Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@Ander85 το περιμενω πως και πως το project x zone 2, το 1ο ηταν παιχνιδαρα, το 1ο game κιολκας που επαιξα στο 3ds xl pikachu edition που εχω!

Πολυ ωραια εκδοση η pikachu edition :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδες,θελουμε να κανουμε δωρο σε ενα φιλο μας 2 απο τα καλυτερα παιχνιδια του 3DS,τα οποια τα θελει φυσικα και ο ιδιος παρα πολυ,τα οποια ειναι το Fire Emplem:The Awakening και το Kid Icarus. Με τα λυπης βλεπω στο skroutz αυτη εδω την ξεφτιλα http://www.skroutz.gr/s/2976975/Fire-Emblem-Awakening-3DS.html,δλδ δεν το πουλαει κανεις(!?) αρα ας  βγαλω οση αισχροκερδια μπορεσω..Και το Kid Icarus,απο τα πρωτα παιχνιδια του 3DS αν θυμαμαι καλα,το πουλανε 40Ε ενω στο εξωτερικο το πουλανε ολα τα αμαζον στα 20Ε+ .. Ερωτω λοιπον εγω,ξερετε κανενα αλλο μαγαζι με λογικες τιμες? Στο gamecollection που παιρνω για το WiiU μου,δυστηχως ακριβως αυτα τα 2 games ειναι out of stock,και μετα βρηκα απο Amazon.es και τα 2 games στα 58Ε (!) αλλα language δεν εγραφαν English :(

A επισης δεν παιζει κανεναν region lock ή κατι τετοιο ε? Απο αγγλικο αμαζον θα παιξουν  κομπλε δλδ αν παιρναμε απο εκει σωστα?

Ρε παιδες,θελουμε να κανουμε δωρο σε ενα φιλο μας 2 απο τα καλυτερα παιχνιδια του 3DS,τα οποια τα θελει φυσικα και ο ιδιος παρα πολυ,τα οποια ειναι το Fire Emplem:The Awakening και το Kid Icarus. Με τα λυπης βλεπω στο skroutz αυτη εδω την ξεφτιλα http://www.skroutz.gr/s/2976975/Fire-Emblem-Awakening-3DS.html,δλδ δεν το πουλαει κανεις(!?) αρα ας  βγαλω οση αισχροκερδια μπορεσω..Και το Kid Icarus,απο τα πρωτα παιχνιδια του 3DS αν θυμαμαι καλα,το πουλανε 40Ε ενω στο εξωτερικο το πουλανε ολα τα αμαζον στα 20Ε+ .. Ερωτω λοιπον εγω,ξερετε κανενα αλλο μαγαζι με λογικες τιμες? Στο gamecollection που παιρνω για το WiiU μου,δυστηχως ακριβως αυτα τα 2 games ειναι out of stock,και μετα βρηκα απο Amazon.es και τα 2 games στα 58Ε (!) αλλα language δεν εγραφαν English :(

Το fire emblem δεν υπαρχει σε αλλο καταστημα στην Ελλαδα. Μην ανησυχεις τα παιχνιδια στην Ευρωπη ερχονται ολα στα αγγλικα, παει αναλογα με ποια γλωσσα εχει το 3DS. Η ερωτηση ειναι εχετε ξενη καρτα; Γιατι το ισπανικο αμαζον δεν δεχεται ελληνικες.

Well,με alpha bank τωρα που εκανα παραγγελια,φαινεται οτι την δεχθηκε κανονικα,εισαι σιγουρος γιαυτο που ειπες?Θα μου στειλουν email,με ακυρωση?Αλλα δεν νομιζω,εφοσον μου λεει οτι θα τα εχω 15φλεβαρη μαλλον ολοκληρωθηκε η παραγγελια.

Well,με alpha bank τωρα που εκανα παραγγελια,φαινεται οτι την δεχθηκε κανονικα,εισαι σιγουρος γιαυτο που ειπες?Θα μου στειλουν email,με ακυρωση?Αλλα δεν νομιζω,εφοσον μου λεει οτι θα τα εχω 15φλεβαρη μαλλον ολοκληρωθηκε η παραγγελια.

Σιγουροτατη. Καθως το αμαζον δεν τραβαει λεφτα μεχρι να γινει dispatch το προιον.

Αρα περιμενω ακυρο :/ To αφηνω προς το παρων μεχρι να μου στειλουν το μνμα αυτο..

Παντως στο αγγλικο/γερμανικο οι καρτες δουλευουν.

Παιδιά είδα στο κατάστημα που είχε προτείνει ο Grim Ripper οτι θα φέρουν τα Fire emblem και είχαν ημερομηνία 29/2.Τους έστειλα email και μου είπαν ότι θα είναι οι ευρωπαϊκες εκδόσεις.Είναι δυνατόν;;;

Παντως στο αγγλικο/γερμανικο οι καρτες δουλευουν.

Μολις μου στειλανε αυτο,οταν εβαλα αυτοματη μεταφραση απο το chrome:

We inform you that we have sent your products. Since this request is in the process of shipping, and can not make any changes.

Αρα την δεχτηκαν κανονικα να υποθεσω?

Μολις μου στειλανε αυτο,οταν εβαλα αυτοματη μεταφραση απο το chrome:

We inform you that we have sent your products. Since this request is in the process of shipping, and can not make any changes.

Αρα την δεχτηκαν κανονικα να υποθεσω?

Ναι. Απλη ερωτηση ειναι η αμεξ της αλφα μπανκ;

Παιδιά είδα στο κατάστημα που είχε προτείνει ο Grim Ripper οτι θα φέρουν τα Fire emblem και είχαν ημερομηνία 29/2.Τους έστειλα email και μου είπαν ότι θα είναι οι ευρωπαϊκες εκδόσεις.Είναι δυνατόν;;;

Δεν υπαρχει περιπτωση. Kαι δεν είναι 29 αλλά 19 όπως βλέπω, που κατά τύχη είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας σε Αμερική.

Ναι. Απλη ερωτηση ειναι η αμεξ της αλφα μπανκ;

Δεν υπαρχει περιπτωση. Kαι δεν είναι 29 αλλά 19 όπως βλέπω, που κατά τύχη είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας σε Αμερική.

Λάθος!Συγνώμη!19 ήθελα να γράψω και πατήθηκε άλλο πλήκτρο!!

Placeholder λογικά θα είναι αλλά μου φαίνεται λίγο περίεργο που είναι τόσο νωρίς.

Θα πάρω τηλ αύριο να ρωτήσω.

Ναι,αν μπορείς πάρε τηλέφωνο και ενημέρωσε!

Γιατί μου φάνηκε παράξενο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...