poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Θα γραψω καποια που εεχουν βγει η εεχουν ανακοινωθει οτι θα βγουν και θα στα στειλω. Ευχαριστω για τη βοηθεια οτι ειναι μου λες.το κακο ειναι οτι εχουν κοψει το edit σε ενα post μετα απο χ χρονικο διαστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 αφου καταφερα στο κινητο μου που σιχαινομαι να περασω cyanogen μεσα σε ενα βραδι πιστευω θα το καταφερω.ναι αυτο ηταν το mick3y.to smash ειναι λιγο χαζο χωρις νοημα αλλα δια ετσι δυο τρια match καλο ειναι Μην παίρνεις και όρκο. Τα guides που υπάρχουν είναι λίγο χάλια, χωρίς καλό troubleshooting. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 αφου καταφερα στο κινητο μου που σιχαινομαι να περασω cyanogen μεσα σε ενα βραδι πιστευω θα το καταφερω.ναι αυτο ηταν το mick3y.to smash ειναι λιγο χαζο χωρις νοημα αλλα δια ετσι δυο τρια match καλο ειναι Το smash θεωρω οτι ειναι η επιτομη του fun παιχνιδιου αν καξ ειμαι χαλια και βεβαια σε competitive επιπεδο ειναι πολυ δυσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μην παίρνεις και όρκο. Τα guides που υπάρχουν είναι λίγο χάλια, χωρίς καλό troubleshooting. ποτε δεν λεω οχι.εχω δει πολλα κακογραμμενα.το βασικο ειναι να μην brickaristei η αμα brickaristei να φτιαχνεται σχετικα ευκολαΤο smash θεωρω οτι ειναι η επιτομη του fun παιχνιδιου αν καξ ειμαι χαλια και βεβαια σε competitive επιπεδο ειναι πολυ δυσκολο.πρεπει να παιξα 40match για να κερδισω ενα με αντιπαλο το cpuοχι online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 ποτε δεν λεω οχι.εχω δει πολλα κακογραμμενα.το βασικο ειναι να μην brickaristei η αμα brickaristei να φτιαχνεται σχετικα ευκολα πρεπει να παιξα 40match για να κερδισω ενα Το χω παρατησει λιγο, επειδη μου ποναει τα χερια μετα απο λιγο, ασε που φοβαμαι μην σπασω και κανενα μοχλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Brick να πάθει μόνο αν κάνεις downgrade (που για την ώρα χρειάζεται, εκτός και έχεις firmware έως 9.2-20). Έχει recovery το 3ds όπου το κάνει update στο τελευταίο firmware, μην γίνει hard-brick είναι το θέμα. Αν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις nand backup μπορείς με hardmod να την περάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Brick να πάθει μόνο αν κάνεις downgrade (που για την ώρα χρειάζεται, εκτός και έχεις firmware έως 9.2-20). Έχει recovery το 3ds όπου το κάνει update στο τελευταίο firmware, μην γίνει hard-brick είναι το θέμα. Αν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις nand backup μπορείς με hardmod να την περάσεις. Παντως το downgrade αν ακολουθησεις τις οδηγιες κατα γραμμα, δεν φαινεται δυσκολο η επικινδυνο. +1 για το Kingdom Hearts. Να δουμε ποτε επιτελους θα βγει το 3 :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Στο o3ds είναι πιο ασφαλές το downgrade. Είναι κατά πολύ ευκολότερο από το να βάλεις custom firmware. Ναι, επίσης θέλω ps4 για το kh 2.8 παρόλο που έχω τα games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Στο o3ds είναι πιο ασφαλές το downgrade. Είναι κατά πολύ ευκολότερο από το να βάλεις custom firmware. Ναι, επίσης θέλω ps4 για το kh 2.8 παρόλο που έχω τα games. Το εχω προπαραγγειλει ηδη, ενω δεν εχω την κονσολα (ακομη) κι ας εχω παιξει το ddd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Και εγώ θα το πάρω και ας μην έχω την κονσόλα αλλά αν δεν βγει κάτι σαν collector's/limited edition τότε θα περιμένω. Και στο Kingdom Hearts: Dream Drop Distance το ίδιο είχα κάνει. Το πήρα Οκτώβριο ενώ το 3ds τον Ιανουάριο που ήρθε μετά από λίγους μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Και εγώ θα το πάρω και ας μην έχω την κονσόλα αλλά αν δεν βγει κάτι σαν collector's/limited edition τότε θα περιμένω. Και στο Kingdom Hearts: Dream Drop Distance το ίδιο είχα κάνει. Το πήρα Οκτώβριο ενώ το 3ds τον Ιανουάριο που ήρθε μετά από λίγους μήνες. Καλα μακαρι να βγαλουν collector'!!! του 2.5 ηταν φοβερη ! Προσωπικα, θα ηθελα limited console με ff xv η persona 5. Εκει θα το επαιρνα κατευθειαν το ps4 σορρυ για το off-topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Του 2.5 το collector's ήταν μούφα, εκτός και αν εννοείς την έκδοση 1.5 + 2.5. Ας τα πούμε σε pm για το kh καλύτερα. sorry για το off-topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Πριν από κανά δυο μέρες ξεκίνησα το Bravely Default και πραγματικά μετανιώνω που δεν το είχα παίξει παλιότερα (γιατί αντιδρούσα στα micro-transactions, που πραγματικά είναι αχρείαστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και απορώ γιατί τα έβαλαν εξαρχής). Το παιχνίδι τα σπάει, finalfantasίλα σκέτη. Το έχω ξεκινήσει στο hard και πέφτει μπόλικο ξύλο μπορώ να πω. Εκ πρώτης όψεως μου μοιάζει να είναι σχεδόν ισάξιο με το Fire emblem: Awakening (που για μένα είναι το καλύτερο παιχνίδι του 3DS). Και μία θερμή παράκληση: Κρατήστε το νήμα αυτό καθαρό από posts σχετικά με χακάρισμα του 3DS. Υπάρχει άλλο νήμα που μπορείτε να συζητάτε ελεύθερα για downgrades, brickαρίσματα και λοιπά. Σεβαστείτε ότι υπάρχει κόσμος δεν ενδιαφέρεται να χακάρει το 3DS του, αλλά ενδιαφέρεται να συζητάει για όλα τα υπόλοιπα που αφορούν την κονσόλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Από το Bravely Default έχω παίξει το demo για λίγο και δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα. Δεν λέω πως είναι κακό game, μια χαρά είναι απλά όχι για εμένα. Μόνο τα pokemon μπορώ σαν turn-based Φυσικά αν είχα κάποιο φίλο που δεν είχε θέμα να μου το δανείσει θα το δοκίμαζα. Δεκτό για το hacking. Sorry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Πριν από κανά δυο μέρες ξεκίνησα το Bravely Default και πραγματικά μετανιώνω που δεν το είχα παίξει παλιότερα Πάρα πάρα πολύ καλό το Bravely default, υπολόγιζε να σου κρατήσει συντροφιά από 70-100 ώρες. Στο 2ο μισό γίνεται κάπως κουραστικό, αλλά γενικά είναι από τα πολύ καλά JRPG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα