Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτο δυστυχως δεν το ξερω.λογικα ναι με την εννοια οτι αν καποιο ειναι μονο για το new το λενε.απο την αλλη ναι δεν ξερω αν τα ψιλα γραμματα λενε οτι ναι δεν παει τοσο καλα οπως ειπες και εσυ το ταδε παιχνιδι παρολο που ειναι για το 3ds το παλιο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

υποτίθεται όμως ότι τα παιχνίδια τα φτιάχνουν με βάση το παλιό 3ds έτσι δεν είναι;;

Τα φτιάχνουν και για να παίζουν στο 3ds. Δηλαδή κάποια παιχνίδια είναι απολύτως ίδια είτε τα παίξεις στο παλιό ή στο καινούργιο είτε κάποια έχουν διαφορές στο καινούργιο π.χ το hyrule warriors legends θα υποστηρίζει 3d μόνο στο καινούργιο.

και στο μελλον λογικα τα περισσοτερα θα βασιστουν στο νεο 3ds ή οπως ειπες στο νεο θα δινουν κατι παραπανω.

και βεβαια αυτο γινεται για να σπρωξουν και τον κοσμο να παρει το νεο 3ds

και στο μελλον λογικα τα περισσοτερα θα βασιστουν στο νεο 3ds ή οπως ειπες στο νεο θα δινουν κατι παραπανω.

και βεβαια αυτο γινεται για να σπρωξουν και τον κοσμο να παρει το νεο 3ds

Στο πολύ μακρύ μέλλον. Και ο λόγος είναι απλός , το install base του παλιού 3ds είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερο από του καινούργιου. Γιατί λοιπόν ένας developer να φτιάξει ένα παιχνίδι για 3 εκατομμύρια αντί για 54?

Οπότε θεωρώ, ότι θα συνεχίσουν στο μοντέλο enhanced παιχνιδιών στο καινούργιο, εκτός και αν μιλάμε για παιχνίδια που αντικειμενικώς δεν μπορούν να φτιαχτούν στο παλιό όπως xenoblade chronicles 3d.

για τον λογο που γινεται κατα καποιο τροπο και στα pc.να κανει καποιον να αγορασει το new 3ds.οπως ειπες ειναι μακρινο απλα σιγουρα κατα καιρους θα βγαινουν παιχνιδια μονο για το new 3ds ειδικα παιχνιδια που ξερουν οτι τα θελει πολυς κοσμος.ή οπως ειπες καποια θα σου λενε οτι ναι αμα εχεις το καινουριο θα παιζει το 3d ή θα εχει καλυτερα γραφικα ή δεν ξερω τι.κοινως να σε σπρωξουν λιγακι προς το new.

στην πραξη ναι με λιγο χειροτερα γραφικα θα μπορουσε πχ και ενα παιχνιδι να παιξει και στο απλο 3ds αλλα πολλες φορες δεν το κανουν και σου λενε μονο στο καινουριο.

ποιο εχεις εσυ τωρα?

Μακάρι να μπορούσα να έπαιρνα και το new 3ds xl. :mellow:

αν εχεις το παλιο γιατι δεν το πουλας να παρεις το καινουριο?

Μακάρι να μπορούσα να έπαιρνα και το new 3ds xl. :mellow:

Δεν μου αρέσει καθόλου που το γύρισαν σε glossy από matte. Ένας λόγος που πήρα το μικρό (εκτός των coverplates :P)

αν εχεις το παλιο γιατι δεν το πουλας να παρεις το καινουριο?

Μακάρι και τα ελληνικά μαγαζιά να κάνανε trade-in όπως και στην Αμερική :P

Το o3ds XL έχω και δεν πρόκειται να το πουλήσω καθώς πέραν του ότι δεν μου είναι εύκολο

να συμπληρώσω τα υπόλοιπα χρήματα, δεν μου αρέσει να πουλάω τις κονσόλες μου.

Δεν μου αρέσει καθόλου που το γύρισαν σε glossy από matte. Ένας λόγος που πήρα το μικρό (εκτός των coverplates :P)

Μακάρι και τα ελληνικά μαγαζιά να κάνανε trade-in όπως και στην Αμερική :P

το glossy παντα ηταν χαλια σε ολα.

και trade in να γινεται συνηθως στο trade in το αγοραζουν λιγοτερο απο οτι εσυ μπορεις να το πουλησεις εξω.

Θα το υπομείνω. :P

Το o3ds XL έχω και δεν πρόκειται να το πουλήσω καθώς πέραν του ότι δεν μου είναι εύκολο

εδω εγω απλα διαφωνω.το καταλαβαινω απο την μια οτι ειναι κατι που αγορασες και το κρατας για διαφορους λογους απο την αλλη προσωπικα εγω δεν βρισκω νοημα να κραταω κατι που δεν θα ξαναχρησιμοποιησω.αλλο τοσο σε αυτην την περιπτωση που αντικαθιστω κατι με κατι πιο new που κανει την δουλεια του παλιου.δεν ειναι οτι αγορασα ενα ps4 αλλα κρατησα πχ και το xbox γιατι θελω να παιζω και xbox.

εδω εγω απλα διαφωνω.το καταλαβαινω απο την μια οτι ειναι κατι που αγορασες και το κρατας για διαφορους λογους απο την αλλη προσωπικα εγω δεν βρισκω νοημα να κραταω κατι που δεν θα ξαναχρησιμοποιησω.αλλο τοσο σε αυτην την περιπτωση που αντικαθιστω κατι με κατι πιο new που κανει την δουλεια του παλιου.δεν ειναι οτι αγορασα ενα ps4 αλλα κρατησα πχ και το xbox γιατι θελω να παιζω και xbox.

Δεκτό αυτό που λες. Απλά έτσι είμαι εγώ, αν μπορούσα θα έκανα συλλογή από διάφορες κονσόλες. :P

Δεκτό αυτό που λες. Απλά έτσι είμαι εγώ, αν μπορούσα θα έκανα συλλογή από διάφορες κονσόλες. :P

ναι ειναι ωραια συλλογη και το καταλαβαινω απλα θελει λεφτα δυστυχως για αυτο προτιμω να πουλαω κατι που δεν κανω use.

Κι εγώ το ίδιο. Αν και το μικρό new 3ds μου είναι άλλου region και του ίδιου να ήταν, με τίποτα δεν θα πουλούσα το (καταπληκτικό :P ) ρόζ o3ds xl μου :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...