Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα παιδιά!! Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με το ποιος θα αναλάβει την διανομή των παιχνιδιών στην Ελλάδα και δεύτερον ξέρουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για Ευρώπη των νέων Fire Emblem;; Δυστυχως τιποτα ακομη οσον αφορα τον αντιπροσωπο. Συζητησεις γινονται, αλλα λογικα για να μην υπαρχει καποια ανακοινωση, δεν εχουν καταληξει καπου. Για ευρωπη απλως εχουν πει οτι ειναι προγραμματισμενο για το 2016. Τιποτα αλλο :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δυστυχως τιποτα ακομη οσον αφορα τον αντιπροσωπο. Συζητησεις γινονται, αλλα λογικα για να μην υπαρχει καποια ανακοινωση, δεν εχουν καταληξει καπου. Για ευρωπη απλως εχουν πει οτι ειναι προγραμματισμενο για το 2016. Τιποτα αλλο :/ Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση.Οπότε αναμένουμε... Ερωτηση:Από ποια καταστήματα του εξωτερικού εκτος απο Αμαζον που λετε στα προηγούμενα ποστ μπορούμε να αγοράσουμε παιχνίδια αλλά να είμαστε σίγουροι οτι δέχονται ελληνικές κάρτες και να είμαστε και σίγουροι οτι θα παίζουν τα παιχνίδια στις ελληνικές κονσόλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση.Οπότε αναμένουμε... Ερωτηση:Από ποια καταστήματα του εξωτερικού εκτος απο Αμαζον που λετε στα προηγούμενα ποστ μπορούμε να αγοράσουμε παιχνίδια αλλά να είμαστε σίγουροι οτι δέχονται ελληνικές κάρτες και να είμαστε και σίγουροι οτι θα παίζουν τα παιχνίδια στις ελληνικές κονσόλες? Απο οποιοδηποτε ευρωπαικο μαγαζι δεν θα εχεις θεμα. Δες amazon.co.uk,de,it και μετα ebay.co.uk,de,it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Απο οποιοδηποτε ευρωπαικο μαγαζι δεν θα εχεις θεμα. Δες amazon.co.uk,de,it και μετα ebay.co.uk,de,it Ευχαριστώ πολύ..Εχω διαβάσει στο site για καποιο zavvi.com ή base.com.Αυτά είναι καλά ή να τα αποφύγω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Απο οποιοδηποτε ευρωπαικο μαγαζι δεν θα εχεις θεμα. Δες amazon.co.uk,de,it και μετα ebay.co.uk,de,it Το ebay δεν δεχεται ελληνικες καρτες και απο τα αμαζον μονο το γερμανικο και το αγγλικο δεχονται. Ευχαριστώ πολύ..Εχω διαβάσει στο site για καποιο zavvi.com ή base.com. Αυτά είναι καλά ή να τα αποφύγω?? Το zavvi εχει πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα, αλλα δεν δεχεται ελληνικες καρτες αυτη τη στιγμη. Τα μονο 2 μαγαζια που δεχονται σιγουρα οπως προανεφερα ειναι τα αμαζον γερμανιας και αγγλιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Από Zavvi αγόρασα με ελληνική χρεωστική τα Χριστούγεννα. Το ίδιο κι ένας φίλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Από Zavvi αγόρασα με ελληνική χρεωστική τα Χριστούγεννα. Το ίδιο κι ένας φίλος.Καποιες δεν λειτουργουν παντως :/Ας δοκιμασει ο φιλος για να δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καποιες δεν λειτουργουν παντως :/ Ας δοκιμασει ο φιλος για να δει. Θα δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω... Στο base.com λέει το Fire emblem:Fates κυκλοφορεί 30/3/2016.Λογικά αυτή είναι η ευρωπαίκή κυκλοφορία έτσι δεν είναι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Θα δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω... Στο base.com λέει το Fire emblem:Fates κυκλοφορεί 30/3/2016.