Andre85 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το demo του Project X Zone 2 είναι διαθέσιμο!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδια τι παιχνιδαρα ειναι το fire emblem awakening..ειναι η πρωτη φορα που παιζω fire emblem και εχω παθει πλακα! Ποσες ωρες ειναι περιπου το campaign; Βιαζομαι να το τελειωσω να το ξεκινησω στο πιο δυσκολο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδια τι παιχνιδαρα ειναι το fire emblem awakening..ειναι η πρωτη φορα που παιζω fire emblem και εχω παθει πλακα! Ποσες ωρες ειναι περιπου το campaign; Βιαζομαι να το τελειωσω να το ξεκινησω στο πιο δυσκολο! Περιπου 35-40 ωρες το main story. Αν τα κανεις ολα + το dlc πανω απο 50. Δεν ειναι και παρα πολυ μεγαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Περιπου 35-40 ωρες το main story. Αν τα κανεις ολα + το dlc πανω απο 50. Δεν ειναι και παρα πολυ μεγαλο. Α εχω ακομα..ειμαι στις 15 ωρες τωρα! Το dlc ειναι δωρεαν; Εχω δει οτι εχει ενα σημειο κατω στον χαρτη αλλα δεν πηγα να τσεκαρω ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Α εχω ακομα..ειμαι στις 15 ωρες τωρα! Το dlc ειναι δωρεαν; Εχω δει οτι εχει ενα σημειο κατω στον χαρτη αλλα δεν πηγα να τσεκαρω ακομα. Αν θυμάμαι καλά υπάρχουν κάποια δωρεάν και κάποια επί πληρωμής! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Α εχω ακομα..ειμαι στις 15 ωρες τωρα! Το dlc ειναι δωρεαν; Εχω δει οτι εχει ενα σημειο κατω στον χαρτη αλλα δεν πηγα να τσεκαρω ακομα. Νομίζω ένα μόνο DLC είναι δωρεάν και τα υπόλοιπα όλα (τα καλά) είναι επί πληρωμή. Εχε στο νου σου όμως ότι αυτά τα DLC είναι φτιαγμένα αποκλειστικά για hardcore παίκτες που καταλαβαίνουν πλήρως το σύστημα του παιχνιδιού και έχουν και τη δύναμη των χαρακτήρων που μπορούν να ανταπεξέλθουν. Εγώ αγόρασα ένα από αυτά και μου έσπασε τα μούτρα. Το έβγαλα αλλά με αρκετές απώλειες και αναγκαστικά ξεκινάς το meta-game του παιχνιδιού. Γενικά τα DLC δεν προτείνονται εκτός και αν θες να πας το gameplay σου στο επόμενο επίπεδο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Η limited edition του hyrule warriors legends ανεβασμένη στο άμαζον γερμανίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δεν θα ήταν ωραίο να είχαν τα πιο πολλά παιχνίδια ταυτόχρονη κυκλοφορία; Μην μου πείτε για μετάφραση σε άλλες γλώσσες καθότι είναι ευκολότερο σε σχέση με το να φτιάχνουν το παιχνίδι και στην περίπτωση του hyrule warriors, το παιχνίδι ήδη έχει πολλές γλώσσες μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δεν θα ήταν ωραίο να είχαν τα πιο πολλά παιχνίδια ταυτόχρονη κυκλοφορία; Μην μου πείτε για μετάφραση σε άλλες γλώσσες καθότι είναι ευκολότερο σε σχέση με το να φτιάχνουν το παιχνίδι και στην περίπτωση του hyrule warriors, το παιχνίδι ήδη έχει πολλές γλώσσες μέσα. Δεν εχει να κανει μονο με αυτο, αλλα και με τα ratings :/. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δεν εχει να κανει μονο με αυτο, αλλα και με τα ratings :/. Δεν νομίζω ούτε αυτό να είναι πραγματικό πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δεν νομίζω ούτε αυτό να είναι πραγματικό πρόβλημα. Είναι και αυτό ένα πρόβλημα. Οι ευρωπαικές εκδόσεις περνάνε από 2 ratings. Επίσης, μπορεί το hyrule warriors να έχει πολλές γλώσσες, αλλά σε περιπτώσεις άλλων παιχνιδιών οι μεταφράσεις πέρουν πολύ περισσότερο χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Είναι και αυτό ένα πρόβλημα. Οι ευρωπαικές εκδόσεις περνάνε από 2 ratings. Επίσης, μπορεί το hyrule warriors να έχει πολλές γλώσσες, αλλά σε περιπτώσεις άλλων παιχνιδιών οι μεταφράσεις πέρουν πολύ περισσότερο χρόνο. Δεκτό αυτό για τις μεταφράσεις πως είναι ανάλογα το παιχνίδι αλλά κάλιστα μπορούν να ξεκινήσουν και ας μην έχει τελειώσει να φτιάχνεται το παιχνίδι, ξέρουμε πως το κείμενο είναι έτοιμο πριν το παιχνίδι ολοκληρωθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δεκτό αυτό για τις μεταφράσεις πως είναι ανάλογα το παιχνίδι αλλά κάλιστα μπορούν να ξεκινήσουν και ας μην έχει τελειώσει να φτιάχνεται το παιχνίδι, ξέρουμε πως το κείμενο είναι έτοιμο πριν το παιχνίδι ολοκληρωθεί. Δεν νομιζω οτι αυτο ειναι κατι εφικτο. Το localisation των παιχνιδιων δεν αποφαασιζετε κατευθειαν. Και οπως ειπα τα rating boards της Ευρωπης καθυστερουν ακομη περισσοτερο τα release. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Για κάποια παιχνίδια ξέρουν σε ποιές χώρες θα τα βγάλουν. Τα pokemon για παράδειγμα έχουν ταυτόχρονο release από τις X/Y και μετά (για τα main series λέω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Για κάποια παιχνίδια ξέρουν σε ποιές χώρες θα τα βγάλουν. Τα pokemon για παράδειγμα έχουν ταυτόχρονο release από τις X/Y και μετά (για τα main series λέω). Δεν ειναι και πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα