Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια χαρα καρτα και μια χαρα μαρκα.

οταν αγορασεις το amazon θα σου πει λογικα με τι θες να ερθει.απο τον φτηνο απλο τροπο μεχρι με πιο γρηγορο και πιο ακριβο με tracking number Πχ.αν ξεπερασεις καποια ποσοτητα ναι μπορει να αλλαξουν τα ταχυδρομικα.αλλα ναι πιο φτηνα απο οτι να ερχονται ενα ενα.

το transfer δεν θα παρει πολυ ωρα.ακομα και να χρειαστει να μεταφερεις τα data της μιας καρτας στην αλλη δεν θα παρει τιποτα το τρελλο εκτος αν η πρωτη καρτα ειναι class 4 που οκ θα αργησει λιγακι.

Αλλα data δεν θα χρειαστεις αφου στο νεο Id μονο το παιχνιδι θες να μεταφερεις απο οτι καταλαβα.και το παιχνιδι θα κατεβει online ακομα και να μην το μεταφερεις με την καρτα οσο ξερω .το καλο με το amazon ειναι οτι και να χαθει κατι βγαζεις ακρη ευτυχως ακομα και με απλο ταχυδρομειο να ειναι

τελωνειο οτι ερχεται απο αλλη ηπειρο και απο μια αξια και πανω.πχ αν φερεις κατι απο αμερικη μπορει να περασει τελωνειο.λεω μπορει γιατι ειναι λιγο σχετικο παντα.αναλογως πως θα ερθει κτλ.με απλο ταχυδρομειο περνανε πιο δυσκολα τελωνειο.

Τελωνειο περναει οτι ερχεται απο εκτος Ε.Ε.

1.ας πούμε το Mario 3D land..

2.Ποιο από αυτά που αναφέρεις είναι καλύτερο-φθηνότερο και γρηγορότερο;; Δεν πιστεύω να θέλουν και τελωνείο;;

Απλώς έλεγα να παραγγειλώ τα fire emblem και bravely second μαζί..Μια παραγγελία..Μπορώ να περιμένω 2 μήνες..Αφού θα ασχοληθώ με MH4 και xenoblade στο new 3ds

ποια θεωρούνται σπάνια;

Diancie, celebi και;;

1. Δεν νομιζω πανω απο ωρα. Δεν ξερω και να σου πω δεν το εχω κανει.

2. Γρηγοροτερο ειναι το expedited αλλα ειναι και ακριβοτερο. Δεν κανει πανω απο 20-25 μερες το αργο (συνηθως).

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σωστα υπαρχουν και χωρες εκτος ευρωπαικης ενωσης που ειναι στην ευρωπη.:P

συνηθως το μυαλο μου παει αμερικη που απο εκει αγοραζουν ολοι που ειναι πιο φτηνα παρα χωρες εδω κοντινες.βεβαια η αξια ειναι μικρη αν ειναι εναπαιχνιδι.ειχαν πει αλλα δεν ξερω αν ισχυει κοντα στα 35-40 ευρω για διαφορα πραγματα και 65 για βιβλιο.

το θεμα δεν ειναι μην περασει τελωνειο διοτι θα πληρωσεις το φπα αλλα το θεμα ειναι οτι ζητανε πολλα μικρα εξοδα(πχ εκτελωνισμο,εξοδα αποθηκης,διατακτικη ) κτλ και χανεις πιο πολλα χρηματα + χρονο κανα διωρο ανετα

Δημοσ.

Αυτά που βρίσκονται μόνο σε events είναι τα:

Mew, Celebi, Jirachi, Manaphy, Darkrai, Arceus, Shaymin, Victini, Keldeo, Melloetta, Genesect, Diancie, Hoopa, Volcanion.

Από αυτά σε gen 6 υπάρχουν τα:

Celebi. Jirachi, Darkrai, Arceus (μόνο Ιαπωνία), Shaymin (μόνο Ιαπωνία), Vicitini (μόνο Ιαπωνία), Keldeo (μόνο Ιαπωνία), Diancie, Hoopa

Λογικά αυτά της Ιαπωνίας δεν θα μπορεί να τα δεχτεί το παιχνίδι..Οπότε όλα τα υπόλοιπα...Μην κανουμε μισές δουλειές!

οταν αγορασεις το amazon θα σου πει λογικα με τι θες να ερθει.απο τον φτηνο απλο τροπο μεχρι με πιο γρηγορο και πιο ακριβο με tracking number Πχ.αν ξεπερασεις καποια ποσοτητα ναι μπορει να αλλαξουν τα ταχυδρομικα.αλλα ναι πιο φτηνα απο οτι να ερχονται ενα ενα.