Λογικά αυτή είναι η ευρωπαίκή κυκλοφορία έτσι δεν είναι;; Οχι. Ειναι τυχαια. Δεν υπαρχει καμια ανακοινωση απο τη nintendo εκτος του οτι το παιχνιδι θα βγει το 2016. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ας δοκιμασει ο φιλος για να δει. Και όμως την δέχτηκε την κάρτα το zavvi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά με πήραν τηλέφωνο απο Public και μου είπαν ότι θα καθυστερήσει η παραλαβή του new 3ds κάπου 20 μέρες. Εκεί που είχα ψηθεί με ξενέρωσαν.Να την ακυρώσω την παραγγελία και να μείνω με τα παλιό να τελειώνω? Έτσι και αλλιώς τα Bravely Second και τα Fire emblem θα παίζουνκαι στο παλιό 3DS κανονικά έτσι δεν είναι??? δεν εχεις κανεναν φιλο αθηνα να το αγοραστει να στο στειλει? Ε,εντάξει..Ήθελα να το παίξω και αυτό αλλά δεν θα μουρλαθώ κιόλας. Εφόσον,τα υπόλοιπα παιχνίδια που θέλω παίζουν στο παλιό 3ds συνεχίζω την ζωή μου.. Ερώτηση.Λέω να βάλω την νέα κάρτα μνήμης στο παλιό 3ds.Αν την αλλάξω λογικά θα χάσω το Mario 3d land.Θα μπορέσω να το κατεβάσω πάλι ή με την αλλαγή της κάρτας χάνεται και το nintendo ID? το id δεν χανεται.ή το ξανακατεβαζεις ή κανεις μεταφορα τα δεδομενα.οσο θυμαμαι η καρτα σου ειναι micro sd και εσενα το 3ds εχει sd.οποτε θα χχρειαστει ανταπτορα Αντιγραφή πώς??Πρέπει να βρω reader για την καρτα και μετά στον υπολογιστή?? Υπάρχει public αλλά οταν το παρήγγειλα μου είχαν πει ότι εως τις 12/1 θα το έχω.Τώρα με πήραν για Φεβρουάριο! και με αλλους τροπους γινεται.να βαλεις την sd/microsd σε καποια συσκευη και να την δεις μεσα απο τα windows Στο συγκεκριμένο κατάστημα public υπάρχει το παλιο 3DS XL στα 229 ευρώ το οποίο και δεν με ενδιαφέρει. Οπότε αυριο πρωί παω για reader... 229?οταν κανει 200 ευρω το new 3ds xl?Μηπως να παρεις το xl αφου ακυρωθηκε το αλλο? Απο οποιοδηποτε ευρωπαικο μαγαζι δεν θα εχεις θεμα. Δες amazon.co.uk,de,it και μετα ebay.co.uk,de,it ebay δεν περνανε αλλα υπαρχει τροπος να αγορασει κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenaki81 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 δεν εχεις κανεναν φιλο αθηνα να το αγοραστει να στο στειλει? Όχι δυστυχώς δεν έχω! το id δεν χανεται.ή το ξανακατεβαζεις ή κανεις μεταφορα τα δεδομενα.οσο θυμαμαι η καρτα σου ειναι micro sd και εσενα το 3ds εχει sd.οποτε θα χχρειαστει ανταπτορα Αντάπτορας υπάρχει όποτε δεν έχω πρόβλημα! Δεν πειράζει!Τελικά θα μείνω με το παλιό μικρό μου 3ds.. Δεν μου αρέσει το xl μοντέλο! Ας ελπιζω μόνο τα bravely second και τα Fire emblem να παίζουν κανονικά στο ο3ds και όχι με ψιλόκολλήματα όπως το mH4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 elenaki81 αν δεν έχεις πρόβλημα κάνουμε την ανταλλαγή στα pokemon την Πέμπτη. Ξεκινάω πάλι την σχολή αύριο και έχω πρόοδο οπότε κατάλαβες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 σιγουρα το 3ds εχει λιγοτερη αποδοση απο το new 3ds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenaki81 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 elenaki81 αν δεν έχεις πρόβλημα κάνουμε την ανταλλαγή στα pokemon την Πέμπτη. Ξεκινάω πάλι την σχολή αύριο και έχω πρόοδο οπότε κατάλαβες. κανένα πρόβλημα! σιγουρα το 3ds εχει λιγοτερη αποδοση απο το new 3ds. υποτίθεται όμως ότι τα παιχνίδια τα φτιάχνουν με βάση το παλιό 3ds έτσι δεν είναι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα