Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

απο ιαπωνια,china,hong kong δεν εχει τυχει περα απο τιποτα φτηνο απο ebay.μονο απο αμερικη ειχα παρει κατι πιο ακριβο και πληρωσα.για αυτο και εγραψα απο αλλη ηπειρο καταλαθως.συνηθως το πολυ πραγμα ερχεται απο αμερικη που οι τιμες ειναι χαμηλες οποτε η λεξη τελωνειο πηγαινει στο μυαλο μου στην λεξη αμερικη.ασχτα που αυτο που πηρα ηταν πιο ακριβο στην αμερικη επειδη ηταν ευρωπαικο απλα δεν μπορουσα να το βρω ευρωπη.

Ό,τι έχω πάρει κάτι από 120 ευρώ από Ιαπωνία με  δεν είχα πληρώσει τίποτα. Για μια dollfie dream από την volks που ήταν στα 500ευρώ πλήρωσα περίπου 250 ευρώ τελωνείο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά με πήραν τηλέφωνο απο Public και μου είπαν ότι θα καθυστερήσει η παραλαβή του new 3ds κάπου 20 μέρες.

Εκεί που είχα ψηθεί με ξενέρωσαν.Να την ακυρώσω την παραγγελία και να μείνω με τα παλιό να τελειώνω?

Έτσι και αλλιώς τα Bravely Second και τα Fire emblem θα παίζουνκαι στο παλιό 3DS κανονικά έτσι δεν είναι???

Ναι, κανονικοτατα. Μονο το xenoblade chronicles 3d δεν παιζει.

Παντως η καθυστερηση ειναι λογικη, τα αποθεματα ειναι πολυ λιγα. Δεν υπαρχει καποιο public εκει που μενεις;

Ναι, κανονικοτατα. Μονο το xenoblade chronicles 3d δεν παιζει.

Ε,εντάξει..Ήθελα να το παίξω και αυτό αλλά δεν θα μουρλαθώ κιόλας.

Εφόσον,τα υπόλοιπα παιχνίδια που θέλω παίζουν στο παλιό 3ds συνεχίζω την ζωή μου..

Ερώτηση.Λέω να βάλω την νέα κάρτα μνήμης στο παλιό 3ds.Αν την αλλάξω λογικά θα χάσω το Mario 3d land.Θα μπορέσω να το κατεβάσω πάλι ή με την αλλαγή της κάρτας χάνεται και το nintendo ID?

Ε,εντάξει..Ήθελα να το παίξω και αυτό αλλά δεν θα μουρλαθώ κιόλας.

Εφόσον,τα υπόλοιπα παιχνίδια που θέλω παίζουν στο παλιό 3ds συνεχίζω την ζωή μου..

Ερώτηση.Λέω να βάλω την νέα κάρτα μνήμης στο παλιό 3ds.Αν την αλλάξω λογικά θα χάσω το Mario 3d land.Θα μπορέσω να το κατεβάσω πάλι ή με την αλλαγή της κάρτας χάνεται και το nintendo ID?

Αντεγραψε τα περιεχομενα της παλιας καρτας στην καινουργια. Βαλε την καινουργια στο 3ds και ολα θα ειναι οκ.

Αντεγραψε τα περιεχομενα της παλιας καρτας στην καινουργια. Βαλε την καινουργια στο 3ds και ολα θα ειναι οκ.

Αντιγραφή πώς??Πρέπει να βρω reader για την καρτα και μετά στον υπολογιστή??

Παντως η καθυστερηση ειναι λογικη, τα αποθεματα ειναι πολυ λιγα. Δεν υπαρχει καποιο public εκει που μενεις;

Υπάρχει public αλλά οταν το παρήγγειλα μου είχαν πει ότι εως τις 12/1 θα το έχω.Τώρα με πήραν για Φεβρουάριο!

Αντιγραφή πώς??Πρέπει να βρω reader για την καρτα και μετά στον υπολογιστή??

Υπάρχει public αλλά οταν το παρήγγειλα μου είχαν πει ότι εως τις 12/1 θα το έχω.Τώρα με πήραν για Φεβρουάριο!

Αν δεν εχει ο υπολογιστης σου reader τοτε ναι πρεπει να αγορασεις εναν.

Γιατι δεν περνας απο το καταστημα να δεις αν υπαρχει εκει;

Αν δεν εχει ο υπολογιστης σου reader τοτε ναι πρεπει να αγορασεις εναν.

Γιατι δεν περνας απο το καταστημα να δεις αν υπαρχει εκει;

Στο συγκεκριμένο κατάστημα public υπάρχει το παλιο 3DS XL στα 229 ευρώ το οποίο και δεν με ενδιαφέρει.

Οπότε αυριο πρωί παω για reader...

Στο συγκεκριμένο κατάστημα public υπάρχει το παλιο 3DS XL στα 229 ευρώ το οποίο και δεν με ενδιαφέρει.

Οπότε αυριο πρωί παω για reader...

Εγω παντως θα σου ελεγα να περιμενεις, αξιζει το new 3ds

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως θα σου ελεγα να περιμενεις, αξιζει το new 3ds

Οτι αξίζει δεν αμφιβάλλω αλλά μου έσπασαν τα νεύρα.Με ξενέρωσαν.Ας μου το έλεγαν απο την αρχή ότι θα καθυστερούσε τόσο..

Θα μείνω με το παλιό και τα λεφτά που θα εδινα για την αγορά της συσκευής θα τα φάω στα παιχνίδια απο eshop και amazon.

Update:Με πήραν σήμερα τηλέφωνο από Public και μου είπαν ότι ακυρώθηκε μια παραγγελία για το 3DS και ότι θα το εχω σε 3 μέρες.Όταν τους είπα και εγώ ότι την ακύρωσα λόγω της καθυστέρησης,μου είπαν ότι δεν φαίνεται ακόμα στο σύστημα η ακύρωση και ότι θα κρατήσουν τα στοιχεία μου.Επίσης,μου είπαν ότι θα μου κάνουν έκπτωση 20 ευρώ στην τιμή λόγω της ταλαιπωρίας.

Άντε να δούμε τώρα ...θα έρθει ή όχι...Δεν τους εμπιστεύομαι και πολύ!

Επεξ/σία από elenaki81

Καλημέρα παιδιά!!

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με το ποιος θα αναλάβει την διανομή των παιχνιδιών στην Ελλάδα και δεύτερον ξέρουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για Ευρώπη των νέων Fire Emblem;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...