ο καλύτερος τρόπος αποστολής ποιος είναι;;;Και συνήθως πόσο καιρό κάνουν;;Γύρω στον μήνα;;

Δημοσ.

Τελωνειο περναει οτι ερχεται απο εκτος Ε.Ε.

Μην παίρνεις και όρκο. :P

Έχω άτομα που αγοράζουν κάρτες για TCG (και εγώ παίρνω καμιά φορά μαζί τους) τα οποία έρχονται από Αμερική (συνήθως) και δεν παιρνάνε από τελωνείο. Μία φορά έτυχε επειδή ήταν με express τα μεταφορικά, οι κάρτες έκαναν κάπου $50-70 και τα έξοδα άλλα $50 και τελικά το τελωνείο ήρθε στα €200. :P (τα έστειλαν πίσω εννοείται)

Λογικά αυτά της Ιαπωνίας δεν θα μπορεί να τα δεχτεί το παιχνίδι..Οπότε όλα τα υπόλοιπα...Μην κανουμε μισές δουλειές!

Γιατί να μην τα δέχεται το παιχνίδι, trade θα είναι και δεν παίζει ρόλο από που είναι το pokemon. :P

Δημοσ.

ο καλύτερος τρόπος αποστολής ποιος είναι;;;Και συνήθως πόσο καιρό κάνουν;;Γύρω στον μήνα;;

o Καλυτερος ειναι και ο πιο ακριβος που θα ερθει και γρηγορα αλλα αμα ειναι για ενα παιχνιδι 40 ευρω να δινεις και αλλα 10-15 για ταχυδρομειο δεν λεει.οποτε βλεπεις ποσο ειναι καθε φορα και κρινεις.συνηθως προτιμουμε τον φτηνο που θα κανει κανα δυο βδομαδες.μηνα απο ευρωπη δυσκολο εκτος αν κατσει στραβη(καμια απεργια κτλ).

Δημοσ.

σωστα υπαρχουν και χωρες εκτος ευρωπαικης ενωσης που ειναι στην ευρωπη. :P

συνηθως το μυαλο μου παει αμερικη που απο εκει αγοραζουν ολοι που ειναι πιο φτηνα παρα χωρες εδω κοντινες.βεβαια η αξια ειναι μικρη αν ειναι εναπαιχνιδι.ειχαν πει αλλα δεν ξερω αν ισχυει κοντα στα 35-40 ευρω για διαφορα πραγματα και 65 για βιβλιο.

το θεμα δεν ειναι μην περασει τελωνειο διοτι θα πληρωσεις το φπα αλλα το θεμα ειναι οτι ζητανε πολλα μικρα εξοδα(πχ εκτελωνισμο,εξοδα αποθηκης,διατακτικη ) κτλ και χανεις πιο πολλα χρηματα + χρονο κανα διωρο ανετα

Τι εννοεις;

Δημοσ.

Γιατί να μην τα δέχεται το παιχνίδι, trade θα είναι και δεν παίζει ρόλο από που είναι το pokemon. :P

okay...send them all! λολ

o Καλυτερος ειναι και ο πιο ακριβος που θα ερθει και γρηγορα αλλα αμα ειναι για ενα παιχνιδι 40 ευρω να δινεις και αλλα 10-15 για ταχυδρομειο δεν λεει.οποτε βλεπεις ποσο ειναι καθε φορα και κρινεις.συνηθως προτιμουμε τον φτηνο που θα κανει κανα δυο βδομαδες.μηνα απο ευρωπη δυσκολο εκτος αν κατσει στραβη(καμια απεργια κτλ).

ωραία,θα το έχω υπόψιν μου και θα αποφασίσω!

Δημοσ.

Έχω άτομα που αγοράζουν κάρτες για TCG (και εγώ παίρνω καμιά φορά μαζί τους) τα οποία έρχονται από Αμερική (συνήθως) και δεν παιρνάνε από τελωνείο. Μία φορά έτυχε επειδή ήταν με express τα μεταφορικά, οι κάρτες έκαναν κάπου $50-70 και τα έξοδα άλλα $50 και τελικά το τελωνείο ήρθε στα €200. :P (τα έστειλαν πίσω εννοείται)

Ειναι αυθεντικα;

Δημοσ.

.

οι περισσοτεροι προτιμουν usps αμα την λεω σωστα γιατι δεν περναει τελωνειο παρα express που παει σε courrier και περναει τελωνειο εκτος αν ο αλλος βαλει fake χαμηλη τιμη.για κατι που εκανε 350 πρεπει να ειχα δωσει κανα 120 αρι ευρω τελωνειο.σε καθε ατομο που πηγαινα πληρωνα και κατι. 7-8 γκισε διαφορετικα περασα.

