπειρία και πήγα απευθείας στο 4 και ας μην το τέλειωσα ακόμα. Note to self, πρέπει να πάρω ΚΑΙ το Persona Q... Τίμιο παιχνίδι, αλλά προσωπικά θεωρώ πως προϋποθέτει και αρκετές ώρες στα P3 και P4 λόγω references και (ελαφρών) spoiler στους διάλογους και τα character rosters. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Απο τα παραπάνω ξεχώρισα τα Legend of Zelda και το Bravely Default νακ αι για το τελευταίω έχω ακόμα αμφιβολίες σχετικά με την επαναληψιμότητα. Απ'οτι καταλαβαίνω μου αρέσουν παιχνίδια σε στυλ pokemon xy. Από αυτά που ξεχώρισες το Bravely Default είναι με διαφορά το καλύτερο. Ωστόσο, αν σου αρέσουν τα pokemon games, τότε η καλύτερη επιλογή για εσένα είναι το SMT IV. Ουσιαστικά pokemon είναι με πολύ πιο σκοτεινό και ψυχοπαθές σενάριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 απαράδεκτη η νιντέντο, δε το είχα πάρει είδηση γιατί πούλησα το 3ds μου ,αλλα το fire emblem fates θα είναι το μεγαλύτερο cash grab που έχει φτιάξει ,περισσότερο και απο τα pokemon games. by cash grab εννοώ milking 1 game με πολλές πληρωμές2 παιχνίδια .45ε έκαστο, πάμε στα 90ε.day 1 dlc 20e.και amiibo dlc characters 15-20e o χαρακτήρας (4 μέχρι στιγμής)αν θέλεις να έχεις το συνολικό game. 190e πάνω κάτω. μπράβο νιντέντο που φέρνεις το mobile gaming στο console gaming....άσχετα αν είναι παιχνιδάρα και έπος είχα βάλει στο μυαλό να αγοράσω 3ds πάλι μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τώρα που διάβασα περισσότερα,μακριά.... ας το πουλήσουν αλλού.... καραγκιοζιλίκια ,παλιότερα θα είχαμε το ίδιο game με 2 πλευρές στα 40-50ε. το έχουν ξεφτιλίσει εντελώς με τα dlc και τους διαχωρισμούς, ήρθε και ο καρκίνος τα amiibo να καταστρέψουν και άλλο το console gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δεν νομίζω τα amiibo να είναι τόσο απαραίτητα για το Fire Emblem Fates. Δηλαδή οποιος δεν τα εχει τι??Δεν θα μπορεί να παίξει?? Αμφιβάλλω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Πρωτον, δεν ειναι αναγκαστικο να παρεις και το birthright και το conquest. Και τα 2 παιχνιδια ειναι full experience απο μονα τους. Δευτερον, παιρνοντας το 1 εχεις εκπτωση για το αλλο στο eshop. Το dlc ειναι και αυτο προαιρετικο. Τριτον, τα amiibo ξεκλειδωνουν καποιους παλιους χαρακτηρες της σειρας, περα απο αυτο δεν προσδιδουν κατι αλλο. Και δεν θα ειχε και νοημα να υπηρχαν αυτοι οι χαρακτηρες εξαρχης στο παιχνιδι, αφου δεν εχουν καμια σχεση με την ιστορια. Οσον αφορα τα amiibo (μιλαω γενικως) αποφασιστε πια τι θελετε να κανουνε. Στην αρψη δεν σας αρεσε που ξεκλειδωναν μικρα πραγματα σε ενα παιχνιδι, τωρα που ξεκλειδωνουν κατι πιο σημαντικο παλι δεν σας αρεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 απαράδεκτη η νιντέντο, δε το είχα πάρει είδηση γιατί πούλησα το 3ds μου ,αλλα το fire emblem fates θα είναι το μεγαλύτερο cash grab που έχει φτιάξει ,περισσότερο και απο τα pokemon games. by cash grab εννοώ milking 1 game με πολλές πληρωμές 2 παιχνίδια .45ε έκαστο, πάμε στα 90ε. day 1 dlc 20e. και amiibo dlc characters 15-20e o χαρακτήρας (4 μέχρι στιγμής) αν θέλεις να έχεις το συνολικό game. 190e πάνω κάτω. μπράβο νιντέντο που φέρνεις το mobile gaming στο console gaming.... άσχετα αν είναι παιχνιδάρα και έπος είχα βάλει στο μυαλό να αγοράσω 3ds πάλι μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τώρα που διάβασα περισσότερα,μακριά.... ας το πουλήσουν αλλού.... καραγκιοζιλίκια ,παλιότερα θα είχαμε το ίδιο game με 2 πλευρές στα 40-50ε. το έχουν ξεφτιλίσει εντελώς με τα dlc και τους διαχωρισμούς, ήρθε και ο καρκίνος τα amiibo να καταστρέψουν και άλλο το console gaming. Χμμμ τα έχεις μπερδέψει. Το Fire Emblem Fates δεν θα είναι λογικής pokemon. Το κάθε παιχνίδι είναι δικό του παιχνίδι (σκέψου το σαν το Starcraft 2 με το κάθε faction να έχει το δικό του παιχνίδι) και απλά διαλέγεις εσύ ένα που θες. Η μεριά των "ασιατών" είναι η "εύκολη" και η μεριά των "δυτικών" είναι η "δύσκολη". Σε κανένα Fire Emblem δεν είχαμε 2 πλευρές ποτέ. Είχαμε μια μεγάλη ιστορία μιας πλευράς. Ούτε θα ήθελα να δω 2 πλευρές αλλά από 10-12 αποστολές η κάθε μια. Προτιμώ να ακολουθώ μια πλευρά τη φορά σε διαφορετικές φάσεις (όπως στο awakening που αλλάζεις τρεις φάσεις μέχρι το τέλος). Από εκεί και πέρα αν κάποιος θέλει να δει και τις δυο πλευρές τότε μπορεί να αγοράσει τη δεύτερη στη μισή τιμή ή αν θέλει τα πάντα όλα πακέτο μπορεί να πάρει την special έκδοση που έχει και τις τρεις ιστορίες μέσα (η τρίτη ιστορία δεν θα βγει αμέσως). Κοινώς χαλάρωσε. Δεν νομίζω ότι περίμενες να έχεις όχι ένα αλλά δυο fire emblem παιχνίδια επί της ουσίας. Ούτε τα amiibo θα είναι ζωτικής σημασίας στο παιχνίδι αν και προσωπικά συμφωνώ ότι η μάστιγα αυτή πρέπει να τελειώνει όσο γίνεται γρηγορότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα