Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι ειναι ωραια συλλογη και το καταλαβαινω απλα θελει λεφτα δυστυχως για αυτο προτιμω να πουλαω κατι που δεν κανω use.

Καταραμένα λεφτά :P

Κι εγώ το ίδιο. Αν και το μικρό new 3ds μου είναι άλλου region και του ίδιου να ήταν, με τίποτα δεν θα πουλούσα το (καταπληκτικό :P ) ρόζ o3ds xl μου :)

Τι region είναι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κι εγώ το ίδιο. Αν και το μικρό new 3ds μου είναι άλλου region και του ίδιου να ήταν, με τίποτα δεν θα πουλούσα το (καταπληκτικό :P ) ρόζ o3ds xl μου :)

ειχα λατρεψει το new 3ds xl zelda που βγηκε.αλλα μονο ενα καταστημα το εφερνε λογω nortec

Καταραμένα λεφτά :P

Τι region είναι;

αν ειναι ευρωπαικο αν ειναι ιαπωνικο αν ειναι αμερικανικο.το θεμα ειναι ενα region και δεν παιζει τα παιχνιδια του αλλου.δεν ξερω αν υπαρχει αλλο region σε australia.το ιδιο γινεται και με τα dvd σαν ταινιες αλλα και σαν συσκευες και θα ακουσεις την εκφραση Region lock οτι παιζει πχ μονο σε αμερικη

Δεν ρώτησα τι είναι το region. :P

Η Αυστραλία έχει το ίδιο με εμάς απ' όσο ξέρω. Όπως και στα ps2 games όπου ήταν το PAL region.

Ευτυχώς πλέον υπάρχουν τρόποι να προσπεράσεις το region lock. (τα updates/patches είναι άλλο θέμα)

Δεν ρώτησα τι είναι το region. :P

Η Αυστραλία έχει το ίδιο με εμάς απ' όσο ξέρω. Όπως και στα ps2 games όπου ήταν το PAL region.

Ευτυχώς πλέον υπάρχουν τρόποι να προσπεράσεις το region lock. (τα updates/patches είναι άλλο θέμα)

sorry διαβασα τι ειναι το region οχι τι region ειναι.

Ξέρεις ιαπωνικά;

Πριν πει κανείς κάτι, ναι θα έπαιρνα game στα ιαπωνικά και ας μην ξέρω. :P

Κάτι ξέρω κι εγώ :P

Θα στο πρότεινα πάντως αν έχεις homebrew. Υπάρχουν και παιχνίδια που δεν χρειάζεται να γνωρίζεις τη γλώσσα για να τα ευχαριστηθείς, επίσης υπάρχουν και παιχνίδια με fan translations όπως το fire emblem fates.

Κανένα πρόβλημα :)

off-topic

Δεν φαίνεται να μπορώ να γράψω μόνο αγγλικά και να το ποστάρω. Μου βγάζει πως δεν επιτρέπονται τα greeklish.

Κάτι ξέρω κι εγώ :P

Θα στο πρότεινα πάντως αν έχεις homebrew. Υπάρχουν και παιχνίδια που δεν χρειάζεται να γνωρίζεις τη γλώσσα για να τα ευχαριστηθείς, επίσης υπάρχουν και παιχνίδια με fan translations όπως το fire emblem fates.

Έχω homebrew και σε λίγο καιρό (ελπίζω) θα παίζω ότι παιχνίδι θέλω από όποιο region θέλω (free). Θα τα δοκιμάσω τα FE: Fates αν και δεν έχω παίξει ποτέ, πέραν του FE: Awakening demo.

Παραξενο θα πρεπε να σε αφηνει.οπως βλεπω εχεις το

Can bypass the greeklish check και ειναι yes    

στο κλεισα και στο ξανα ανοιξα.αν θες δοκιμασε παλι

Κανένα πρόβλημα :)

off-topic

Δεν φαίνεται να μπορώ να γράψω μόνο αγγλικά και να το ποστάρω. Μου βγάζει πως δεν επιτρέπονται τα greeklish.

Έχω homebrew και σε λίγο καιρό (ελπίζω) θα παίζω ότι παιχνίδι θέλω από όποιο region θέλω (free). Θα τα δοκιμάσω τα FE: Fates αν και δεν έχω παίξει ποτέ, πέραν του FE: Awakening demo.

Φοβερό παιχνίδι το awakening!! Δεν είχα καμία συμπάθεια προς τα SRPG, το awakening μου άλλαξε τη γνώμη. Το fates δεν το έχω παίξει καθώς δεν τη πρόλαβα την ιαπωνική limited, οπότε θα περιμένω την ευρωπαική,

Παραξενο θα πρεπε να σε αφηνει.οπως βλεπω εχεις το

Can bypass the greeklish check και ειναι yes    

στο κλεισα και στο ξανα ανοιξα.αν θες δοκιμασε παλι

Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα :/

test

αν δεν σου ειναι κοπος ask hal9000.νομιζα οτι με αυτο σε αφηνε.αλλιως δεν ξερω αν βαλεις τιποτα τελειες κτλ για να μην ειναι μονο αγγλικο αν θα σε αφησει.

Let's try now :)

:(

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Φοβερό παιχνίδι το awakening!! Δεν είχα καμία συμπάθεια προς τα SRPG, το awakening μου άλλαξε τη γνώμη. Το fates δεν το έχω παίξει καθώς δεν τη πρόλαβα την ιαπωνική limited, οπότε θα περιμένω την ευρωπαική,

Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα :/

αν εχεις και εσυ το ιδιο θεμα γιατι και σενα βλεπω οτι ειναι bypass τοτε μαλλον δεν αφηνει γενικα.ισως με μερικες τελειες να το ξεγελασεις οπως γινεται και με τα μικρα μυνηματα κατω απο 10 χαρακτηρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...