Δημοσ.

Ειναι αυθεντικα;

Ναι. Κάποια τα έχω κάνει inject επειδή δεν ήρθαν ποτέ εδώ αλλά τα περισσότερα από τα έχω πάρει κανονικά.

Το Hoopa για παράδειγμα το έχω κανονικό, δεν το έκανα inject. Απλά έκανα spoof το nintendo zone στα Βελγικά FNAC και απλά έκανα receive gift μέσα από το mystery gift στο game.

Δημοσ.

Τι εννοεις;

ειχα ρωτησει απο ποιο οριο και πανω πληρωνεις τελωνειο.και μου ειχαν πει οτι με εξαιρεση στα βιβλια που ειναι απο 65 ευρω και πανω στα υπολοιπα ειναι απο 35-40 ευρω και πανω.τωρα κατα ποσο ισχυει ή αν υπαρχουν και αλλες κατηγοριες δεν ξερω

okay...send them all! λολ

ωραία,θα το έχω υπόψιν μου και θα αποφασίσω!

Θα το δεις οταν πας να κανεις το Checkout στο amazon και θα σου πει με ποιους τροπους και ποσα λεφτα.εξαρτατε κιολας αν γινεται 

dispathed απο το ιδιο το amazon ή οχι.Μπορει καποιος να μην στελνει ή μπορει να εχει μονο ενα τροπο πληρωμης.θα τα δεις ολα οταν πλησιαζεις στην πληρωμη του amazon.ειναι κατανοητα και απλα γραμμενς και σου λεει και estimated μερες για να ερθει.

Δημοσ.

οι περισσοτεροι προτιμουν usps αμα την λεω σωστα γιατι δεν περναει τελωνειο παρα express που παει σε courrier και περναει τελωνειο εκτος αν ο αλλος βαλει fake χαμηλη τιμη.για κατι που εκανε 350 πρεπει να ειχα δωσει κανα 120 αρι ευρω τελωνειο.σε καθε ατομο που πηγαινα πληρωνα και κατι. 7-8 γκισε διαφορετικα περασα.

Ναι usps παίρνουν συνήθως. Κάνουν περίπου 1 μήνα βέβαια να έρθουν αλλά είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Ευτυχώς που από Ιαπωνία έρχονται με EMS και δεν χρειάζεται να εκτελωνίσω.

ειχα ρωτησει απο ποιο οριο και πανω πληρωνεις τελωνειο.και μου ειχαν πει οτι με εξαιρεση στα βιβλια που ειναι απο 65 ευρω και πανω στα υπολοιπα ειναι απο 35-40 ευρω και πανω.τωρα κατα ποσο ισχυει ή αν υπαρχουν και αλλες κατηγοριες δεν ξερω

Θα το δεις οταν πας να κανεις το Checkout στο amazon και θα σου πει με ποιους τροπους και ποσα λεφτα.εξαρτατε κιολας αν γινεται 

dispathed απο το ιδιο το amazon ή οχι.Μπορει καποιος να μην στελνει ή μπορει να εχει μονο ενα τροπο πληρωμης.θα τα δεις ολα οταν πλησιαζεις στην πληρωμη του amazon.ειναι κατανοητα και απλα γραμμενς και σου λεει και estimated μερες για να ερθει.

22 ευρώ είναι ατέλεια για όλα τα προιόντα εμπορικού χαρακτήρα.

Ναι. Κάποια τα έχω κάνει inject επειδή δεν ήρθαν ποτέ εδώ αλλά τα περισσότερα από τα έχω πάρει κανονικά.

Το Hoopa για παράδειγμα το έχω κανονικό, δεν το έκανα inject. Απλά έκανα spoof το nintendo zone στα Βελγικά FNAC και απλά έκανα receive gift μέσα από το mystery gift στο game.

Θα σου στείλω το friend code μου σε πμ :)

Δημοσ.

απο ιαπωνια,china,hong kong δεν εχει τυχει περα απο τιποτα φτηνο απο ebay.μονο απο αμερικη ειχα παρει κατι πιο ακριβο και πληρωσα.για αυτο και εγραψα απο αλλη ηπειρο καταλαθως.συνηθως το πολυ πραγμα ερχεται απο αμερικη που οι τιμες ειναι χαμηλες οποτε η λεξη τελωνειο πηγαινει στο μυαλο μου στην λεξη αμερικη.ασχτα που αυτο που πηρα ηταν πιο ακριβο στην αμερικη επειδη ηταν ευρωπαικο απλα δεν μπορουσα να το βρω ευρωπη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...