cortaN@ Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 ναι ξέρω τα έχω και αυτά έτοιμα,εκτός απο τα hotel dusk/another code τέτοιου στύλ είναι και το 9doors 9 heads 9 numbers ή κάπως έτσι λέγεται,ένα άλλο της κονάμι που πας πίσω τον χρόνο,το last window και το broken sword. το the world ends with you το έγραψα και πιο πάνω twewy είναι το 2ο παιχνίδι που θα παίξω μετά το fire emblem, έχει και τα dragon quest ,για τον ίδιο λόγο περιμένω να πάρω και ngp,πλέον τα παιχνίδια του γούστου μου (jrpg)βρίσκονται καθαρά στα handhelds ,περίμενα εδώ και 2-3 χρόνια νέα φορητή της νιντέντο και το Ngp day1 θα το πάρω για τα crisis core/tactics ogre/ff agito . ένα καλό νέο για το 3ds είναι οτι το tales of abyss ανακοινώθηκε οτι θα έρθει και ευρώπη (2012 αντίθετα με την αμερική που θα κυκλοφορίσει φέτος). το άσχημο είναι οτι η κονσόλα δεν είναι region free,οπότε θα περιμένουμε αιώνες μέχρι να μεταφράζονται τα καλά παιχνίδια, τα παιχνίδια του ds απο την άλλη τα παίζει region free οπότε θα παίξω το elite beat agents στην κανονική του βερσιόν την ιαπωνέζικη και θα μπορέσω να παίξω και το shonen jump fighting με όλους τους χαρακτήρες απο τα αγαπημένα μου Manga. E δε μπορείς να τα έχεις και όλα Το NGP καλούτσικο φαίνεται, αλλά μάλλον βλέπω και εκεί χαμηλή μπαταρία και επίσης δε μ αρέσει αισθητικά - μπορεί να αλλάξει βέβαια. Στις φωτός που είδα μου τη δίνουν πολύ που οι αναλογικοί μοχλοί πετάγονται προς τα έξω. Τέλος, το μεγαλύτερο μείον για μένα είναι πως δε θα μπορεί να παίζει -εκτός εξαιρετικού απροόπτου - τα παιχνίδια του psp, καθώς δε θα διαβάζει umd drives.
hollow_83 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Το NGP οσον αφορα τα PSP games θα εχει τη λογικη του PSP Go. Παρήγγειλα το Steel Diver απο το Amazon, καλό φένετε! Θα βγεί Online store?? Καλουτσικο ειναι, χρειαζεται λιγο υπομονη σαν παιχνιδι γιατι δεν ειναι fast action game, αντιθετως κινηται σε αργους ρυθμους (λογικο υποβρυχιο ελεγχεις),και χρειαζεται timming στις κινησεις σου. ΤΟ 3D του δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, κυριως βαθος εχει (σαν να κοιτας ενυδριο) αλλα μεχρι εκει.
basilis222 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δηλαδή το Steel Diver δεν αξίζει; Όσοι το έχουν λένε ότι είναι καλό!
hollow_83 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Καλο ειναι αλλα οχι και κατι groundbreaking. Απλα επειδη ειναι ετσι στημμενο τo gameplay mechanic του θελει αρκετη υπομονη. Πολυ καλο ειναι το mode με το περισκοπιο, οπου στοχευεις πλοια, αλλα η στοχευση γινεται με τους σενσορες και οχι με controls. Ουσιαστικα δλδ περιστρεφεις τον εαυτο σου. Οπως εχω πει και πιο πισω για μενα μονο το Ridge Racer εχει καλο 3D αλλα δυστυχως σαν game καθ'αυτο ειναι ιδιο με αυτο του PSP, οποτε για καποιον που το εχει παιξει στο PSP ισως ειναι βαρετο.
skanjos Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 δες το βίντεο review και αποφάσισε αν είναι παιχνίδι που θα αρέσει σε σένα. http://www.gametrailers.com/video/review-pod-steel-diver/712201 εγώ πάντος αν έπαιρνα τώρα ένα παιχνίδι θα έπερνα το shadow wars,που είναι κάπως tactical rpg,καθώς το Ssfiv το έχω σε 2 κονσόλες και gaming κάνω μέσα στο σπίτι ακόμα και με το 3ds οπότε δεν το χρειάζομαι.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6RIjHR7EcNI&feature=feedu Το θελω τωρα.
panther_512 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ωραίο το παιχνίδι εννοείται, αλλά κάπου το παρακάνανε με τις επανεκδόσεις του. Πόσες φορές να το αγοράσει κάποιος ξανά και ξανά?
ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δεν υπηρξε remake ποτε. Αν ηταν αλλη μια επανεκδοση τοτε ναι θα το καταλαβαινα. Προσωπικα αν ειχα δικη μου εταιρια θα αφιερωνα τα παντα μονο για remakes παιχνιδιων.
panther_512 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δεν είναι remake. Remastered ναί, με μερικά έξτρας.
hollow_83 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ναι οντως Remastered ειναι, η βελτιωση δεν ειναι στο βαθμο του Resident Evil για το GC ωστε να θεωρηθει remake. Νομιζω οτι το Ocarina μια επανεκδοση ειχε, στο Gamecube, αν επερνες την Gold Version του Zelda Wind Waker, που περιειχε το Ocarina of Time Master Quest (πιο δυσκολο και κατι αλλες λεπτομερειες).
RedPanda Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Πρόσφατα άρχισα να έχω ενδιαφέρον στο 3DS και πρόσεξα πως πολλά παιχνίδια του που φτιάχνονται τώρα είναι remakes... πως περιμένουν να έχουν πωλήσεις αφού φαίνεται να έχει μόνο ξαναζεσταμένο φαγητό και λίγο original πράγματα tales of the abyss 3ds
hollow_83 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Οπως πουλησαν και ολες οι προηγουμενες. Βγαζοντας παιχνιδια της προκοπης.
c0prse_grinder Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Eγώ παρήγγειλα μια κάρτα R43DS για να την περάσω με τα hits του DS μέχρι να βγει κανένα παιχνίδι που όντως να αξίζει τα 49€ . Περιμένω το Super Mario 3D, Zelda 3D, Mario Kart 3D, ίσως κανα Wario Land 3D! Δεν θα με χαλούσε και μια καινούργια Pokemon3D. Η black and white ήταν πάρα πολύ καλές και σε story και σε game play. Παιδιά ξέρει κανείς πως γίνεται να μπω στον browser έτσι ώστε να κατεβάσω κανά παιχνιδάκι old school? (πχ: Super Mario Land - GameBoy) To διάβασα στο βιβλιαράκι οτι γίνεται αλλά όταν παώ να ανοίξω τον browser (έχω ήδη κάνει το update) μου λέει πως ο browser θα είναι διαθέσιμος κατ'οπιν update και να επισκεφτω το site της nintendo.
Merdock Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Στις 6-7 Ιουνίου θα βγει το update για το browser και το e-shop του 3DS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα